• Kali Dog Bulk Seeds
 • Kali Dog Bulk Seeds

Σπόροι Kali Dog Σε Χονδρική

Η ποικιλία Kali Dog είναι το αποτέλεσμα ανάμιξης εξαιρετικών γενετικών χαρακτηριστικών κάνναβης από τις ΗΠΑ. Αυτή η "βασιλική" εκδοχή της Chemdawg περνά γρήγορα από την περίοδο άνθισης, προσφέροντας εξαιρετικές αποδόσεις, ανεπανάληπτο ανέβασμα και υπέροχη γεύση. Οι σπόροι της Kali Dog είναι τώρα διαθέσιμοι σε χονδρική ποσότητα στην RQS.
 5.00/5 (1) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 210.00
Μειωμένη τιμή!
€ 210.00

€ 300.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (1)

Σπόροι Kali Dog Σε Χονδρική Ποσότητα: Ένα Κορυφαίο Υβρίδιο Με Εξαιρετικά Αμερικανικά Γενετικά Χαρακτηριστικά

Αναμείξαμε την κλασική ποικιλία Chemdawg με τη διαύγεια της Sour Diesel, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ελαφρώς πιο Indica υβρίδιο, το οποίο επιδεικνύει περήφανα την Αμερικανική του καταγωγή. Παράγει τεράστια άνθη και προσφέρει υπέροχο ανέβασμα με μια γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη.

ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ INDICA ΜΕ SATIVA ΑΝΕΒΑΣΜΑ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ KALI DOG

Η Kali Dog μπορεί να είναι μια κυρίως Indica ποικιλία "στα χαρτιά" (60%), αλλά το κάπνισμα της λέει μια άλλη ιστορία. Επιφέρει έντονες ευφορικές και νοητικές επιδράσεις λόγω της 18% περιεκτικότητας της σε THC. Οι απαλές νότες Indica αγκαλιάζουν το σώμα και τον νου αντισταθμίζοντας εν μέρει τις έντονες επιδράσεις που επιφέρει το THC. Έτσι, προσφέρει στον χρήστη τα καλύτερα στοιχεία από τους δύο αυτούς κόσμους καθιστώντας την μια ποικιλία που μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ιδανική για κάπνισμα το πρωί αν θέλετε μια μικρή και παρακινητική ενίσχυση, αλλά και το βράδυ ως ένα χαλαρωτικό, κατευναστικό κάπνισμα. Έχει πολύ έντονη γεύση και αναμειγνύει νότες εσπεριδοειδών με ελαφριά αρώματα Diesel, τα οποία προέρχονται από τον Sativa γονιό της.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΑΝΘΗ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ KALI DOG

Τα εξαιρετικά Αμερικανικά γενετικά χαρακτηριστικά είναι συνήθως και ένας οιωνός για εξαιρετικές αποδόσεις. Η Kali Dog δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Ετοιμαστείτε να λάβετε έως και 500g/m² ανθών μετά από μια σύντομη περίοδο άνθισης 7-9 εβδομάδων. Σε εσωτερικό χώρο το φυτό δεν θα ξεπεράσει σε ύψος τα 90 με 160 εκατοστά, ένα σχετικά βολικό ανάστημα. Βεβαιωθείτε πως ο χώρος καλλιέργειας διαθέτει καλή κυκλοφορία αέρα, καθώς το φυτό αυτό είναι αρκετά ευαίσθητο στη μούχλα. Σε εξωτερικό χώρο, η Kali Dog μπορεί να φτάσει τα 210 εκατοστά, όπου θα προσφέρει περίπου 550g/φυτό όντας έτοιμη για συγκομιδή στα τέλη Οκτώβρη. Είναι καλό να γνωρίζετε επίσης πως η Kali Dog είναι μια ποικιλία με αρκετά έντονη όρεξη και δεν λέει όχι σε ενισχυτικά άνθισης, ειδικά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις σοδειές σας. Τι θα λέγατε λοιπόν, για δύο κορυφαίες Αμερικανικές ποικιλίες συνδυασμένες σε μία; Καλλιεργήστε τώρα την Kali Dog και προμηθευτείτε τους σπόρους της σε χονδρική ποσότητα στη Royal Queen Seeds.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 500 - 550 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 400 - 450 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 90 - 160 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 175 - 210 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 7 - 9 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Οκτώβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: OG Kush x Sour Diesel
 • Τύπος: Sativa 40% Indica 60%
 • Επίδραση: CeΠνευματικό και ανεβαστικό

  By P. G. on 06/May/2019 :
  (5)

  Τίτλος : First-class
  Comment : It's no surprise to me these seeds win so many awards. Well done Royal Queen.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.