Υβριδικοί Σπόροι Κάνναβης F1

Η Royal Queen Seeds είναι υπερήφανη που προσφέρει τους πρώτους πραγματικούς, υβριδικούς σπόρους κάνναβης F1 παγκοσμίως, οι οποίοι προσφέρουν μια σταθερή και ομοιόμορφη σοδειά κάθε φορά.

 • Milky Way F1
 • Epsilon F1
 • Medusa F1
 • Titan F1
 • Orion F1
 • Cosmos F1
 • Hyperion F1
 • Apollo F1

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Τι είναι οι σπόροι κάνναβης F1;

Αν νομίζατε ότι όλα τα υβρίδια κάνναβης είναι ίδια, ξανασκεφτείτε το. Τα υβρίδια F1 είναι το μέλλον της γενετικής στην κάνναβη, προσφέροντας απαράμιλλη σταθερότητα, ζωτικότητα και αποδόσεις. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα υβρίδια, τα οποία δημιουργούνται με τη διασταύρωση οποιωνδήποτε δύο φυτών κάνναβης, τα υβρίδια F1 δημιουργούνται με τη διασταύρωση δύο καθαρών (γνωστών και ως "ενδογαμικών") γενετικών γραμμών. Τα βλαστάρια που προκύπτουν όχι μόνο είναι μεγαλύτερα και δυνατότερα, αλλά διατηρούν και σταθερά τα χαρακτηριστικά ανάπτυξής τους με αποτέλεσμα να προσφέρουν μια ομοιόμορφη σοδειά.

Ενώ οι σπόροι F1 είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστοί στον κόσμο των λαχανικών και της καλλωπιστικής κηπουρικής, είναι εντελώς νέοι στον τομέα της κάνναβης. Στην RQS πρωτοπορούμε, καθώς είμαστε οι πρώτοι που προσφέρουμε γνήσιους σπόρους κάνναβης F1, μεταμορφώνοντας την καλλιέργεια οποιασδήποτε κλίμακας.

Video id: 797264708

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των υβριδικών σπόρων F1;

 • Ομοιόμορφα φυτά με σταθερά χαρακτηριστικά ανάπτυξης (χωρίς έντονες φαινοτυπικές διαφορές)
 • Βελτιωμένη ευρωστία, με αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάπτυξη και τη μεγαλύτερη αντοχή σε δυσμενείς συνθήκες και στρες
 • Μεγαλύτερες σοδειές
 • Αυξημένη και πιο σταθερή παραγωγή κανναβινοειδών και τερπενίων, με αποτέλεσμα ένα πιο ισχυρό και σταθερό τελικό προϊόν

Είναι οι σπόροι κάνναβης F1 θηλυκοποιημένοι;

Ναι. Όλα τα υβρίδια F1 της Royal Queen Seeds είναι θηλυκοποιημένα και παράγουν μόνο θηλυκά φυτά, δίνοντάς σας μέγιστο έλεγχο στην καλλιέργειά σας.

Υβριδικοί Σπόροι Κάνναβης F1

Γιατί να επιλέξετε τους υβριδικούς σπόρους κάνναβης F1;

Οι σπόροι κάνναβης F1 προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο στους καλλιεργητές όσο και για στους καπνιστές:

 • Είτε είστε καλλιεργητής από χόμπι είτε επικεφαλής μιας μεγάλης φάρμας κάνναβης, οι υβριδικοί σπόροι κάνναβης F1 θα αναπτυχθούν σε φυτά με απαράμιλλη σταθερότητα, ομοιομορφία και ζωτικότητα, ενώ παράλληλα θα παράγουν κορυφαία άνθη σε εσωτερικό χώρο, σε εξωτερικό χώρο ή σε θερμοκήπιο.
 • Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας στο κάπνισμα, οι υβριδικοί σπόροι F1 της RQS θα σας ενθουσιάσουν με την υψηλότερη και πιο σταθερή συγκέντρωση τερπενίων και κανναβινοειδών, με αποτέλεσμα μια ικανοποιητική εμπειρία, κάθε φορά.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΦΙΛΤΡA
Variety
Χρόνος Άνθισης
Σοδειά
THC
Ύψος
Effect
Flavor
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37823 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.