Ποικιλίες Κάνναβης Gorilla

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των ποικιλιών κάνναβης Gorilla. Με καταγωγή από τις ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία, η ονομασία Gorilla έχει γίνει συνώνυμη με τις ισχυρές επιδράσεις και τις εντυπωσιακές σοδειές. Ως αποτέλεσμα, αποτελεί τη βάση για πληθώρα διασταυρώσεων και απογόνων που παρουσιάζονται παρακάτω.

6  προϊόντα
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Πρώην Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Οι ποικιλίες Gorilla έχουν τις ρίζες τους στη Gorilla Glue, μια ποικιλία που δημιουργήθηκε από τον Joesy Whales στην Καλιφόρνια στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Από τότε, οι καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το θηρίο ως γενετικό θεμέλιο για να δημιουργήσουν μια πλούσια συλλογή από ισχυρές και νόστιμες ποικιλίες.

Πώς Δημιουργήσαμε τις Ποικιλίες Gorilla

Οι ποικιλίες μας Gorilla διαθέτουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει η μητρική ποικιλία και πολλά άλλα! Δημιουργήσαμε τη συλλογή μας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες μητρικές ποικιλίες, όπως η Gorilla Glue #4, η Chocolate Diesel, η Chem's Sis, η Sour Dubb, η Cookies και η Gelato 33.

Τα Οφέλη της Καλλιέργειας Ποικιλιών Gorilla

Οι κορυφαίες αυτές μητρικές ποικιλίες κληροδότησαν στους απόγονους τους γλυκά και ζαχαρώδη τερπένια, απίστευτα υψηλά επίπεδα THC και παραγωγική γενετική που εγγυάται μια τεράστια σοδειά κάθε φορά. Αυτά τα φυτά είναι σχετικά συμπαγή, αλλά ικανά να παράγουν μεγάλα και ρητινώδη άνθη ακόμα και στους πιο στενούς χώρους.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις