Σχετικά με τη Royal Queen Seeds

About Royal Queen Seeds

Το Όραμα και η Αποστολή μας

Μας αρέσει να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την κάνναβη με ενθουσιώδεις καλλιεργητές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη γενετική. Υποστηρίζουμε κάθε καλλιεργητή.

Το σύνθημά μας είναι απλό: Αν έχετε το πάθος, μπορείτε να καλλιεργήσετε ποιοτικές ποικιλίες!

Πιστεύουμε στην κάνναβη και στις δυνατότητές της και θέλουμε να βοηθήσουμε τους καλλιεργητές και τους καταναλωτές να μάθουν περισσότερα για αυτό το πανίσχυρο φυτό.

Για να το καταφέρουμε αυτό, εστιάζουμε στην αναπαραγωγή και στην αναζήτηση των καλύτερων γονιδίων που θα ικανοποιήσουν όλους τους τύπους καταναλωτών κάνναβης. Μοιραζόμαστε τη συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία μας, διαψεύδουμε τους μύθους και παρακολουθούμε στενά όλες τις τελευταίες μελέτες και εξελίξεις. Προσπαθούμε, επίσης, να δημιουργήσουμε μια κοινότητα καλλιεργητών και όσων αγαπούν την κάνναβη, ενώ παράλληλα, επενδύουμε χρόνο και πόρους για να ενισχύσουμε τις εξελίξεις στον τομέα της κάνναβης.

Video id: 744092291
  • Καλλιέργεια

Στην RQS, έχουμε ως στόχο να σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη γενετική και φροντίζουμε για όλους τους τύπους καλλιεργητών. Όλοι οι σπόροι μας συλλέγονται με το χέρι από φυτά που έχουν καλλιεργηθεί βιολογικά και ελέγχονται ως προς τη γενετική τους καθαρότητα. Ελέγχουμε, επίσης, τους σπόρους μας καθημερινά για να διασφαλίσουμε τα εξαιρετικά ποσοστά βλάστησης τους που μας κατέστησαν κορυφαίους στον κλάδο. Προσφέρουμε τα πιο αγνά προϊόντα CBD που διατίθενται στην αγορά και συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που επιλέγουν βιώσιμες και βιολογικές μεθόδους.

  • Καινοτομία

Στη Royal Queen Seeds, δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε. Με την εξειδικευμένη μας μάρκα RQS Pro, εστιάζουμε στην ανάπτυξη σπόρων υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε επαγγελματίες, γεγονός που θα βελτιώσει, επίσης, τη γενετική που είναι διαθέσιμη σε κάθε καλλιεργητή.

Ως ηγέτες στον τομέα της φαρμακευτικής και της ψυχαγωγικής κάνναβης, έχουμε τα εργαλεία και τη δύναμη να επανασχεδιάσουμε το μέλλον της καλλιέργειας κάνναβης. Και με άξονα την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, κάνουμε τη διαφορά στην παγκόσμια κοινότητα της κάνναβης.

Στοχεύουμε σε μια πιο σταθερή και καθαρή γενετική προς όφελος τόσο των ποικιλιών κάνναβης, όσο και των καταναλωτών. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό για το πράσινο μέλλον του κόσμου μας με όλους τους πολύτιμους πελάτες μας.

Our Vision and Mission

  • Η Ομάδα Μας

Η ομάδα της RQS είναι ενθουσιώδης και παθιασμένη. Είμαστε αφοσιωμένοι καλλιεργητές που απολαμβάνουν να μοιράζονται την αγάπη και τη γνώση για την κάνναβη και θέλουμε να βοηθήσουμε και να εκπαιδεύσουμε κάθε πελάτη.

  • Social Media

Μπορείτε να μας βρείτε σε δημοφιλή social media, όπου απολαμβάνουμε να είμαστε μέρος της κοινότητας. Συχνά, χρηματοδοτούμε και διοργανώνουμε διαγωνισμούς στις πιο δημοφιλείς κοινότητες κάνναβης.

Η επαφή με τους πελάτες και η δυνατότητα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί τους είναι ζωτικής σημασίας για εμάς στην RQS. Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις αναφορικά με την επικοινωνία μας επιτρέπουν να αλληλεπιδρούμε άμεσα με τους καλλιεργητές μας και να χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Βιωσιμότητα

Ως ηγέτες στον τομέα της καλλιέργειας κάνναβης, φέρουμε μεγάλη ευθύνη προς το περιβάλλον και για τον λόγο αυτό προωθούμε βιολογικές και βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας.Χρησιμοποιούμε βιολογικές πηγές κάνναβης για τα προϊόντα και πιστεύουμε ότι ο ήλιος είναι η καλύτερη και η πλέον φυσική πηγή φωτός για τα φυτά μας.

Video id: 733881361
  • Όλα για την Κάνναβη

Η ιστορία της κάνναβης, και συγκεκριμένα η κατανάλωση και η καλλιέργειά της, είναι ταραχώδης, αλλά και συναρπαστική. Παλαιότερα δεν ήταν στο προσκήνιο και αποτελούσε μια "υποκουλτούρα", στην οποία ανήκαν όσοι κατανάλωναν τα άνθη του φυτού. Ωστόσο, πλέον, η κάνναβη είναι ευρέως αποδεκτή και η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί κατακόρυφα στη σύγχρονη κοινωνία.

Οι λάτρεις της κάνναβης δεν είναι πλέον "επαναστάτες", αλλά περιλαμβάνουν όλα τα είδη των ανθρώπων. Εμείς, εδώ στην RQS, θέλουμε να τους ενώσουμε όλους με τη φιλοσοφία μας: "Καλλιεργούμε μαζί!". Μας ενδιαφέρει να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την αγάπη μας για τα φυτά της κάνναβης!

  • Καταστήματα RQS

Εκτός από το διαδικτυακό μας κατάστημα, μπορείτε να μας βρείτε και στην καρδιά των Ευρωπαϊκών προορισμών κάνναβης με τρία φυσικά καταστήματα.

Στο πρώτο κατάστημα της RQS, στην καρδιά του Άμστερνταμ, στην Damstraat, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή εντυπωσιακών γονιδιωμάτων. Και η νεότερη τοποθεσία μας στη Βαρκελώνη της Ισπανίας είναι διακοσμημένη σαν ένα μουσείο κάνναβης, ώστε να μπορείτε να θαυμάσετε τα εξωτικά bong και τα όμορφα γυάλινα δοχεία, ενώ επιλέγετε δημοφιλείς και κλασικές ποικιλίες.

Ελάτε να γνωρίσετε το φιλικό μας προσωπικό και να εφοδιαστείτε με σπόρους και άλλα καλούδια!

Η Ιστορία της RQS

RQS Storyline

Πριν δημιουργηθεί η τράπεζα σπόρων μας το 2007, η RQS είχε μακροχρόνια γνώση και πάθος για την καλλιέργεια της κάνναβης. Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον για τις ποικιλίες μας, ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στο Άμστερνταμ, στην οδό Damstraat, το 2010.

Το 2011, εγκαινιάσαμε την ιστοσελίδα της Royal Queen Seeds. Λκαι το 2016 καλωσορίσαμε τους πρώτους μας πελάτες στο κατάστημά μας στην οδό Carrer de Pelai στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σήμερα, η RQS λειτουργεί σε 17 χώρες στην Ευρώπη και προσφέρει 90+ ποικιλίες υψηλής ποιότητας, καθώς και εξοπλισμό, συμβουλές, γνώσεις και κόλπα για την καλλιέργεια.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις: Σχετικά με

📍 Πού βρίσκονται τα καταστήματα της Royal Queen Seeds;
Αυτή τη στιγμή έχουμε τρία φυσικά καταστήματα, δύο στο Άμστερνταμ (Damstraat και Haarlemmerstraat) και ένα στη Βαρκελώνη, στην οδό Carrer de Tallers.
🏠 Πού βρίσκεται η έδρα της RQS;
Η Royal Queen Seeds λειτουργεί διαδικτυακά και από τα φυσικά καταστήματα της σε Ολλανδία και Ισπανία, με έδρα τη Βαρκελώνη. Προβλέπεται η δημιουργία και τέταρτου καταστήματος στο εγγύς μέλλον.
🌱 Μπορώ να αγοράσω σπόρους από τη Royal Queen Seeds;
Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ευρώπη. Η απόκτηση σπόρων κάνναβης είναι, γενικά, απολύτως νόμιμη. Προσφέρουμε δωρεάν απλή αποστολή, αποστολή με UPS, καθώς και παράδοση σε σημεία παραλαβής της UPS. Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα επιλογής μιας Διακριτικής Συσκευασίας. Κάνοντας αυτήν την επιλογή, οι σπόροι σας θα συσκευαστούν σε μια θήκη DVD.
📥 Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Royal Queen Seeds;
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της σελίδας Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναλλακτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email. Η φιλική ομάδα της Royal Queen Seeds είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Email: [email protected]
Τηλ. +34 93 737 98 46 (από 8:00 έως 16:00 CET)
ΑΦΜ: ESB-65812810
Αριθμός στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Η ομάδα της Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds Spain

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.