Σπόροι Somango XL Σε Χονδρική

Η Somango XL είναι μια πολύπλευρη ποικιλία που κάθε στοιχείο της ξεχωρίζει για τον δικό του λόγο: επιφέρει ένα ευχάριστο, δυνατό ανέβασμα μαζί με γλυκιές, τροπικές γεύσεις και αρώματα. Το ιδιαίτερο αυτό φυτό μπορεί να καλλιεργηθεί παντού και θα επιβραβεύσει ακόμα και τους λιγότερο έμπειρους καλλιεργητές με εξαιρετικές σοδειές. Αποκτήστε τους σπόρους της Somango XL σε χονδρική ποσότητα από την RQS.
Αριθμός σπόρων:
100x
€ 350.00
€ 350.00 tax incl. In Stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα

Μέθοδοι πληρωμής: VisaMaster CardBank transfer και Bitcoin

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Σπόροι Somango XL Σε Χονδρική: Μια Εύκολη Και Απλή Indica Ποικιλία

Η Somango XL είναι το αποτέλεσμα της ανάμιξης της τροπικής ποικιλίας Somango με την Critical 47, ένα είδος που προσφέρει εξαιρετικές σοδειές και είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τους καλλιεργητές εσωτερικού χώρου. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε μια 75% Indica ποικιλία, η οποία συνδυάζει το απολαυστικό ανέβασμα της Somango με τη δύναμη της Critical. Παρά τις τεράστιες αποδόσεις που της χάρισαν τον προσδιορισμό XL, χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας την ιδανική και για αρχάριους καλλιεργητές.

ΤΡΟΠΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ SOMANGO XL

Η όψη της Somango XL είναι αρκετή για να κάνει την πίεση να ανέβει. Εκεί που τα πράγματα πραγματικά "αγριεύουν" όμως είναι η στιγμή που παίρνετε τη τζούρα. Η χαρακτηριστική γεύση και μυρωδιά της που θυμίζει μάνγκο κατακλύζει τον χώρο, κάνοντας τους αισθητήρες μέσα στο στόμα να κάνουν ένα πραγματικό πάρτι. Το ανέβασμα της θα σας διαπεράσει μέχρι το κόκαλο, χωρίς όμως να σας καθηλώσει στον καναπέ. Μια περιεκτικότητα σε THC της τάξεως του 18% σημαίνει πως μπορείτε να απολαύσετε αρκετές τζούρες, απολαμβάνοντας τις ευφορικές, ενεργητικές επιδράσεις της που την καθιστούν ένα από τα σπάνια είδη Indica που είναι ιδανικά για εξόδους και πάρτι.

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ SOMANGO XL

Τα μισά γονίδια της Somango XL προέρχονται από την Critical, μια από τις αγαπητές ποικιλίες ανάμεσα στους καλλιεργητές εσωτερικού χώρου. Με δυνατότητες για εξαιρετικές αποδόσεις, χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα και περνά από τα στάδια ανάπτυξης και άνθισης με ευκολία και σιγουριά. Η καλή κυκλοφορία αέρα θα συμβάλλει στη μείωση των πιθανοτήτων προσβολής από μούχλα, καθώς το φύλλωμα και τα άνθη της είναι αρκετά πυκνά. Το εύρωστο αυτό φυτό φτάνει μέχρι και το βολικό ύψος του ενός μέτρου ενώ θα ολοκληρώσει την περίοδο άνθισης του μέσα σε 8 με 10 εβδομάδες. Όταν φτάσει η ώρα της συγκομιδής τα φυτά θα αποδώσουν μέχρι και 575g/m² ή 600g/φυτό σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αντίστοιχα. Ανεξάρτητα με την εμπειρία που έχετε ως καλλιεργητής, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη Somango XL. Απολαύστε τα τροπικά χαρακτηριστικά της καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου αποκτώντας τους σπόρους της σε χονδρική ποσότητα από την RQS!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 525 - 575 gr/m2
 • Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/plant
 • Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 60 - 100 cm
 • Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 120 - 200 cm
 • Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
 • Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Σεπτέμβρη
 • Γενετικό Υπόβαθρο: Somango x Critical 47
 • Τύπος: Sativa 25% Indica 75%
 • Επίδραση: Χαλαρωτικό και εξαιρετικά δυνατό
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.

Disclaimer

Όλοι οι σπόροι κάνναβης που πωλούνται από την Royal Queen Seeds προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση από ενήλικες (άνω των 18 ετών). Δεν προσφέρουμε σπόρους σε μεγάλης κλίμακας ή εμπορικούς καλλιεργητές. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση εάν υποψιαστούμε ότι οι όροι αυτοί παραβιάζονται.