Ποικιλίες Κάνναβης Amnesia

Η ποικιλία κάνναβης Amnesia Haze έχει αποκτήσει φήμη για τις διεγερτικές και ευφορικές της επιδράσεις. Με ολλανδική καταγωγή, αυτή η γενετική έχει οδηγήσει στη δημιουργία ποικιλιών που είναι γεμάτες με τερπένια και THC. Γνωρίστε μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες Amnesia παρακάτω.

6  προϊόντα
  • Amnesia Haze
  • Amnesia Haze Auto
  • Amnesia Haze Regular
  • AMG - Amnesia Mac Ganja
  • Shogun
  • Royal Haze Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Πώς Δημιουργήσαμε τις Ποικιλίες Amnesia

Οι δικές μας Ποικιλίες Amnesia προέρχονται από πραγματικά βασιλικές ποικιλίες κάνναβης. Οι ειδικοί μας δημιούργησαν αυτή τη σειρά ποικιλιών αξιοποιώντας μητρικές ποικιλίες, όπως η Mexican Haze, η AMG Amnesia, η Original Amnesia Haze και η Gorilla Glue #4. Ετοιμαστείτε να γευτείτε, να αισθανθείτε και να βιώσετε αξέχαστες εμπειρίες με τη γενετική Amnesia, με περισσότερα τερπένια και THC.

Τα Οφέλη των δικών μας Ποικιλιών Amnesia

Οι δικές μας ποικιλίες κάνναβης Amnesia είναι για καλλιεργητές και χρήστες που τους αρέσει να παραμένουν ενεργητικοί, ομιλητικοί και παραγωγικοί μετά τη χρήση κάνναβης. Θα αισθάνεστε πιο ανεβασμένοι και δημιουργικοί με κάθε χρήση. Αυτές οι γενετικές έχουν δημιουργηθεί για ημέρες που θέλετε λίγη άνοιξη μέσα στη μέρα σας.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37835 αξιολογήσεις