Σπόροι Royal Cheese Automatic Σε Χονδρική

Οι ποικιλίες Cheese είναι πολύ δημοφιλείς ανάμεσα στους λάτρεις της κάνναβης λόγω της αλμυρής τους γεύσης, η οποία της ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ποικιλίες. Η Royal Queen Seeds σας παρουσιάζει τη Royal Cheese Automatic, μια αυτοφυή ποικιλία Cheese, η οποία καλλιεργείται πανεύκολα! Διαθέσιμη τώρα από τη Royal Queen Seeds.
 5.00/5 (2) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 275.00
€ 275.00 tax incl. In Stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα

Μέθοδοι πληρωμής: VisaMaster CardBank transfer και Bitcoin

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Royal Cheese Automatic Σε Χονδρική Ποσότητα - Η Αυτοφυής Έκδοση Της Εμβληματικής Ποικιλίας Cheese.

Παρά το γεγονός πως η ποικιλία Cheese είναι περίπου τριάντα χρονών, συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αγαπημένες σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζοντας την εμβληματική της γεύση και άρωμα, η Royal Queen Seeds πήρε αυτή τη διάσημη ποικιλία και την ενίσχυσε με γενετικά χαρακτηριστικά Ruderalis, ώστε να κάνει την καλλιέργεια της παιχνιδάκι! Είναι ένα εύρωστο και παραγωγικό είδος, το οποίο δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται πίσω από τη σκιά των προγόνων της.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ, ΑΝΑΒΑΣΤΙΚΗ... ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΥΣΗ! ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Το καλύτερο χαρακτηριστικό της Royal Cheese Automatic είναι ο συνδυασμός γήινων, πικάντικων και αλμυρών τόνων, οι οποίοι έδωσαν στην αυθεντική ποικιλία Cheese τη θρυλική της υπόσταση. Προσφέρει όμως και ένα απίστευτο ανέβασμα. Με 15% THC, επιφέρει μια ισχυρή χαλάρωση και ταυτόχρονα μια δόση απαλής ευφορίας, ώστε να εξισορροπήσει την κατάσταση. Τέλος, πολλοί έχουν παρατηρήσει πως οι επιδράσεις της ενισχύουν την όρεξη και μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμη η κατανάλωση πριν από τον ύπνο.

ΜΙΚΡΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Η Royal Cheese Automatic συνήθως δεν ξεπερνά το ένα μέτρο σε ύψος όταν καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο, οπότε το φυτό μπορεί να χωρέσει παντού. Όταν καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο θα μεγαλώσει λίγο περισσότερο, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για καλλιέργεια σε ταράτσες και μπαλκόνια. Προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις και μετά από μια ιδανική καλλιέργεια εσωτερικού χώρου μπορείτε να περιμένετε 475g/m² ή 210g/φυτό σε εξωτερικό χώρο. Όλα αυτά συμβαίνουν σε χρόνο ρεκόρ: η συγκομιδή γίνεται σε 10 εβδομάδες από τη στιγμή που θα βλαστήσουν οι σπόροι σας. Αν θέλετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Cheese, σε ένα ευκολότερο και πιο απλό πακέτο, τότε η Royal Cheese Automatic είναι ιδανική για εσάς! Προμηθευτείτε τώρα τους σπόρους της σε χονδρική ποσότητα.

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 425 - 475 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 160 - 210 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 60 - 100 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 60 - 120 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 5 - 7 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Cheese x Royal Critical x Ruderalis
 • Τύπος: Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
 • Επίδραση: Σωματικό

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Amazing
  Comment : Very good seeds, good quality

  By T. S. on 17/May/2017 :
  (5)

  Τίτλος : Cheese
  Comment : Fast shiping. Five seeds it were not germinate. Ten seeds had not come from earth yet, but all the others were.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.