• Royal Haze Automatic Bulk Seeds
 • Royal Haze Automatic Bulk Seeds

Σπόροι Royal Haze Automatic Σε Χονδρική

Η Royal Haze Automatic είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, αυτοφυής ποικιλία η οποία παράγει άνθη πλούσια σε ρητίνη και φρουτώδη αρώματα. Έχει 15% περιεκτικότητα σε THC και επιφέρει ένα απαλό και παραγωγικό ανέβασμα. Καλλιεργήστε την τώρα αποκτώντας τους σπόρους της σε ποσότητα χονδρικής.
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 210.00
Μειωμένη τιμή!
€ 210.00

€ 300.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Σπόροι Κάνναβης Royal Haze Automatic Σε Χονδρική Ποσότητα: Ταχύτατη Ανάπτυξη και Φρουτώδης Γεύση

Η Royal Haze Automatic είναι μια αξιόπιστη και εύρωστη ποικιλία κάνναβης που προσφέρει σοδειές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Είναι το αποτέλεσμα ενός φιλόδοξου πρότζεκτ που είχε ως σκοπό να δημιουργήσει ένα αυτοφυές υβρίδιο με στοιχεία Haze και Skunk. Έχει εντυπωσιακό και πολύ πλούσιο γενεαλογικό δέντρο, το οποίο είναι και ο λόγος που έχει τόσο εκλεπτυσμένη γεύση και ευχάριστη επίδραση. Οι γονείς της είναι οι πασίγνωστες ποικιλίες Amnesia Haze και Skunk, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών χαρακτηριστικών. Σε αυτήν προστέθηκαν και γενετικά χαρακτηριστικά Ruderalis, ώστε να προσφέρουν την ανθεκτικότητα και τα αυτοφυή στοιχεία που διαθέτει. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για σπόρους σε χονδρική ποσότητα λόγω του γρήγορου κύκλου άνθισης και των εντυπωσιακών της αποδόσεων.

ΕΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROYAL HAZE AUTOMATIC

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών Amnesia Haze, Skunk και Ruderalis οδήγησαν στη δημιουργία ενός κυρίως Sativa γενετικού προφίλ. Τα άνθη της Royal Haze Automatic διαθέτουν περιεκτικότητα σε THC γύρω στο 15%, έχοντας παράλληλα και μια μέτρια ποσότητα CBD. Γι΄ αυτό, λοιπόν, οι επιδράσεις της είναι ελαφριές, διαυγείς και πολύ απολαυστικές. Μερικές μόλις τζούρες από ένα τσιγάρο ή bong θα σας προσφέρουν απλώχερα αισθήματα χαράς και ευφορίας. Είναι ιδανική για κάπνισμα με φίλους, καθώς θα ενισχύσει το κλίμα της παρέας προκαλώντας γέλιο και χαρά.

Η Royal Haze Automatic παράγει ένα προφίλ τερπενίων, το οποίο χαρακτηρίζεται από αρώματα εσπεριδοειδών, φρούτων και βοτάνων.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΘΗ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ROYAL HAZE AUTOMATIC

Τα Ruderalis γενετικά χαρακτηριστικά την κάνουν να παραμένει αρκετά μικρή, καθώς τα φυτά σε εσωτερικό χώρο δεν θα ξεπεράσουν τα 85 εκατοστά. Αντιθέτως, σε εξωτερικό χώρο μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι και τα 150 εκατοστά. Η Royal Haze Automatic παράγει ψηλά και λεπτά άνθη, τα οποία είναι γεμάτα με τριχίδια που λαμπυρίζουν από τους κρυστάλλους THC. Όταν καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο, θα προσφέρει έως και 350g/m², ενώ σε εξωτερικό χώρο θα χαρίσει από 130 έως και 180g/φυτό. Η Royal Haze Automatic θα φτάσει γρήγορα στην περίοδο συγκομιδής, μέσα σε μόλις 10 εβδομάδες από τη βλάστηση.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 300 - 350 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 130 - 180 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 65 - 85 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 120 - 150 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 5 - 7 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
 • Τύπος: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Επίδραση: CeΠνευματικό και ανεβαστικό
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.