Σπόροι Quick One Σε Χονδρική

Η Quick One ήταν μια από τις πιο γρήγορες αυτοφυείς ποικιλίες στον κόσμο όταν κυκλοφόρησε. Αν και υπάρχουν γρηγορότερες πλέον, η Quick One παραμένει ένας πραγματικός θρύλος στον κόσμο της κάνναβης. Πιάνει λίγο χώρο, προσφέρει καλές αποδόσεις και προσφέρει απόλαυση με την απαλή της γεύση και το χαλαρωτικό, Indica ανέβασμα της. Προμηθευτείτε τους σπόρους της σε χονδρική από την Royal Queen Seeds!
 5.00/5 (3) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 225.00
€ 225.00 tax incl. In Stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα

Μέθοδοι πληρωμής: VisaMaster CardBank transfer και Bitcoin

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Quick One Σε Χονδρική: Αντέχει Τη Δοκιμασία Του Χρόνου

Η Quick One δημιουργήθηκε βάσει της πρώτης αυτοφυούς ποικιλίας, της θρυλικής Lowryder—που είναι ένας συνδυασμός Northern Lights, Williams Wonder και Ruderalis. Κάποτε ήταν μία από τις γρηγορότερες αυτοφυείς ποικιλίες της αγοράς, ενώ σήμερα συνεχίζει να παραμένει εξαιρετικά γρήγορη, όντας ιδανική για καλλιέργεια που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση, σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

ΑΠΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ QUICK ONE

Η Quick One είναι μια κυρίως Indica, αυτοφυής ποικιλία (60% Indica) η οποία περιέχει 13% THC και ελάχιστο CBD. Αυτό επιτρέπει στις επιδράσεις της να είναι εξαιρετικά ευχάριστες, ενώ χαρακτηρίζονται από μια χαλαρωτική, σωματική επίδραση και μια ελαφριά ευφορία. Είναι ιδανική για κάπνισμα το βράδυ και είναι μια εξαίρετη επιλογή για όσους προτιμούν τις πιο ελαφριές ποικιλίες κάνναβης. Η απαλή της γεύση είναι αναζωογονητική με τόνους βοτάνων και εσπεριδοειδών, οι οποίοι οδηγούν σε μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία καπνίσματος.

ΜΙΚΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ QUICK ONE

Σε εσωτερικό χώρο, η Quick One δεν πρόκειται να ξεπεράσει σε ύψος τα 50 με 60 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να χωρέσει παντού, ακόμα και σε μικρές καλλιεργητικές σκηνές. Σε εξωτερικό χώρο δεν θα ξεπεράσει το ένα μέτρο σε ύψος, πράγμα που την καθιστά ιδανική για μια διακριτική καλλιέργεια στο μπαλκόνι! Μιας και είναι μια αυτοφυής ποικιλία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση της στο φως και μπορεί να αντέξει με άνεση 18 μέχρι και 24 ώρες φωτισμού. Αν της φερθείτε σωστά (πράγμα που είναι αρκετά εύκολο καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση) μπορείτε να περιμένετε να σας προσφέρει έως και 325g/m² σε εσωτερικό χώρο και 150g/φυτό σε εξωτερικό. Ο κύκλος ζωής της είναι εξαιρετικό σύντομος, με μόλις 8 εβδομάδες από τη βλάστηση μέχρι τη συγκομιδή. Αν θέλετε να καλλιεργήσετε μια εύρωστη ποικιλία Indica και δεν σας αρέσει να περιμένετε πολύ μέχρι τη συγκομιδή, τότε η Quick One είναι ιδανική για εσάς!

 • THC: 13%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 275 - 325 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 100 - 150 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 50 - 60 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 60 - 100 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 5 - 6 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: 8-9 εβδομάδες μετά την άνθιση
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Strong Indica x Ruderalis
 • Τύπος: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Επίδραση: Σωματικό

  By J. M. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Τίτλος : What is says on the tin.
  Comment : Super speedy plants! Strong and healthy.

  By S. P. on 23/Nov/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Awesome !
  Comment : Ordered 100 seeds and came 110 ! Awesome as always


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.