Σπόροι Κάνναβης Αυτο-άνθισης

Η εκτενής συλλογή μας από σπόρους αυτόματης άνθισης περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες ποικιλίες που έχουν δημιουργηθεί ώστε να ανθίζουν ανεξάρτητα από τον κύκλο φωτός. Τα φυτά αυτόματης άνθισης χρειάζονται λιγότερο χρόνο για να ανθίσουν και μπορούν να προσφέρουν πολλαπλές σοδειές ανά καλλιεργητική σεζόν.

 • Cherry Pie Auto
 • Trainwreck Auto
 • Granddaddy Purple Auto
 • Pink Runtz Auto
 • Grape Ape Auto
 • NYC Sour D Auto
 • GOAT'lato Auto
 • Corkscrew Auto
 • Fat Banana Auto
 • Triple G Auto
 • Cookies Gelato Auto
 • Royal Runtz Auto
 • Haze Berry Auto
 • Royal Cookies Auto
 • Watermelon Auto
 • Northern Light Auto
 • Apple Fritter Auto
 • Royal Critical Auto
 • Mimosa Auto
 • HulkBerry Auto
 • Purple Queen Auto
 • Royal Gorilla Auto
 • Wedding Cake Auto
 • Royal Dwarf

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Τι είναι οι Σπόροι Κάνναβης Αυτόματης Άνθισης;

Οι σπόροι ποικιλιών αυτο-άνθισης αναπτύσσονται σε φυτά που ανθίζουν αυτόματα. Έτσι, είναι πιο εύκολοι στην καλλιέργεια και πιο φιλικοί προς τους αρχάριους καλλιεργητές.

Αν και οι ποικιλίες φωτοπεριόδου χρειάζονται προσαρμογή του κύκλου φωτός για να καταφέρουν να ανθίσουν, τα αυτοφυή φυτά φτάνουν από τη βλάστηση στην άνθιση χωρίς καμία παρέμβαση.

Οι ποικιλίες αυτο-άνθισης περιέχουν γενετικά χαρακτηριστικά Cannabis Ruderalis, ενός είδους που προέρχεται από περιοχές κοντά στη Ρωσία.

Εκτός από την αυτόματη άνθιση, τα φυτά αυτά έχουν και έναν πολύ πιο γρήγορο κύκλο ζωής, μεγαλύτερη αντοχή στα ζιζάνια και τις ασθένειες, ενώ το μέγεθος τους παραμένει μικρό και διακριτικό.

Είναι Θηλυκοποιημένοι οι Σπόροι Αυτο-άνθισης;

Ναι, οι αυτόματοι σπόροι μας είναι θηλυκοποιημένοι, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε πως θα έχετε αποκλειστικά και μόνο θηλυκά φυτά. Ωστόσο, οι ποικιλίες αυτο-άνθισης διαφέρουν από τις ποικιλίες φωτοπεριόδου.

Ενώ οι ποικιλίες φωτοπεριόδου απαιτούν αλλαγή του κύκλου φωτός για να ανθίσουν, οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης ανθίζουν από μόνες τους.

Τα Πλεονεκτήματα των Ποικιλιών Αυτόματης Άνθισης

Οι σπόροι αυτο-άνθισης προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα κι έτσι είναι ιδανικοί για αρχάριους και έμπειρους καλλιεργητές:

 • Ανθεκτικά γενετικά χαρακτηριστικά: Οι ποικιλίες αυτο-άνθισης είναι πολύ πιο επιεικείς με τα λάθη και αντέχουν την παραμέληση. Συγκριτικά με τις ποικιλίες φωτοπεριόδου αντέχουν πολύ περισσότερο σε επιθέσεις από ζιζάνια, ασθένειες και εναλλαγές της θερμοκρασίας.
 • Μικρό μέγεθος και διακριτικότητα: Οι αυτοφυείς ποικιλίες είναι επίσης ιδανικές για μικρούς χώρους, καθώς φτάνουν συνήθως μόλις τα 60–100cm. Το μικρό τους μέγεθος τις καθιστά ιδανικές για καλλιεργητές που θέλουν να είναι διακριτικοί.
 • Γρήγορη συγκομιδή: Κατά μέσο όρο, χρειάζονται 8–10 εβδομάδες για να φτάσει μια ποικιλία αυτο-άνθισης στη φάση συγκομιδής. Έτσι, οι καλλιεργητές μπορούν να έχουν πολλαπλές σοδειές σε μια καλλιεργητική περίοδο.
 • Ενισχυμένα γενετικά χαρακτηριστικά: Οι ποικιλίες αυτο-άνθισης προσφέρουν τα γενετικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών φωτοπεριόδου σε μια εύκολη και γρήγορη έκδοση. Οι καλλιεργητές που τις δημιούργησαν έχουν ζευγαρώσει διάσημες ποικιλίες, όπως η Skunk, η OG Kush, και η Haze με ποικιλίες αυτο-άνθισης.

Video id: 673601992

Γιατί να Επιλέξετε Σπόρους Αυτο-άνθισης;

Πολλοί καλλιεργητές είτε ξεκινούν, είτε μεταβαίνουν σε σπόρους αυτο-άνθισης, κυρίως επειδή είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένους λόγους για τους οποίους οι καλλιεργητές επιλέγουν αυτές τις ποικιλίες έναντι άλλων:

 • Εύκολη συντήρηση: Αναπτύσσονται γρήγορα, έχουν παχύ μίσχο είναι ανθεκτικές. Αισθάνονται άνετα τόσο σε μια ακριβή σκηνή καλλιέργειας, όσο και σε ένα απλό χαντάκι με σκιά.
 • Λιγότερα θρεπτικά συστατικά: Απαιτούν επίσης λιγότερα θρεπτικά συστατικά από μια μέση ποικιλία φωτοπεριόδου. Ένα καλής ποιότητας θρεπτικό μείγμα θα φτάσει για τον κύκλο ζωής των 8–10 εβδομάδων, εξοικονομώντας χρήματα στους καλλιεργητές.
 • Βολικές: Το μικρό τους μέγεθος σημαίνει ότι οι ποικιλίες αυτο-άνθισης μπορούν να καλλιεργηθούν σε περιορισμένο χώρο, φτάνοντας στη συγκομιδή μέσα σε λίγες εβδομάδες. Είναι ιδανικές για μπαλκόνια, βεράντες, ακόμη και περβάζια.

Οι καλλιεργητές δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να επωφεληθούν από τους σπόρους αυτο-άνθισης. Οι καπνιστές έχουν επίσης πολλά να κερδίσουν από αυτά τα γρήγορα θαύματα:

 • Πολλές επιλογές δραστικότητας: Τα αυτοφυείς ποικιλίες είναι διαθέσιμες σε όλων των ειδών τις περιεκτικότητες, με μεγάλη, μεσαία και μικρή περιεκτικότητα σε THC, διασφαλίζοντας πως όλοι οι καπνιστές θα βρουν την ποικιλία που τους ταιριάζει. Πολλές νέες ποικιλίες αυτο-άνθισης, επίσης, διαθέτουν και υψηλή περιεκτικότητα σε CBD μαζί με άλλα κανναβινοειδή.
 • Εξαιρετικές γεύσεις και επιδράσεις: Με τις αυτοφυείς ποικιλίες μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα προφίλ γεύσεων και επιδράσεις από μερικές από τις πιο κλασικές ποικιλίες κάνναβης. Ενισχύοντας τες με γενετικά χαρακτηριστικά Ruderalis, οι καλλιεργητές μας κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτοφυείς σπόρους που είναι σχεδόν πανομοιότυποι με τις αυθεντικές ποικιλίες φωτοπεριόδου, όσον αφορά στα άνθη που παράγουν.

Τι Είδους Χώμα Χρειάζονται οι Ποικιλίες Αυτο-άνθισης;

Όταν επιλέγετε χώμα για τα φυτά σας, είναι καλό να διαλέξετε ένα αεράτο και ελαφρύ μείγμα, με λίγα θρεπτικά συστατικά.

Προσπαθήστε να βρείτε ένα υπόστρωμα καλλιέργειας με τις παρακάτω αναλογίες σε θρεπτικά συστατικά:

 • 3 μέρη σφάγνο
 • 3 μέρη κομπόστ
 • 2 μέρη περλίτης
 • 1 μέρος βερμικουλιτής

Οι αυτοφυείς ποικιλίες κάνναβης ευδοκιμούν σε σχετικά μικρές γλάστρες. Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να γεμίσετε μια υφασμάτινη γλάστρα 11 λίτρων.

Μπορείτε είτε να φυτεύσετε τους σπόρους κατευθείαν στην τελική γλάστρα, ή να μεταφυτεύσετε τα βλαστάρια μετά από 1–2 εβδομάδες, παίρνοντας τα από τον δίσκο βλάστησης και τοποθετώντας τα στο τελικό τους σπίτι.

Πώς να Καλλιεργήσετε Ποικιλίες Αυτο-άνθισης σε Εσωτερικό Χώρο

Η καλλιέργεια φυτών αυτο-άνθισης σε εσωτερικό χώρο προσφέρει στους καλλιεργητές μεγαλύτερο έλεγχο σε διάφορους παράγοντες, όπως το φως και το νερό.

Επειδή αυτά τα φυτά δεν ανταποκρίνονται στο φως όταν πρόκειται για την ανθοφορία τους, οι καλλιεργητές μπορούν να επιλέξουν να κρατήσουν τα φώτα ανοιχτά γύρω στις 18–24 ώρες.

Ωστόσο, ένας κύκλος φωτός 18–6 θα καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες των φυτών σας, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Εάν το κόστος δεν σας νοιάζει, το να διατηρείτε τα φώτα αναμμένα για 20–24 ώρες κάθε μέρα, καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες αποδόσεις και ταχύτερη ανάπτυξη.

Πώς να Καλλιεργήσετε Ποικιλίες Αυτο-άνθισης σε Εξωτερικό Χώρο

Οι ποικιλίες αυτο-άνθισης αναπτύσσονται εύκολα σε εξωτερικούς χώρους σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ενώ οι ποικιλίες φωτοπεριόδου εξαρτώνται από τον κύκλο φωτός των εποχών, οι αυτοφυείς ποικιλίες έχουν το δικό τους πρόγραμμα. Μπορείτε να σπείρετε από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο και να περιμένετε τη συγκομιδή με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι αποφεύγετε τους παγετούς.

Συνιστούμε να σπέρνετε σπόρους διαδοχικά, κάθε λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, έτσι ώστε να έχετε συγκομιδή κάθε τετράμηνο.

Η καλλιέργεια σε διάφορες περιοχές του κήπου σας θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε πού αποδίδουν καλύτερα τα φυτά και πού πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας το επόμενο έτος.

Η Τέλεια Υγρασία και Θερμοκρασία για τις Αυτοφυείς Ποικιλίες

Αν και είναι ανθεκτικές, οι ποικιλίες αυτο-άνθισης εξακολουθούν να χρειάζονται συγκεκριμένες θερμοκρασίες και επίπεδα υγρασίας για να παρέχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Στοχεύστε αυτές τις παραμέτρους:

 • Θερμοκρασία: 21°C
 • Υγρασία κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης: 50–60%
 • Υγρασία κατά την ανθοφορία: 40%

Πώς να Καλλιεργήσετε Ποικιλίες Αυτο-άνθισης σε Εσωτερικό Χώρο

Τι Είδους Θρεπτικά Συστατικά Χρειάζονται οι Ποικιλίες Αυτο-άνθισης;

Οι αυτοφυείς ποικιλίες απαιτούν λιγότερα θρεπτικά συστατικά από τις αντίστοιχες ποικιλίες φωτοπεριόδου. Λόγω του μικρότερου μεγέθους τους, χρειάζονται λιγότερα μέταλλα και θρεπτικά στοιχεία που βοηθούν στην παραγωγή ενέργειας, πρωτεϊνών και άλλων συστατικών της φυσιολογίας των φυτών.

Κατά κανόνα, προτείνουμε τη χρήση της μισής συνιστώμενης δόσης κατά την εφαρμογή προϊόντων RQS, όπως το Easy Boost, το Easy Grow και το Easy Bloom.

Τι Είδους Νερό Χρειάζονται οι Ποικιλίες Αυτο-άνθισης

Τα αυτοφυή φυτά κάνναβης χρειάζονται νερό και θρεπτικά διαλύματα με pH 6–7 (όταν καλλιεργούνται σε χώμα). Χρησιμοποιήστε έναν μετρητή pH για τη μέτρηση των παρασκευασμάτων σας και εφαρμόστε διαλύματα πάνω ή κάτω του συνιστώμενου pH για να διατηρήσετε το κατάλληλο επίπεδο.

Σχετικά με το πότισμα, προσέξτε να μην το παρακάνετε. Αυτά τα φυτά έχουν μικρότερο ριζικό σύστημα από τα φυτά φωτοπεριόδου και χρειάζονται πολύ λιγότερο νερό.

Βεβαιωθείτε ότι το χώμα είναι εντελώς στεγνό πριν το πότισμα. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της σήψης των ριζών και της ασφυξίας.

Πού Μπορείτε να Αγοράσετε τους Καλύτερους Αυτόματους Σπόρους;

Υπάρχουν εκατοντάδες αυτοφυείς ποικιλίες και η κάθε μια έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα της RQS για να περιορίσετε την αναζήτησή σας και να κάνετε την επιλογή των σπόρων σας πολύ πιο εύκολη.

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας μας για να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας ως προς το μέγεθος, το επίπεδο THC, το ύψος, την απόδοση και τον χρόνο άνθισης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Ταξινόμηση κατά" στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες.

Οι σπόροι μας είναι διαθέσιμοι σε πακέτα 1, 3, 5, και 10 σπόρων. Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε διαφορετικές ποικιλίες επιλέξτε το Autoflowering Mix.

Αν είστε αρχάριος καλλιεργητής και δεν είστε ακόμη βέβαιος από πού να ξεκινήσετε, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Autoflowering Starter Kit για μια ευκολότερη και πιο ομαλή εμπειρία.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

ΦΙΛΤΡA
ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
Ύψος
Ύψος
Σοδειά
Σοδειά
Άνθιση
THC
CBD
Τύπος
Κλίμα
Επίδραση
Flavor
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37823 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.