Σπόροι Fat Banana - Χονδρική

Χρησιμοποιήστε τους σπόρους Fat Banana σε χονδρική ποσότητα για να καλλιεργήσετε ένα ολόκληρο χωράφι ή οποιονδήποτε καλλιεργητικό χώρο. Θα σας προσφέρει άνθη με ένα ιδιαίτερο προφίλ τερπενίων και τεράστιες ποσότητες ρητίνης.
Επιλέξτε αριθμός σπόρων
  • 100x
€ 350.00 tax incl. In Stock
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα

Μέθοδοι πληρωμής: VisaMaster CardBank transfer και Bitcoin

Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Fat Banana: Ετοιμαστείτε Για Μια Σωματική Έκρηξη

Η ποικιλία Fat Banana είναι πλούσια σε THC, προσφέρει μεγάλες σοδειές και είναι γεμάτη τροπικές γεύσεις - έχει δηλαδή μια σειρά από χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για καλλιέργεια μεγάλης κλίμακας, αγοράζοντας σπόρους σε χονδρική ποσότητα. Η Royal Queen Seeds πραγματοποίησε ένα γενετικό πείραμα με σκοπό να δημιουργήσει μια μοναδική ποικιλία κάνναβης - μια ποικιλία που δεν έχετε (ή σπανίως έχετε) δει. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, ποικιλίες όπως η Banana και η OG Kush, οι επιστήμονες της ομάδας μας κατάφεραν να επιτύχουν ακριβώς αυτό.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ: ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ FAT BANANA

Με την πρώτη τζούρα από αυτήν την ποικιλία, ο χρήστης θα νιώσει απευθείας την πλούσια και χαρακτηριστική της γεύση, η οποία είναι γεμάτη τροπικά φρούτα. Λίγο μετά την τροπική αυτή έκρηξη των αισθήσεων, θα νιώσετε χαλάρωση και ευφορία να κατακλύζει το σώμα σας, καθώς τα βλέφαρα σας θα αρχίσουν να πέφτουν και οι έγνοιες να απομακρύνονται. Αυτή η άμεση επίδραση οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα της σε THC, η οποία ανέρχεται στο 25%. Αυτός ο συνδυασμός έντονων γεύσεων και Indica δραστικότητας καθιστά τη Fat Banana ιδανική για την παρασκευή εκχυλισμάτων και βρώσιμων.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΡΠΕΝΙΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ FAT BANANA

Η Fat Banana προσφέρει εξαιρετικά μεγάλες αποδόσεις, γεγονός που - σε συνδυασμό με την τεράστια δραστικότητα των ανθών της - την κάνει να παράγει μια αξιοσημείωτη συγκομιδή. Σε εσωτερικό χώρο τα φυτά μπορούν να φτάσουν τα 80 με 140 εκατοστά, αποφέροντας έως και 400g/m² μετά από 7-8 εβδομάδες άνθισης. Από την άλλη, όταν καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο, τα φυτά φτάνουν τα 200 εκατοστά σε ύψος και προσφέρουν έως και 500g/φυτό κατά τα τέλη του Σεπτέμβρη.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.