• Bubble Kush Bulk Seeds
 • Bubble Kush Bulk Seeds

Σπόροι Bubble Kush Σε Χονδρική

Δύο θρυλικές ποικιλίες κάνναβης ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το Bubble Kush: Μια από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες όλων των εποχών, η "Original Gangster" OG Kush και η πεντανόστιμη Bubble Gum. Χαιρετήστε λοιπόν την Bubble Kush - τώρα διαθέσιμη σε χονδρική ποσότητα εδώ.
 5.00/5 (2) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 245.00
Μειωμένη τιμή!
€ 245.00 No stock

€ 350.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Bubble Kush Σε Χονδρική: Ένα Κορυφαίο Kush Με Εξαιρετικές Αποδόσεις

Οι περισσότεροι λάτρεις της κάνναβης δεν θα χρειαστούν εισαγωγή ή πρόλογο για το διάσημο OG Kush, μια ποικιλία που έχει εισχωρήσει βαθιά στο λεξιλόγιο της pop κουλτούρας. Τώρα, η εντυπωσιακή της δραστικότητα και η εύρωστη φύση της συνδυάζονται με την υπέροχη γεύση της Bubble Gum για να δημιουργήσουν την Bubble Kush. Μια ποικιλία με 80% Indica γενετικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει από πολλές άλλες για το υπέροχο ανέβασμα, τη γεύση της και πολλά άλλα.

ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ BUBBLE KUSH

Με 19% περιεκτικότητα σε THC, το Bubble Kush προσφέρει ένα δυνατό ανέβασμα, το οποίο θα σας κατακλύσει με ταχύτητα και θα διαρκέσει για πολλή ώρα. Όπως και ο OG γονιός της, επιφέρει εξαιρετικά χαλαρωτικές επιδράσεις που στοχεύουν σώμα και πνεύμα, καθιστώντας την ιδανική για κατανάλωση στο τέλος της ημέρας. Το ήδη υπέροχο και δραστικό κάπνισμα της, ενισχύεται από την χαρακτηριστική γεύση της Bubble Gum, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να μην θέλετε να την αφήσετε. Με το χαλαρωτικό της ανέβασμα, η Bubble Kush είναι ιδανική και για φαρμακευτικούς χρήστες καθώς μπορεί να βοηθήσει με τη διαχείριση του πόνου, της διάθεσης, της αϋπνίας και άλλων παθήσεων.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ BUBBLE KUSH

Οι περισσότερες ποικιλίες Kush προσφέρουν εξαιρετικές σοδειές. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν πως η Bubble Kush μπορεί να αποδώσει έως και 600g/m² όταν καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο. Θα φτάσει σε ύψος τα 80 με 140 εκατοστά πράγμα που σημαίνει πως χωρά άνετα στους περισσότερους χώρους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως η περίοδος άνθισης της διαρκεί μόλις 8 με 10 εβδομάδες. Σε εξωτερικό χώρο θα ευδοκιμήσει όταν έχει άπλετο ήλιο, φτάνοντας τα 200 εκατοστά σε ύψος και προσφέροντας έως και 650g/φυτό στα τέλη του Σεπτέμβρη. Θέλετε να καλλιεργήσετε μια εξαίρετη ποικιλία που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει; Τώρα, με τους σπόρους Bubble Kush σε χονδρική ποσότητα μπορείτε!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 600 - 650 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 140 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 160 - 200 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Σεπτέμβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Bubble Gum x O.G. Kush
 • Τύπος: Sativa 20% Indica 80%
 • Επίδραση: Χαλαρώνει σώμα και πνεύμα

  By P. G. on 18/Jun/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Kushty - as Del Boy would say
  Comment : Always reliable and always competitive. Ordering from Royal Queen is a pleasure.

  By D. P. on 28/Feb/2019 :
  (5)

  Τίτλος : grade A product
  Comment : top notch product! price for value is outstanding


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.