• Royal Moby Bulk Seeds
 • Royal Moby Bulk Seeds

Σπόροι Royal Moby Σε Χονδρική

Η Royal Moby της Royal Queen Seeds είναι η Ολλανδική εκδοχή μιας κλασικής Ισπανικής ποικιλίας, της θρυλικής Moby Dick. Έχει τις ψυχοδραστικές ιδιότητες μιας αγνής Sativa, αλλά εξαιτίας της Indica πλευράς της προσφέρει ταχύτερο χρόνο άνθισης. Σε εξωτερικό χώρο το φυτό μπορεί να φτάσει τεράστια μεγέθη και να αποφέρει τερατώδεις σοδειές. Τώρα διαθέσιμη και σε χονδρική ποσότητα!
 5.00/5 (4) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 350.00
€ 350.00
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (3)

Σπόροι Royal Moby Σε Χονδρική Ποσότητα - Με Μία Λέξη: Τεράστια

Η Royal Moby είναι μια μίξη των ποικιλιών Haze και White Widow, πράγμα που την καθιστά ένα υβρίδιο με 65% Sativa γενετικά χαρακτηριστικά. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός πως αποφέρει απίστευτες σοδειές και εξαιρετικά ισχυρή, νοητική και σωματική επίδραση που έχει περιγραφεί από μερικούς χρήστες ως απίστευτα ψυχεδελική. Το μόνο στοιχείο της Royal Moby που παραπέμπει αναμφίβολα σε Indica είναι ο σύντομος χρόνος άνθισης της που την κάνει ένα πραγματικό όνειρο για τους ανυπόμονους λάτρεις των Sativa ποικιλιών.

ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΗ SATIVA: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROYAL MOBY

Το ανέβασμα που επιφέρει η Royal Moby είναι πραγματικά εξωπραγματικό. Τα Haze γενετικά χαρακτηριστικά της και η 21% περιεκτικότητα σε THC την καθιστούν μια από τις πιο δυνατές ποικιλίες που υπάρχουν στην αγορά. Τα τερπένια και τα κανναβινοειδή της δρουν συνεργατικά για να παράγουν μια ευφορική και κυρίως νοητική εμπειρία, κάνοντας την ιδανική για κάπνισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μαζί με τις ανεβαστικές της επιδράσεις, το πλούσιο προφίλ τερπενίων της Royal Moby προσφέρει μια πικάντικη βοτανική γεύση που μένει αξέχαστη, ενώ το κάπνισμα της έχει περιγραφεί ως ταυτόχρονα απαλό και εξαιρετικά έντονο. Αυτοί που ψάχνουν για μια έξτρα τόνωση διασκέδασης σε πάρτι θα βρουν στην Royal Moby έναν εξαιρετικό σύμμαχο.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ROYAL MOBY

Όντας μια κυρίως Sativa ποικιλία, η Royal Moby μπορεί να γίνει ένα τεράστιο φυτό. Σε εσωτερικό χώρο θα φτάσει ένα φυσιολογικό ανάστημα γύρω στα 80 με 140 εκατοστά. Η διασκέδαση ξεκινά αν τη φυτέψετε σε εξωτερικό χώρο. Υπό ιδανικές συνθήκες και με άπλετο ηλιακό φως μπορεί να φτάσει σε ύψος μέχρι και τα 3 μέτρα, προσφέροντας έως και 700g με 1kg ανθών ανά φυτό, ανάλογα με το μέγεθος του. Σε εσωτερικό χώρο οι αποδόσεις της είναι εξίσου εντυπωσιακές δίνοντας 550 με 600g/m². Χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να ανθίσει από τις περισσότερες κλασικές ποικιλίες Indica, περίπου 9 με 10 εβδομάδες. Σε εξωτερικό χώρο μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε τη συγκομιδή στα τέλη του Οκτώβρη. Για τους λάτρεις της κάνναβης που ψάχνουν μια ποικιλία με τεράστιο μέγεθος, τεράστιες σοδειές και τεράστια περιεκτικότητα σε THC—και ταυτόχρονα μια σχετικά σύντομη περίοδο άνθισης—η Royal Moby είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές. Προμηθευτείτε τώρα τους σπόρους της σε χονδρική ποσότητα για να μην ξεμείνετε πότε από άνθη.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 650 - 700 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 140 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 200 - 300 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 9 - 10 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Οκτώβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Haze x White Widow
 • Τύπος: Sativa 65% Indica 35%
 • Επίδραση: Ένα καθαρό, πνευματικό ανέβασμα
 • Κλίμα: Κρύο
 • Γεύση: Spicy, Herbs

  By L. S. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Τίτλος : Super geiles Zeug
  Comment : Es kommen 110 anstatt 100 Samen + fast alle keimen + mega gutes Zeug Nur zu empfehlen !!

  By C. G. on 29/Mar/2019 :
  (5)

  Τίτλος : royal
  Comment : Très bon rendement, très bon investissement.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Bonne graine
  Comment : envoyé à temps devenues très grandes assez rapidement


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.