ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ

Οι σπόροι κάνναβης μας μπορούν να αποθηκευτούν σε δροσερό και ξηρό μέρος. Οι ραγδαίες μεταβολές στη θερμοκρασία και η υγρασία μπορούν να αποβούν μοιραίες για τους σπόρους. Η καλύτερη λύση για να συντηρήσετε τους σπόρους σας είναι να τους τοποθετήσετε σε αεροστεγές πλαστικό σκεύος και να τους φυλάξετε σε σκοτεινό μέρος.

Humidity
Οι σπόροι κάνναβης είναι ζωντανοί οργανισμοί. Κατά τη συντήρηση, βρίσκονται σε διαδικασία ανάπαυσης. Με το που έρθουν σε επαφή με την ατμοσφαιρική υγρασία, οι θρεπτικές ουσίες που περιέχουν απελευθερώνονται και ξεκινά η διαδικασία της βλάστησης.

Στην περίπτωση μιας μακρύτερης περιόδου συντήρησης, η ατμοσφαιρική υγρασία δεν πρέπει ποτέ να ξεπερνά το 9%. Όλοι οι σπόροι αποστέλλονται σε αεροστεγείς συσκευασίες. Εάν η συσκευασία παραμένει σφραγισμένη ο παράγοντας της υγρασίας δεν έχει σημασία. Όπως και να έχει, όμως, προσέξτε να τοποθετήστε τους σπόρους σε δροσερό και στεγνό μέρος.

 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Το καλύτερο μέρος για να φυλάξετε τους σπόρους σας είναι το ψυγείο ή η κατάψυξη. Αν κρατήσετε τους σπόρους στο ψυγείο, είναι προτιμότερο να μην τους βγάζετε έξω από αυτό συχνά, ώστε να αποφύγετε απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία, κάτι που θα μπορούσε να τους τραυματίσει.

Temperature
Όταν αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τους σπόρους είναι προτιμότερο να τους δώσετε λίγο χρόνο ώστε να προσαρμοστούν στην αλλαγή θερμοκρασίας. Ενώ ειναι ακόμα μέσα στη συσκευασία τους, βγάλτε τους εκτός ψυγείου ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
 

ΦΩΣ

Το φως, όπως και η υγρασία, είναι μερικοί από τους παράγοντες που πυροδοτούν τη διαδικασία βλάστησης,

Light
Εκθέστε τους σπόρους σε όσο λιγότερο φως γίνεται ώστε να τους βοηθήσετε να διατηρήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να ενδυναμώσετε τη διάρκεια βλάστησης.

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.