• Royal AK Bulk Seeds
 • Royal AK Bulk Seeds

Σπόροι Royal AK Σε Χονδρική

Οι λάτρεις της κάνναβης μάλλον θα μαντέψουν με ευκολία πως η Royal AK είναι η παραλλαγή της διάσημης AK-47, από την RQS. Αποτελεί ορόσημο για τους καλλιεργητές κάνναβης παγκοσμίως, καθώς είναι διάσημη για τις μεγάλες σοδειές και τις δυνατές της επιδράσεις. Η δικιά μας παραλλαγή διατηρεί τις μεγάλες αποδόσεις και προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα. Προμηθευτείτε την τώρα σε χονδρική στην RQS!
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 300.00
€ 300.00
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (1)
 • αξιολογήσεις (0)

Σπόροι Royal AK Σε Χονδρική: Μια Βραβευμένη, Κλασική Ποικιλία Κάνναβης

Υπάρχουν πολλές ιστορίες σχετικά με το πώς απέκτησε το όνομα της η AK-47 και μία από αυτές αναφέρει ότι ήταν τόσο δυνατή που μία τζούρα από αυτήν την ποικιλία παρομοιάστηκε με χτύπημα από σφαίρα του AK-47 στο κεφάλι. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, πως μετά από αυτό η δημοτικότητα της εκτινάχθηκε "σαν σφαίρα" και κέρδισε πολυάριθμα βραβεία. Με ένα δυνατό γενετικό υπόβαθρο, το οποίο λέγεται πως συνδυάζει ποικιλίες από την Κολομβία, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη και το Αφγανιστάν, καλλιεργείται εξαιρετικά εύκολα και προσφέρει μεγάλες αποδόσεις.

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΦΟΡΙΑΣ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ROYAL AK

Η Royal AK είναι μια ποικιλία με 60% Sativa και 40% Indica γενετικά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας έτσι χαλαρωτικές επιδράσεις με ένα ευχάριστο, νοητικό ανέβασμα. Περιέχει 19% THC, καθιστώντας την μια μεσαίας έντασης ποικιλία. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν μπορεί να καθηλώσει κάποιον στον καναπέ στέλνοντας τον μετά στο ψυγείο να ψάχνει για σνακ και γλυκά. Έχει δυνατό άρωμα το οποίο αναμιγνύεται με νότες από μούρα και ντίζελ, ενώ η γεύση της είναι γήινη, ξυλώδης και γλυκιά.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ROYAL AK

Ανάμεσα στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Royal AK είναι τα εξαιρετικά γενετικά χαρακτηριστικά της, τα οποία οφείλονται στην καταγωγή της, αφού είναι ένας συνδυασμός από ποικιλίες απ' όλο τον κόσμο. Αυτό της δίνει έναν εξαιρετικά εύρωστο χαρακτήρα, που της επιτρέπει να αντέξει λάθη κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και να υπομείνει συνθήκες που δεν είναι ιδανικές. Η απόδοση της είναι θρυλική: σε εσωτερικό χώρο θα φτάσει το βολικό ύψος των 80 με 140 εκατοστών και θα προσφέρει έως και 575g/m² σε ιδανικές συνθήκες. Αν την καλλιεργήστε σε εξωτερικό χώρο θα φτάσει τα 170 εκατοστά και θα προσφέρει έως και 650g/φυτό. Η Royal AK μπορεί να καλλιεργηθεί επιτυχώς σε οποιοδήποτε μέσο και προσαρμόζεται εύκολα σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών και μεθόδων καλλιέργειας. Εξαιτίας της εύρωστης φύσης της είναι ιδανική για αρχάριους καλλιεργητές. Αποκτήστε τώρα τους σπόρους της Royal AK, μιας από τις πιο θρυλικές ποικιλίες μας. Διαθέσιμη τώρα σε χονδρική ποσότητα από την RQS!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 525 - 575 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 600 - 650 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 140 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 130 - 170 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Early OctoberΑρχές Οκτώβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Τύπος: Sativa 60% Indica 40%
 • Επίδραση: Ένα καθαρό, πνευματικό ανέβασμα
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Alberto | 2018-09-23 20:51:22

Semi tutti femminilizzati?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.