Καλλιέργεια

Η εκτενής συλλογή προϊόντων καλλιέργειας που διαθέτουμε μπορεί να σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να αναπτύξετε φυτά κάνναβης και να τα κρατήσετε υγιή. Βιολογικά θρεπτικά συστατικά, συλλογές εξοπλισμού για αρχάριους (Starter Kits), υφασμάτινες γλάστρες και διάφορα συμπληρώματα τα οποία είναι ιδανικά για ερασιτέχνες καλλιεργητές.

17  προϊόντα | προβολή όλων
 • Easy Start
  € 6.95 € 6.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Starters Kit Autoflowering
  € 39.95 € 39.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Starters Kit Feminized
  € 39.95 € 39.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Υφασμάτινη Γλάστρα RQS
  € 5.90 € 5.90
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Easy Boost Organic Nutrition
  € 5.50 € 5.50
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Easy Grow Booster Tablets
  € 13.75 € 13.75
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Easy Bloom Booster Tablet
  € 13.75 € 13.75
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Easy Combo Booster Pack
  € 11.00 € 11.00
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Easy Roots Rhyzobacter
  € 12.95 € 12.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Easy Roots - Μείγμα Μυκόρριζας
  € 19.95 € 19.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Πακέτα Ρύθμισης Υγρασίας
  € 1.50 € 1.50
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Έλαιο Neem
  € 15.00 € 15.00
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Όλα-σε-1 Κάψουλες Καλλιέργειας GrowCaps
  € 19.95 € 19.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Mini-psalidi-kladematos-gia-fylla
  € 3.00 € 3.00
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Καμπυλωτό Ψαλίδι Κλαδέματος
  € 10.95 € 10.95
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • pH Tester
  € 60.50 € 60.50
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
 • Conductivity Tester
  € 61.50 € 61.50
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ;

Τα συμπληρώματα καλλιέργειας, τα θρεπτικά συστατικά και οι συλλογές εξοπλισμού για αρχάριους θα προσφέρουν στους σπόρους κάνναβης και στα μικρά βλαστάρια σας την καλύτερη δυνατή αρχή. Κατά τη διάρκεια της περιόδου βλάστησης, οι σπόροι χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό ώστε να μην τους προκληθεί ζημιά από την υγρασία, το φως και τη θερμότητα. Η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ αυτών των παραγόντων μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, ειδικά για αρχάριους καλλιεργητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην καλλιέργεια κάνναβης.

Όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Καλλιέργειας έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να απομακρύνουν τυχόν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της βλάστησης, της ανάπτυξης και της άνθισης. Τα προϊόντα αυτά είναι ιδανικά για καλλιεργητές που θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις μικρές σε έκταση καλλιέργειες τους.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΝΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ;

Η επιτυχής βλάστηση είναι εξαιρετικά σημαντική στην επίτευξη υγιών, ανθεκτικών και αποδοτικών φυτών κάνναβης. Όταν το βλαστάρι σας βγάλει τα πρώτα του φύλλα, ο συνδυασμός θρεπτικών συστατικών που θα χρειάζεται θα διαφέρει σημαντικά από αυτόν που θα πρέπει να λαμβάνει κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης ή κατά τη διάρκεια της περιόδου βλάστησης. Αυτό το κρίσιμο διάστημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτικό για τους καλλιεργητές, καθώς τα φυτά είναι εξαιρετικά ευαίσθητα ακόμα και στις πιο μικρές αλλαγές.

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, συμπληρώματα, συλλογές εξοπλισμού για αρχαρίους και ολοκληρωμένα πακέτα θρεπτικών συστατικών, οι καλλιεργητές μπορούν να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας επιτυχημένης βλάστησης, ανεξάρτητα από την εμπειρία που μπορεί να έχουν. Μόλις τα φυτά εισέλθουν στο στάδιο της άνθισης, οι ταμπλέτες ενίσχυσης και τα λιπάσματα θα βοηθήσουν τα άνθη σας να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ;

Το Easy Start Kit (Συλλογή εξοπλισμού εύκολης εκκίνησης) μας έχει αναπτυχθεί επιμελώς από την RQS ώστε να παρέχει το τέλειο σπίτι για τους σπόρους και τα βλαστάρια σας. Με μερικά ακόμη αξεσουάρ, οι σπόροι σας θα καταφέρουν να αναπτυχθούν μέσα σε λίγες μέρες. Αν θέλετε μια ολοκληρωμένη συλλογή εξοπλισμού, τότε τα πακέτα μας με θηλυκοποιημένους και αυτοφυείς σπόρους είναι ιδανικά για εσάς—περιέχουν ό,τι χρειάζεστε για μια πετυχημένη βλάστηση.

Μόλις οι σπόροι σας εισέλθουν στο στάδιο της βλάστησης, χρειάζονται μια εξαιρετικά προσεκτική και ισορροπημένη χορήγηση θρεπτικών συστατικών. Αν και οι Ταμπλέτες Καλλιέργειας Όλα-σε-1 (Allin1 GrowCaps) θα φτάσουν τα φυτά σας από τη βλάστηση μέχρι και την άνθιση, μπορούμε να προσφέρουμε και άλλα προϊόντα όπως τα βιολογικώς παραγόμενα θρεπτικά θρεπτικά συστατικά Easy Grow, Easy Bloom, Easy Roots και Easy Boost. Η συλλογή προϊόντων καλλιέργειας που διαθέτουμε περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να καλλιεργήσετε υγιή και εύρωστα φυτά.