Σχετικά με τη Royal Queen Seeds

Video id: 925826649

Το Όραμα και η Αποστολή μας

Η κάνναβη είναι ένα πανίσχυρο φυτό. Παρόλο που είναι στιγματισμένο εδώ και χρόνια, εμείς πιστεύουμε στη δύναμή του ως ο σπόρος της θετικής αλλαγής.

Η απλή πράξη της καλλιέργειας μας δένει με τη φύση και τη δημιουργία. Ηρεμεί το μυαλό μας και μας αποσυνδέει από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες.

Είμαστε σε ένα ταξίδι για να ενδυναμώσουμε τους καλλιεργητές κάνναβης σε όλο τον κόσμο. Μέσω της ανταλλαγής θεμελιωδών γνώσεων, στοχεύουμε να διευρύνουμε την κοινότητα των χρηστών και των λάτρεων της κάνναβης, παραμένοντας πιστοί στις βασικές μας αξίες που διέπονται από αίσθημα ευθύνης και βιωσιμότητας.

Είμαστε η Royal Queen Seeds

Στην RQS, καλλιεργούμε διαχρονικά κλασικές ποικιλίες και γενετική αιχμής, δημιουργώντας με μεράκι πιο παραγωγικούς σπόρους για όλους τους τύπους καλλιεργητών.

Όλοι οι σπόροι επιλέγονται προσεκτικά από βιολογικά φυτά και υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα βλάστησης. Αυτό που λαμβάνετε δεν είναι μόνο σπόροι, είναι μια πύλη για ένα μοναδικό καλλιεργητικό ταξίδι.

Νέα Ταυτότητα, Ίδια Στάση

Κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, μπορεί να παρατηρήσετε το διαχρονικό λογότυπο της RQS μαζί με το καινούριο—θα συνυπάρχουν για λίγο, αλλά μην ανησυχείτε!

Καταλαβαίνουμε ότι μια αλλαγή, ειδικά τόσο μεγάλη όσο αυτή, μπορεί να προκαλέσει αβεβαιότητα—μια μετάβαση από αυτό που είναι γνωστό. Θα ρωτήσετε, γιατί αλλάζετε; Είναι η ίδια τράπεζα σπόρων; Είναι ακόμα άθικτη η συλλογή σπόρων;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Αγκαλιάστε αυτή τη μεταμόρφωση μαζί μας και ακολουθήστε την ομορφιά της εξέλιξής μας.

RQS about us

Ιχνηλατώντας τις Ρίζες Μας

  • 2007: Πριν ιδρύσει την τράπεζα σπόρων, η RQS διέθετε βαθιά γνώση και πάθος για την καλλιέργεια της κάνναβης. Τότε δεν υπήρχαν τόσοι καλλιεργητές όσοι σήμερα.
  • 2010: Μετά από το ενδιαφέρον για τους σπόρους μας, ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Damstraat στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.
  • 2011: Εγκαινιάσαμε την ιστοσελίδα Royal Queen Seeds, παρέχοντας θηλυκοποιημένους σπόρους υψηλής ποιότητας παράλληλα με χρήσιμη υποστήριξη πελατών που διέπεται από διαφάνεια—με στόχο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των οικιακών καλλιεργητών κάνναβης σε όλη την Ευρώπη.
  • 2016: Η παρουσία μας στους δρόμους επεκτάθηκε, με τους πρώτους πελάτες να επισκέπτονται το κατάστημά μας στην Carrer dels Tallers στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.
  • 2022: Η RQS κατευθύνθηκε ανατολικά με τη νεότερη τοποθεσία μας στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης—ένα τετραώροφο κτίριο με τα καλύτερα προϊόντα μας, έναν χώρο σαλονιού, ακόμα και ζωντανά φυτά!
  • 2023: Όχι μόνο ξεκινήσαμε τη διανομή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά παρουσιάσαμε τους πρώτους αληθινούς σπόρους Υβριδικής Κάνναβης F1 στην αγορά!
  • 2024: Η χρονιά ξεκίνησε με υψηλούς τόνους! Υιοθετήσαμε μια νέα εικόνα και λογότυπο, ενώ παράλληλα ενώσαμε τις δυνάμεις μας με σημαντικούς συνεργάτες που μοιράζονται το όραμά μας.
Timeline Royal Queen Seeds

Η Ομάδα μας

Στην RQS, η ομάδα μας είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα παθιασμένων ατόμων, όπως κάθε καλλιεργητής που συναντάμε. Είμαστε περήφανα μέλη μιας ζωντανής κοινότητας καλλιεργητών που απολαμβάνουν να μοιράζονται το πάθος τους για την κάνναβη. Δεσμευμένοι να εμπνεύσουμε την ανάπτυξη, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε βοήθεια και εκπαίδευση σε όποιον ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην κοινότητά μας.

Πέραν της RQS: Η Κοινότητα της Κάνναβης

Συνδεθείτε μαζί μας σε δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Μας αρέσει να είμαστε ενεργοί στην κοινότητα και να προωθούμε την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. Η αλληλεπίδραση μαζί σας είναι ο πυρήνας αυτού που κάνουμε—απαντώντας σε ερωτήσεις, μοιραζόμαστε εμπειρίες ή απλώς απολαμβάνουμε συνομιλίες. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Stay cultivated.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

Η Αναγκαιότητα της Καινοτομίας

Είμαστε πολύ περήφανοι για την πρωτοπορία και την παρουσίαση των σπόρων κάνναβης F1 Hybrid στον κόσμο. Αυτοί οι σπόροι είναι πλέον προσβάσιμοι στους οικιακούς καλλιεργητές και διαθέτουν βελτιωμένη ομοιομορφία, εξαιρετικές αποδόσεις και εξαιρετική ισχύ. Αλλά, καθώς υπάρχει πάντα περιθώριο για εξέλιξη, γιατί να σταματήσουμε εκεί;

Λίγα Λόγια για τη Βιωσιμότητα

Ως λάτρεις της φύσης, πιστεύουμε ότι έχουμε θετικό αντίκτυπο προωθώντας βιολογικές και βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας. Λαμβάνουμε μέτρα, αλλάζοντας σταδιακά τα δωράκια που σας κάνουμε στις παραγγελίες σας από πλαστικά σε ανακυκλώσιμα και μοιραζόμαστε ενεργά περιεχόμενο για μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας.

Η οικοδόμηση ενός πιο πράσινου μέλλοντος είναι ένας δρόμος που είμαστε έτοιμοι να διανύσουμε, εξερευνώντας νέες ευκαιρίες για βελτίωση στην πορεία.

Δωμάτιο Τροπαίων της RQS

Μερικά από τα επιτεύγματά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Πού θα μας Βρείτε

Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είμαστε επίσης φυσικά παρόντες στην καρδιά των προορισμών κάνναβης της Ευρώπης με δύο τοποθεσίες καταστημάτων.

Στο πρώτο φυσικό κατάστημα της RQS, στην καρδιά του Άμστερνταμ στην Damstraat, προσφέρουμε ένα εκτενές μενού με εντυπωσιακή γενετική. Η πιο πρόσφατη τοποθεσία μας στη Βαρκελώνη είναι διαμορφωμένη σαν μουσείο κάνναβης, ώστε να μπορείτε να θαυμάσετε τα εξωτικά bongs και τις όμορφες γυάλινες πίπες ενώ επίσης ψωνίζετε δημοφιλή και κλασική γενετική.

Ελάτε να γνωρίσετε το φιλικό προσωπικό μας και να προμηθευτείτε σπόρους και άλλα προϊόντα!

Όλα για την Κάνναβη

Η ιστορία της κάνναβης, ειδικά η κατανάλωση και η καλλιέργειά της, ήταν ταραχώδης και συναρπαστική. Παλαιότερα καλλιεργούνταν και καταναλώνονταν από όσους θεωρούνταν μέλη μιας "υποκουλτούρας", ενώ τώρα η κάνναβη γίνεται ευρέως αποδεκτή, γνωρίζοντας τεράστια έκρηξη δημοφιλίας στη σύγχρονη κοινωνία.

Οι λάτρεις της κάνναβης είναι πλέον καθημερινοί άνθρωποι που απλώς αγαπούν να καλλιεργούν και να μαθαίνουν. Είστε ήδη μέλος της κοινότητας;

Ερωτήσεις & Απαντήσεις: Σχετικά με

📍 Πού βρίσκονται τα καταστήματα της Royal Queen Seeds;
Αυτή τη στιγμή έχουμε τρία φυσικά καταστήματα, δύο στο Άμστερνταμ (Damstraat και Haarlemmerstraat) και ένα στη Βαρκελώνη, στην οδό Carrer de Tallers.
🏠 Πού βρίσκεται η έδρα της RQS;
Η Royal Queen Seeds λειτουργεί διαδικτυακά και από τα φυσικά καταστήματα της σε Ολλανδία και Ισπανία, με έδρα τη Βαρκελώνη. Προβλέπεται η δημιουργία και τέταρτου καταστήματος στο εγγύς μέλλον.
🌱 Μπορώ να αγοράσω σπόρους από τη Royal Queen Seeds;
Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ευρώπη. Η απόκτηση σπόρων κάνναβης είναι, γενικά, απολύτως νόμιμη. Προσφέρουμε δωρεάν απλή αποστολή, αποστολή με UPS, καθώς και παράδοση σε σημεία παραλαβής της UPS. Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα επιλογής μιας Διακριτικής Συσκευασίας. Κάνοντας αυτήν την επιλογή, οι σπόροι σας θα συσκευαστούν σε μια θήκη DVD.
📥 Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Royal Queen Seeds;
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της σελίδας Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναλλακτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email. Η φιλική ομάδα της Royal Queen Seeds είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Email: [email protected]
Τηλ. +34 93 737 98 46 (από 8:00 έως 16:00 CET)
ΑΦΜ: ESB-65812810
Αριθμός στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.