• Pineapple Kush Bulk Seeds
 • Pineapple Kush Bulk Seeds

Σπόροι Pineapple Kush Σε Χονδρική

Δύο περίφημες ποικιλίες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την Pineapple Kush από τη Royal Queen Seeds. Αυτή η ποικιλία υιοθετεί από τη διάσημη OG Kush τη χαλαρωτική επίδραση, ενώ από την Pineapple δανείζεται το πιο γλυκό τροπικό άρωμα. Τι περισσότερο μπορεί να επιθυμεί κανείς από μια ποικιλία κάνναβης;! Μπορείτε να προμηθευτείτε τους σπόρους κάνναβης Pineapple Kush εδώ, σε ποσότητα χονδρικής.
 5.00/5 (3) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 245.00
Μειωμένη τιμή!
€ 245.00

€ 350.00 tax incl. (-30%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Pineapple Kush Σε Ποσότητα Χονδρικής: Ένα Γλυκό & Χαλαρωτικό Υβρίδιο

Η Pineapple Kush είναι ένα καλό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν ενώνονται οι πιο ισχυρές δυνάμεις. Αυτό το υβρίδιο είναι κατά βάση Indica (80% Indica) και είναι περήφανο για τη θρυλική, πολυδιάστατη επίδραση OG που προσφέρει. Ωστόσο, επιδρά περισσότερο στο μυαλό παρά στο σώμα. Σε συνδυασμό με τη φρουτώδη, γλυκιά γεύση της ποικιλίας Pineapple, κατακτά με την αξία του την πρώτη θέση στο βάθρο!

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ: Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PINEAPPLE KUSH

Με την ποικιλία OG Kush ως γονέα, είναι δικαιολογημένη η ισχυρή επίδραση του Pineapple Kush. Μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρό όσο το OG Kush, έτσι όμως επιτρέπει στους καπνιστές να εκτιμήσουν περισσότερο τον συνδυασμό χαλάρωσης και ευφορίας. Η επίδραση αυτού του υβριδίου επηρεάζει και το σώμα, αλλά όχι τόσο ώστε να προκαλεί καθήλωση στον καναπέ. Η απόλαυση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μέσω της γλυκιάς και έντονης γεύσης ανανά. Κάποιοι που έχουν δοκιμάσει αυτήν την ποικιλία υποστηρίζουν ότι μπορούν να διακρίνουν και γεύση μέντας, βανίλιας και καραμέλας στα πλαίσια του τροπικού χαρακτήρα της—αλλά ο ανανάς σίγουρα κλέβει την παράσταση.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ PINEAPPLE KUSH

Η Pineapple Kush είναι μια από αυτές τις ποικιλίες που μπορείτε να καλλιεργήσετε οπουδήποτε, αλλά ανταποκρίνεται καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους, όπου φτάνει τα 70-120 εκ. σε ύψος. Παρά το συμπαγές μέγεθος της, μπορεί να αποφέρει έως και 500g/m² σε θάλαμο ή δωμάτιο καλλιέργειας. Σε εξωτερικό χώρο, μπορεί να φτάσει τα 180 εκατοστά, με αποδόσεις 500-550g/φυτό. Ο σύντομος χρόνος ανθοφορίας της σε μόνο 7-9 εβδομάδες αποτελεί άλλο ένα από τα πλεονεκτήματά της. Επιθυμείτε μια πλούσια σοδειά τροπικών μπουμπουκιών; Αγοράστε σπόρους Pineapple Kush σε ποσότητα χονδρικής εδώ και η χαλάρωση θα είναι πάντα προσιτή για εσάς!

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 500 - 550 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 500 - 550 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 70 - 120 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 120 - 180 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 7 - 9 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Σεπτέμβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Pineapple x O.G. Kush
 • Τύπος: Sativa 20% Indica 80%
 • Επίδραση: Χαλαρωτικό και πλούσιο σε γεύση

  By C. B. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Top
  Comment : Gute Sorte

  By D. P. on 19/Mar/2018 :
  (5)

  Τίτλος : pineapple kush
  Comment : great strain, high germination rate, great taste and decent potency


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.