• Amnesia Haze Automatic Bulk Seeds
 • Amnesia Haze Automatic Bulk Seeds

Aυτοφυείς Σπόροι Amnesia Haze Σε Χονδρική

Η Amnesia Haze, μια κλασσική ποικιλία Sativa που ξεχωρίζει για την ασύγκριτη εγκεφαλική της επίδραση και την αξεπέραστη γεύση εσπεριδοειδών. Διατηρεί όλες τις υπέροχες γεύσεις και επιδράσεις για τις οποίες φημίζεται, μα αναπτύσσεται πολύ γρηγορότερα χωρίς να φτάνει σε μεγάλο ύψος—είναι ιδανική για καλλιέργεια εσωτερικού χώρου. Οι σπόροι είναι διαθέσιμοι σε ποσότητα χονδρικής.
 5.00/5 (5) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 262.50
Μειωμένη τιμή!
€ 262.50

€ 375.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (5)

Aυτοφυείς Σπόροι Amnesia Haze: Μια Κλασσική Ποικιλία Sativa Αυτό-ανθοφορίας

Το Amnesia Haze προέρχεται από την Ολλανδία, όπου πρώτο-καλλιεργήθηκε την δεκαετία του '90. Μέχρι και σήμερα αποτελεί αγαπημένη επιλογή των ειδημόνων, καθώς προσφέρει μοναδική επίδραση και υπέροχη γεύση. Η διαδικασία καλλιέργειας της συγκεκριμένης ποικιλίας είναι αρκετά διαφορετική από τη συνηθισμένη, καθώς η αντίστοιχη ποικιλία φωτοπεριόδου χρειάζεται πάνω από 12 εβδομάδες για να ανθίσει και υπάρχει περίπτωση να γίνει ψηλή και δύσκαμπτη. Αντιθέτως, η καλλιέργεια της αυτοφυούς Amnesia Haze αποτελεί μια πανεύκολη διαδικασία ακόμα και για αρχάριους.

ΜΙΑ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ SATIVA: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ AMNESIA HAZE ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Υπάρχουν (τουλάχιστον) δύο λόγοι για τους οποίους όσοι αγαπούν την κάνναβη ανυπομονούν να ανάψουν ένα τσιγάρο Amnesia Haze: οι ευφορικές της επιδράσεις αποτελούν χαρακτηριστικό μιας ποικιλίας Sativa, ενώ παράλληλα προσφέρει ενεργητικότητα και ευδιαθεσία, αλλά και μια αξεπέραστη γεύση που είναι συνδυασμός δροσερών εσπεριδοειδών και μιας βαθιάς γήινης γεύσης. Η Αυτοφυής Amnesia Haze διαθέτει τα χαρακτηριστικά της πρωτότυπης μορφής της, όσον αφορά στο ισχυρό ανέβασμα που προσφέρει και στην πικάντικη γεύση της με νότες εσπεριδοειδών. Η εντυπωσιακή εγκεφαλική επίδρασή της, κάνει την Αυτόματη Amnesia Haze ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μετατρέποντας κάθε δραστηριότητα σε μια διασκεδαστική ενασχόληση, γεμάτη κινητοποίηση και δημιουργικότητα! Επιπλέον, ενδείκνυται και για κάπνισμα με παρέα!

Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΦΥΟΥΣ AMNESIA HAZE: MIA ΠΟΙΚΙΛΙΑ SATIVA ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Σε αντίθεση με την μεγαλύτερη αδελφή της που είναι μια ποικιλία φωτοπεριόδου, η Αυτοφυής Amnesia Haze αναπτύσσεται γρηγορότερα. Ο συνολικός κύκλος ζωής της είναι 80-85 ημέρες, οπότε οι καλλιεργητές μπορούν να γεμίσουν τους σάκους συγκομιδής τους μέσα σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα.Το άλλο πλεονέκτημα της Αυτοφυούς Amnesia Haze είναι ότι δεν φτάνει σε τόσο μεγάλο ύψος όσο η αντίστοιχη ποικιλία φωτοπεριόδου. Σε εσωτερικό χώρο το ύψος του φυτού συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 50-100 εκ., επομένως ένας θάλαμος καλλιέργειας μικρού έως μεσαίου μεγέθους είναι ό,τι πρέπει. Μπορείτε να αναμένετε έως και 400 g/m² υπό τις παραπάνω συνθήκες. Σε εξωτερικό χώρο η αναμενόμενη απόδοση είναι 180 g/φυτό. Πρόκειται για ένα φυτό με ελάχιστες απαιτήσεις, ωστόσο είναι ελαφρώς ευαίσθητο στην υπερβολική τροφή. Επομένως, καλό θα ήταν να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες διατροφικές του συνήθειες. Εάν πάντα λαχταρούσατε να καλλιεργήσετε μια πραγματικά θρυλική Sativa, πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε τους σπόρους της Αυτoφυούς Amnesia Haze σε ποσότητα χονδρικής, που μπορούν να καλλιεργούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 350 - 400 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 130 - 180 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 50 - 100 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 100 - 120 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 5 - 7 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Amnesia x Ruderalis
 • Τύπος: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Επίδραση: CeΠνευματικό και ανεβαστικό

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Nice seeds
  Comment : Good seeds, 98 percent of the seeds sprout

  By S. V. on 24/Dec/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Good
  Comment : Strong and good taste

  By D. K. on 25/Jan/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Top!
  Comment : Had er 100 besteld en kreeg er 110Paar geprobeerd en ontspruite allemaal??Mooi verpakt en discreetAl om al Top??

  By N. V. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Τίτλος : Tried this
  Comment : Purchased bulk seeds, to try how it will be. Waiting for germination

  By B. B. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Τίτλος : Bulk seeds
  Comment : Seems to be bether that regular purchases


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.