Μια νέα εποχή ξημερώνει για την κάνναβη. Μετά από χρόνια άδικου στιγματισμού, το εκπληκτικό αυτό βότανο κατάφερε επιτέλους να εισέλθει στην κοινωνία. Τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμη περισσότερο το 2020, τη χρονιά που πιστεύουμε πως θα αποτελέσει την αρχή της "δεκαετίας της κάνναβης". Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν γίνει μερικές απίστευτες καινοτομίες και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που βλέπουμε νέα προϊόντα, θεραπείες και μεθόδους κατανάλωσης να αναπτύσσονται.

Η Royal Queen Seeds συμβάλλει στην επανάσταση ανακοινώνοντας τη μεγαλύτερη σειρά νέων ποικιλιών που έχουμε βγάλει ποτέ! Δείτε τα εξωφρενικά, γεμάτα με THC υβρίδια μας, τις αποκλειστικές αυτοφυείς ποικιλίες μας και τις ολοκαίνουργες ποικιλίες μας που είναι οι πιο πλούσιες σε CBD στην αγορά. Επιπλέον, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τη νέα κατηγορία προϊόντων μας, τους κανονικούς σπόρους κάνναβης!

Chevron down button
FILTER BY

All

Feminized

Autoflowering

CBD

Regular

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.