• Bubblegum XL Bulk Seeds
 • Bubblegum XL Bulk Seeds

Σπόροι Bubblegum XL Σε Χονδρική

Η Bubblegum XL παρέχει στους λάτρεις της κάνναβης ένα τέλειο μείγμα γενετικών χαρακτηριστικών. Η ελαφρώς Sativa σύσταση της προσφέρει χαλαρωτικές και ευχάριστες επιδράσεις, μαζί με γλυκιές και γήινες γεύσεις και αρώματα. Το μεσαίο της μέγεθος διασφαλίζει πως μπορεί να καλλιεργηθεί οπουδήποτε. Προμηθευτείτε τώρα τους σπόρους της σε χονδρική ποσότητα για να μην ξεμείνετε ποτέ από απόθεμα.
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 227.50
Μειωμένη τιμή!
€ 227.50

€ 325.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Σπόροι Bubblegum XL Σε Χονδρική Ποσότητα: Ένα Εξαίρετο, Ολοκληρωμένο Υβρίδιο

Η Bubblegum XL ανήκει σε μια γενιά ποικιλιών που είχε ως στόχο την επίτευξη τρελών επιπέδων THC. Αυτός ο συνδυασμός της εξαιρετικά παραγωγικής Power Plant και της μοναδικής Santa Maria ξεχωρίζει με το ευχάριστο, ισορροπημένο ανέβασμα της, καθιστώντας την μια ολοκληρωμένη εμπειρία καπνίσματος. Αυτό το κυρίως Sativa υβρίδιο καλλιεργείται πολύ εύκολα και έτσι είναι ιδανικό για καλλιεργητές όλων των επιπέδων.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ BUBBLEGUM XL

Η Bubblegum XL διαθέτει μια ελαφριά κυριαρχία Sativa χαρακτηριστικών (60% Sativa). Προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία συνδυάζοντας την αναζωογονητική ευφορία των Sativa χαρακτηριστικών και τη χαλαρωτική επίδραση των Indica. Είναι ευφορική, εμψυχωτική, δημιουργική και χαλαρωτική- ιδανική για κάθε περίσταση. Όταν καπνίζετε την Bubblegum XL, θα γευτείτε έναν ευχάριστο συνδυασμό από γήινες και γλυκιές νότες, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τις ισορροπημένες επιδράσεις της.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ BUBBLEGUM XL

Η Bubblegum XL είναι ιδανική για καλλιέργεια σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Στην πρώτη περίπτωση θα φτάσει γρήγορα στην περίοδο συγκομιδής, μόλις μέσα σε 8 με 9 εβδομάδες και θα σας προσφέρει έως και 500g/m² συμπυκνωμένων ανθών γεμάτων ρητίνη. Καθώς το φυτό δεν θα ξεπεράσει σε ύψος τα 80 με 140 εκατοστά, είναι ιδανική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο. Σε εξωτερικό χώρο τα φυτά θα φτάσουν σε ύψος και τα 2 μέτρα και θα προσφέρουν 450g/φυτό υπό ιδανικές συνθήκες. Αν την καλλιεργήσετε σε υγρό κλίμα να θυμάστε πως είναι αρκετά ευαίσθητη στη μούχλα. Φυτέψτε τους σπόρους σε εξωτερικό χώρο και θα είναι έτοιμη για συγκομιδή τον Οκτώβρη. Αν ψάχνετε για την ισορροπία στην ζωή σας αλλά και στην κάνναβη που καταναλώνετε τότε η Bubblegum XL είναι ιδανική για εσάς.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 400 - 450 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 140 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 160 - 200 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Οκτώβριος
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Power Plant x Santa Maria
 • Τύπος: Sativa 60% Indica 40%
 • Επίδραση: Χαλαρωτικό και πλούσιο σε γεύση
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.