1/7

ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

1/7


 • Θα ήθελα να καλλιεργήσω...

  Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές

  • Τα φυτά ανθίζουν αυτόματα σύμφωνα με τα γενετικά τους χαρακτηριστικά
   ΦΥΤΑ ΑΥΤΟ-ΑΝΘΙΣΗΣ
   Τα φυτά ανθίζουν αυτόματα σύμφωνα με τα γενετικά τους χαρακτηριστικά
  • Η έναρξη της ανθοφορίας των φυτών εξαρτάται από τον κατάλληλο κύκλο φωτός
   ΦΥΤΑ ΦΩΤΟΠΕΡΙΟΔΟΥ
   Η έναρξη της ανθοφορίας των φυτών εξαρτάται από τον κατάλληλο κύκλο φωτός

Το Seedfinder της RQS θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις καλύτερες δυνατές ποικιλίες που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Είτε ψάχνετε για ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά αυτόματης άνθισης, για καλλιέργειες μεγάλων αποδόσεων ή απλά για την πιο νόστιμη κάνναβη του κόσμου, το Seedfinder θα εντοπίσει σπόρους με αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποιήστε αυτό το εύχρηστο εργαλείο για να επιλέξετε τα ακριβή χαρακτηριστικά που αναζητάτε. Περιορίστε την αναζήτησή σας με βάση την επίδραση που επιθυμείτε και το είδος των τερπενίων. Το αρχείο ποικιλιών της RQS προσφέρει μια τεράστια ποικιλία γεύσεων, από φρουτώδεις και ζαχαρώδεις, έως γήινες και λουλουδάτες. Θα βρείτε επίσης κάθε είδος επίδρασης που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων επιδράσεων που διεγείρουν το μυαλό, επιδράσεων που θα σας καθηλώσουν στον καναπέ και εμπειριών με CBD που δεν θα επηρεάσουν τη νοητική σας ικανότητα.

Αφού συμπληρώσετε κάθε πεδίο, θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες ποικιλίες για εσάς, τόσο ως καπνιστή, όσο και ως καλλιεργητή. Εξοικονομήστε χρόνο και βρείτε τις κατάλληλες ποικιλίες για εσάς, χρησιμοποιώντας το Seedfinder της RQS!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.