Royal Cheese (Fast Flowering): Το Αποτέλεσμα της Ένωσης των Κλασικών Ποικιλιών Skunk και Afghani
Το Cheese είναι ένα θρυλικό φυτό κάνναβης το οποίο προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το είδος μαριχουάνας κατάγεται από το αυθεντικό Skunk #1 που ανακαλύφθηκε και έπειτα αναπτύχθηκε από μια αφοσιωμένη ομάδα καλλιεργητών κάνναβης στο Λονδίνο. Τελικά, κατάφεραν και έφτιαξαν ένα skunk με το τόσο έντονη μυρωδιά, που καμία άλλη ονομασία δεν του ταίριαζε καλύτερα από αυτή του Τυριού (Cheese). Αυτή η ποικιλία μαριχουάνας προέρχεται από τη Skunk Παλαιάς Σχολής και την Afghani όπου κυριαρχεί η γενετική Indica.
Από τότε, τα γενετικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας Cheese έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας το βραβείο για την καλύτερη κάνναβη (Cannabis Cup) και καταλαμβάνοντας έτσι μια ξεχωριστή, σχεδόν θρυλική θέση στις καρδιές των καπνιστών. Το πήραμε, το θηλυκοποιήσαμε και είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε τους θηλυκοποιημένους σπόρους Royal Cheese.
H Μυρωδιά της Royal Cheese Fast Flowering Δεν Περνάει Απαρατήρητη!
Η Royal Cheese Fast Flowering σε εσωτερικό χώρο φτάνει περίπου το 1.5 μέτρο σε ύψος, ενώ σε ηλιόλουστο εξωτερικό χώρο μπορεί να φτάσει μέχρι και 2.5 μέτρα. Κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα κατά την καλλιέργεια της Royal Cheese FF είναι η έντονη μυρωδιά που αναδίδει. Αυτό το φυτό κάνναβης μυρίζει τόσο έντονα που είναι μάλλον απαραίτητο ένα φίλτρο άνθρακα στις καλλιέργειες εσωτερικού χώρου. Στην περίπτωση υπαίθριων καλλιεργειών θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με το γεγονός ότι η μυρωδιά του φυτού σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στους περαστικούς. Σε εσωτερικούς χώρους, θα έχετε συγκομιδή περίπου 550g/m² και σε εξωτερικούς χώρους έως και 600g/φυτό! Η συγκεκριμένη ποικιλία ευδοκιμεί σε θερμά κλίματα, επομένως προτιμήστε την καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους, αν βρίσκεστε σε περιοχές με πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Η Royal Cheese Fast Flowering είναι μια πολύ καλή επιλογή για ανυπόμονους καλλιεργητές, καθώς μπορεί να είναι έτοιμη για συγκομιδή μετά από μόλις 7–8 εβδομάδες ανθοφορίας! Αν σας αρέσουν οι τυρένιες γεύσεις, αυτός ο χρόνος συγκομιδής θα προσφέρει το μέγιστο άρωμα. Εάν θέλετε η μυρωδιά να είναι λίγο πιο διακριτική και η επίδραση λίγο πιο ισχυρή, αφήστε τα άνθη σας να ωριμάσουν για 10 εβδομάδες. Ο κάθε καλλιεργητής επιθυμεί διαφορετικά αποτελέσματα, οπότε εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε. Κατά γενικό κανόνα, ένα διάστημα 8 εβδομάδων θεωρείται επαρκές.
Φανταστικό μίγμα καπνού!
Ο καπνός του Cheese είναι απλά φανταστικός. Φέρει ένα δυνατό, πικάντικο άρωμα που ακολουθείται από μια υπέροχη γεύση. Αυτό που κάνει αυτή τη ποικιλία μαριχουάνας όμως τόσο απολαυστική είναι η απίστευτα δυνατή ευφορία που επιφέρει κάθε τζούρα από το τσιγάρο ή το bong. Αυτός ο συνδυασμός της έντονης μυρωδιάς του και της ευφορίας που προσφέρει που είναι ικανή να σας βγάλει νοκ-αουτ βεβαιώνουν πως το Cheese ήρθε για να μείνει για πολύ καιρό ακόμα.
Τώρα με Χρόνο Άνθισης πιο γρήγορο από ποτέ!