• Diesel Automatic Bulk Seeds
 • Diesel Automatic Bulk Seeds

Σπόροι Diesel Automatic Σε Χονδρική

Το μικρό μέγεθος της Diesel Automatic σε συνδυασμό με τη γρήγορη ανάπτυξη και το ευχάριστο ανέβασμα της την καθιστούν ιδανική για μαζική καλλιέργεια. Ακόμα και αν έχουν περιορισμένο χώρο, οι καλλιεργητές θα μπορέσουν να έχουν μια εντυπωσιακή σοδειά.
 5.00/5 (2) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 210.00
Μειωμένη τιμή!
€ 210.00

€ 300.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Diesel Auomatic Σε Χονδρική: Διαυγές Ανέβασμα Και Γρήγορη Ανάτπυξη

Η Diesel Automatic είναι ο συνδυασμός της NYC Diesel με γενετικά χαρακτηριστικά Cannabis Ruderalis. Αυτή η περιπετειώδης ανάμιξη έγινε ώστε να συνδυαστούν οι πλούσιες γεύσεις και το νοητικό ανέβασμα της NYC Diesel με αυτοφυή χαρακτηριστικά. Η NYC Diesel είναι μια ποικιλία που διαθέτει ισάξια Sativa και Indica γενετικά χαρακτηριστικά, ενώ τα νόστιμα και δραστικά στοιχεία της προέρχονται από Μεξικάνικες και Αφγανικές ποικιλίες. Ο δεύτερος γονέας που χρησιμοποιήθηκε είναι η Quick One, ένας απόγονος της Lowryder #2, η οποία συνέβαλλε στη δημιουργία των σύγχρονων αυτοφυών ποικιλιών. Αυτό το πρότζεκτ όχι μόνο έκανε τα γενετικά αυτά χαρακτηριστικά να είναι εύκολα διαθέσιμα στους αρχάριους καλλιεργητές, αλλά συνέβαλλε και στο να γίνει πιο γρήγορος ο κύκλος ανάπτυξης, κάνοντας έτσι τα αρωματικά και ρητινώδη άνθη να είναι διαθέσιμα πιο νωρίς σε όσους τα καλλιεργούν. Το μικρό ανάστημα και οι αξιοπρεπείς αποδόσεις της Diesel Automatic την καθιστούν μια αρκετά παραγωγική ποικιλία για μαζική καλλιέργεια.

ΓΙΗΝΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ DIESEL AUTOMATIC

Τα κρυστάλλινα άνθη της Diesel Automatic έχουν περάσει από εργαστηριακούς ελέγχους επιδεικνύοντας μια περιεκτικότητα σε THC της τάξεως του 14%. Αν και οι βετεράνοι χρήστες που τους αρέσει να βουτούν τα άνθη τους σε χασισέλαιο μπορεί να βρουν αυτήν την ποικιλία λίγο ελαφριά, είναι ιδανική για αρχάριους καθώς παράγει ήπια ψυχοδραστικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η μέτρια ένταση της επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καπνίζοντας ένα ολόκληρο τσιγάρο. Μια έντονη παρουσία Sativa χαρακτηριστικών κάνει το ανέβασμα της ευφορικό και δημιουργικό, αλλά ταυτόχρονα διαυγές και καθαρό. Η Diesel Automatic επίσης παράγει έναν ιδιαίτερο συνδυασμό τερπενίων, ο οποίος χαρακτηρίζεται από νότες εσπεριδοειδών και ντίζελ, καθιστώντας αυτήν την ποικιλία αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ DIESEL AUTOMATIC

Η Diesel Automatic θα παραμείνει σε ένα διακριτικό μέγεθος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης της καθιστώντας την ιδανική γι' αυτούς που θέλουν ένα διακριτικό φυτό. Σε εσωτερικό χώρο τα φυτά θα φτάσουν σε ύψος τα 40 με 70 εκατοστά και μπορούν να καλλιεργηθούν με ευκολία σε τροποποιημένους πύργους υπολογιστών, κουβάδες και μικρές καλλιεργητικές σκηνές. Σε εξωτερικό χώρο θα φτάσουν σε λίγο μεγαλύτερο ύψος, κοντά στα 60 με 110 εκατοστά ενώ αναμειγνύονται εξαιρετικά με συντροφικά φυτά. Στην πρώτη περίπτωση θα προσφέρουν έως και 375g/m² ενώ στη δεύτερη 110g/φυτό. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να καπνίσετε τα λαχταριστά της άνθη καθώς η Diesel Automatic θα φτάσει από τον σπόρο στη συγκομιδή μέσα σε μόλις 10 εβδομάδες. Καλλιεργήστε την σε χονδρική ποσότητα και γεμίστε τον χώρο με αυτή την εξαιρετική ποικιλία!

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 325 - 375 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 60 - 110 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 40 - 70 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 60 - 110 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 5 - 7 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Τύπος: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Επίδραση: Δυνατό ανέβασμα

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Τίτλος : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.