• Green Gelato Bulk Seeds
 • Green Gelato Bulk Seeds

Σπόροι Green Gelato - Χονδρική

Οι σπόροι του Green Gelato είναι τώρα διαθέσιμοι για χονδρική και προσφέρουν στους καλλιεργητές τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τα εκπληκτικά γενετικά χαρακτηριστικά αυτής της ποικιλίας σε μεγάλη κλίμακα. Δεν πρόκειται να απογοητευτείτε με την υπέροχη γεύση και τις έντονες επιδράσεις αυτής της σύγχρονης ποικιλίας.
 3.5/5 (3) Γράψτε μια κριτική
Επιλέξτε αριθμός σπόρων
 • 100x
€ 450.00
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Green Gelato Σε Χονδρική: Αστρονομικά Επίπεδα THC

Το Gelato είναι ένα διάσημο παγωμένο επιδόρπιο που προέρχεται από την Ιταλία. Αυτό το γλυκό και δροσερό γλυκό δημιουργήθηκε με μεράκι από διάφορους σεφ και έχει συνδυαστεί με μια πληθώρα γεύσεων. Όπως και το Ευρωπαϊκό αυτό γλυκό, λοιπόν, έτσι και το Green Gelato ξεχειλίζει από έντονα αρώματα και γεύσεις, ενώ δημιουργήθηκε με τεράστια προσοχή και αφοσίωση. Τα άνθη του έχουν γλυκιά γεύση με νότες εσπεριδοειδών, ενώ περιέχουν τεράστιες ποσότητες THC, χάρη στη διασταύρωση των γονέων του: της Sunset Sherbet και της Mint Girl Scout Cookies. Καλλιεργήστε αυτήν την ποικιλία αποκτώντας τους σπόρους της σε χονδρική και απολαύστε μια εξαιρετικά δραστική σοδειά με έντονη γεύση - ιδανική για να παρασκευάσετε βρώσιμα και εκχυλίσματα.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ GREEN GELATO

Η ποικιλία Green Gelato διαθέτει ένα ισορροπημένο γενετικό προφίλ, το οποίο απαρτίζεται από 55% Indica και 45% Sativa χαρακτηριστικά. Αυτό οδηγεί σε ψυχοτρόπες επιδράσεις, οι οποίες κατανέμονται εξίσου σε μυαλό και σώμα. Τα άνθη της έχουν μεγάλες ποσότητες ρητίνης και είναι γεμάτα τριχίδια. Έχει 27% περιεκτικότητα σε THC και η επίδρασή της γίνεται αντιληπτή μόλις δευτερόλεπτα αφού την καπνίσετε, ενώ διαρκεί για πάρα πολλές ώρες. Η σωματική ευφορία που προσφέρει οδηγεί σε ανακούφιση από πόνους και ενοχλήσεις, ενώ το πνευματικό της ανέβασμα, αν και εξαιρετικά δυνατό, είναι διαυγές και διαχειρίσιμο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΩΝ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ GREEN GELATO

Το Green Gelato παράγει μικρά και πυκνά άνθη, τα οποία έχουν πορτοκαλί, μωβ και πράσινες αποχρώσεις. Τα φυτά θα παράγουν τα πολύχρωμα άνθη σε τεράστιες ποσότητες, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο θα καλλιεργηθούν. Σε εσωτερικό χώρο συνήθως θα αποφέρουν 500 με 700g/m², θα φτάσουν σε ύψος τα 120 εκατοστά και θα είναι έτοιμα για συγκομιδή μετά από περίοδο άνθισης 8 έως 10 εβδομάδων. Όταν καλλιεργούνται σε εξωτερικό χώρο, θα παράγουν μια εξαιρετικά γενναιόδωρη ποσότητα της τάξεως των 800g/φυτό. Τα φυτά θα φτάσουν σε ύψος τα 200 εκατοστά και θα είναι έτοιμα για συγκομιδή και αποξήρανση στις αρχές του Οκτώβρη.


  By J. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Τίτλος : Great service
  Comment : Securely packaged, fast delivery. Great service.

  By M. B. on 28/Nov/2019 :
  (4)

  Τίτλος : Gelato
  Comment : Great product and huge croops only problem was label on the box with seed was broken so I'm not for sure is product inside was the right one.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.