• Blue Cheese Bulk Seeds
 • Blue Cheese Bulk Seeds

Σπόροι Blue Cheese Σε Χονδρική

Το Blue Cheese συνδυάζει δύο από τις πιο γευστικές ποικιλίες δημιουργώντας για εκρηκτική γευστική εμπειρία που δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας λάτρης της κάνναβης! Πέρα από το νόστιμο γευστικό συνδυασμό Cheese και Blueberry, η Blue Cheese προσφέρει επίσης εκπληκτικό ανέβασμα και ευκολία στην καλλιέργεια. Οι σπόροι της είναι τώρα διαθέσιμοι σε ποσότητα χονδρικής.
 5.00/5 (3) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 300.00
€ 300.00
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Blue Cheese Σε Ποσότητα Χονδρικής: Ένα Γευστικό Δώρο Για Ειδήμονες

Το φημισμένο Cheese από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα μπορούσε να βρει έναν καλύτερο σύντροφο από το εξίσου νόστιμο Blueberry. Αναμειγνύοντας το γλυκό με το αλμυρό, η Royal Queen Seeds δημιούργησε αυτό που θα μπορούσε κανείς να ονομάσει το απόλυτο υβρίδιο: μια ονειρική γευστική εμπειρία με χαλαρωτική επίδραση και ευκολία στην καλλιέργεια.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ: Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ BLUE CHEESE

Το Blue Cheese συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του Blueberry με την αλμυρή γεύση και το γήινο άρωμα του Cheese. Σε αυτήν την ποικιλία κυριαρχεί η Indica (60% Indica) με μια επίδραση πολύ χαλαρωτική σωματικά και πνευματικά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάπνισμα πριν τον ύπνο και μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση προβλημάτων ύπνου, καθώς και στην διαχείριση του πόνου.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ BLUE CHEESE

Όταν καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους, το φυτό συνήθως φτάνει σε ύψος τα 100-160cm, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα και σε περιορισμένο χώρο. Το φυτό ανταποκρίνεται καλά σε διάφορες τεχνικές εκπαίδευσης και μπορεί να αναπτυχθεί τόσο σε εδαφικό υπόστρωμα, όσο και με υδροπονική καλλιέργεια. Η Blue Cheese επίσης ανταποκρίνεται καλά στη μέθοδο SOG, παραμένοντας χαμηλή σε ύψος, αλλά πολύ παραγωγική. Ανυπόμονοι καλλιεργητές ήρθε η ώρα να χαρείτε! Στην περίπτωση της Blue Cheese χρειάζονται μόνο 8-10 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η ανθοφορία, ενώ αποδίδει έως 550g/m² πυκνών και εξαιρετικά ρητινωδών μπουμπουκιών. Σε εξωτερικούς χώρους, το φυτό μπορεί να φτάσει σε λίγο μεγαλύτερο ύψος και η απόδοση είναι περίπου η ίδια, αλλά ανά φυτό. Εάν εκτιμάτε τη γευστική κάνναβη, κάθε άλλο παρά θα σας απογοητεύσει η Blue Cheese—τώρα διαθέσιμη σε ποσότητα χονδρικής εδώ.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 425 - 475 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 100 - 160 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 200 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 7 - 8 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Σεπτέμβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
 • Τύπος: Sativa 40% Indica 60%
 • Επίδραση: Χαλαρώνει σώμα και πνεύμα

  By D. H. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Honest Grower
  Comment : Good strain. Very aromatic, with strong fruity flavour. Strong enough but not couch lock effect, so you can function during the day. If finished properly will give you nice blueish looking buds full of crystals.

  By D. H. on 13/Nov/2018 :
  (5)

  Τίτλος : Homegrown
  Comment : One of the tastiest strains around, very nice smell, heavy yields! You will not be disappointed.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.