Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter


Τα φυτά της κάνναβης εξαρτώνται από μια σειρά από θρεπτικά συστατικά για να παράξουν ενέργεια, να αναπτυχθούν και να σχηματίσουν άνθη. Ανακαλύψτε τα καλύτερα λιπάσματα για την κάνναβη, ώστε να διατηρήσετε τα φυτά σας δυνατά, υγιή και παραγωγικά.

ΒΛΑΣΤΗΣΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ
Exclamation triangle 15
Exclamation triangle 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Phosphorus 15
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(προετοιμασία εδάφους)
μεταφύτευση
μεταφύτευση
μεταφύτευση
μεταφύτευση
Exclamation triangle 24 Μη συμβατό (εκτός κι αν χρησιμοποιείται σε ξεχωριστές φάσεις της ανάπτυξης) Phosphorus 24 Υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο (ελέγξτε τις ειδικές οδηγίες για κάθε προϊόν)

Ριζοβακτήριο

Το Easy Roots Rhizobacter εκμεταλλεύεται τη δύναμη των ευεργετικών  βακτηρίων Bacillus για να ενισχύσει την απόδοση, τα προφίλ κανναβινοειδών και την αντίσταση κατά των ασθενειών. Επιπλέον, το προϊόν χρησιμοποιεί φύκια για την προστασία των ευεργετικών βακτηρίων από τον ερεθισμό των λιπασμάτων και τις διακυμάνσεις του pH. Το φύκι περιέχει επίσης 60 βασικά ιχνοστοιχεία που τελικά γίνονται προσβάσιμα στο ριζικό σύστημα.

 • Πώς Να Εφαρμόσετε Το Easy Roots Rhizobacter

Χρησιμοποιήστε το Easy Roots Rhizobacter στην αρχή του κύκλου ανάπτυξης. Προσθέστε το στο μείγμα του χώματός σας καθώς γεμίζετε τις γλάστρες ή τα παρτέρια. Προσθέστε 1g του συμπληρώματος για κάθε λίτρο χώματος και ανακατέψτε πολύ καλά. Τέλος, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το Easy Roots Rhizobacter κατευθείαν στη ρίζα κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης. Ανακατέψτε 1g σε 1 λίτρο νερό και δώστε το στα φυτά κάθε 21 ημέρες.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.
Ριζοβακτήριο

Easy Roots Mycorrhiza Mix

Το Easy Roots Mycorrhiza Mix διαθέτει πολλά είδη μυκήτων που συγχωνεύονται με τις ρίζες και λειτουργούν ως προέκταση του ριζικού συστήματος. Απελευθερώνουν ένζυμα στο έδαφος για να διασπάσουν την οργανική ύλη σε θρεπτικά συστατικά ελεύθερης μορφής και να τα μεταφέρουν στα φυτά.

 • Πώς Να Εφαρμόσετε το Easy Roots Mycorrhiza Mix

Αυτοί οι μύκητες χρειάζονται ένα ριζικό σύστημα για να συμμαχήσουν, επομένως προσθέστε το Easy Roots Mycorrhiza Mix κατά τη μεταφύτευση. Κάντε μια τρύπα στο νέο σας παρτέρι ή γλάστρα και προσθέστε 5g ανά φυτό.

Συμβατό με:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus, Easy Bloom.
Μη συμβατό με:
Bat Guano (υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο).
Easy Roots Mycorrhiza Mix

Bat Guano

Video id: 816911390

Το Bat Guano της RQS προσφέρει μια οργανική πηγή βασικών θρεπτικών συστατικών και ενζύμων. Όχι μόνο θρέφει τα φυτά της κάνναβης, αλλά βοηθά και στη διατήρηση της ευημερίας των μικροβίων του εδάφους.

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Bat Guano της RQS

Το Bat Guano είναι ένα ευέλικτο λίπασμα για κάνναβη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τους ακόλουθους τρόπους κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης:

 • Μείγμα χώματος: Ανακατέψτε το Bat Guano της RQS στο μείγμα του χώματός σας στην αρχή του κύκλου ανάπτυξης. Προσθέστε 100g Bat Guano σε 15 λίτρα χώματος.
 • "Τσάι": Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bat guano για να μουλιάσετε τη ρίζα για να μεταφέρετε υψηλά επίπεδα φωσφόρου κατευθείαν στο έδαφος. Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας guano ανά λίτρο χλιαρού νερού. Αφήστε το μείγμα να καθίσει όλη τη νύχτα πριν τη χρήση και εφαρμόστε το μία φορά την εβδομάδα.
 • Dressing εδάφους: Εφαρμόστε το Bat Guano απευθείας στο χώμα όπως το dressing στη σαλάτα. Προσθέστε 100g στην επιφάνεια του εδάφους γύρω από κάθε φυτό. Σκάψτε λίγο για να μπει κάτω από την επιφάνεια και ποτίστε καλά.
Συμβατό με:
Easy Boost, Rhizobacter, Easy Grow, Easy Plus.
Ειδικές οδηγίες
Να είστε προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε παράλληλα με το Easy Bloom, καθώς είναι πλούσιο σε φώσφορο.
Μη συμβατό με:
Easy Roots Mycorrhiza Mix (εκτός εάν χρησιμοποιούνται σε ξεχωριστές φάσεις ανάπτυξης—π.χ. Easy Roots κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και Bat Guano κατά την άνθιση).
Bat Guano

Easy Boost

Μια μόνο δόση του Easy Boost Organic Nutrition θα παρέχει στα φυτά κάνναβής σας αρκετή τροφή για 10–12 εβδομάδες. Προσθέστε αυτό το συμπλήρωμα στο μείγμα χώματος των γλαστρών σας για να προσφέρετε εξαιρετικά επίπεδα αζώτου, φωσφόρου, καλίου και μαγνησίου.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Easy Boost Organic Nutrition

Απλώς ανακατέψτε τα πέλλετ Easy Boost στο αρχικό σας μείγμα χώματος για τις γλάστρες σας. Προσθέστε 50–100g pellets σε κάθε 20 λίτρα χώματος.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.
Easy Boost

Easy Grow

Το Easy Grow διαθέτει ένα μείγμα οργανικού αζώτου, άλλων βασικών θρεπτικών συστατικών και οργανικών βιοδιεγερτικών που βελτιστοποιούν την ανάπτυξη και τη ζωτικότητα των φυτών. Αυτά τα δισκία συνεργάζονται με το Easy Boost για να έχουν τα φυτά σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Easy Grow

Για να θρέψετε τα φυτά σας κατά τη βλαστική φάση, απλά διαλύστε 1 δισκίο Easy Grow σε 3–5 λίτρα νερού. Εφαρμόστε το μείγμα μία φορά κάθε 7 ημέρες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το διάλυμα για 7 ημέρες. Μετά από αυτό, προτείνουμε να προετοιμάσετε ένα νέο μείγμα Easy Grow.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.
Easy Grow

Easy Bloom

Το Easy Bloom παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα φυτά κάνναβης κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, συμπεριλαμβανομένου του φωσφόρου, του καλίου, του ασβεστίου και του μαγνησίου.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Easy Bloom

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Easy Bloom Booster Tablets μόλις τα φυτά σας αρχίσουν να ανθίζουν. Διαλύστε ένα δισκίο σε 5–8 λίτρα νερού και χρησιμοποιήστε το διάλυμα μία φορά κάθε επτά ημέρες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το μείγμα για έως και 10 ημέρες πριν φτιάξετε μια νέα παρτίδα. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Easy Bloom δύο εβδομάδες πριν από τη συγκομιδή και ξεκινήστε τη διαδικασία ξεπλύματος των ανθών σας.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα της RQS, που είναι κατάλληλο για τη φάση της ανθοφορίας της κάνναβης.
Ειδικές οδηγίες
Παρακολουθήστε πώς ανταποκρίνονται τα φυτά σας όταν χρησιμοποιείτε το Easy Bloom μαζί με το Bat Guano, καθώς και τα δύο προϊόντα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο.
Easy Bloom

Easy Plus

Το Easy Plus βοηθά στην καταπολέμηση της έλλειψης μικροθρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης. Αν και οι ελλείψεις σε αυτές τις ουσίες είναι σχετικά σπάνιες, μπορούν ωστόσο να επηρεάσουν την υγεία και τις αποδόσεις των φυτών, εάν εμφανιστούν.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Easy Plus

Προσθέστε 1 ταμπλέτα Easy Plus σε 5–8 λίτρα νερού. Χρησιμοποιήστε τη φόρμουλα κάθε 10 ημέρες και αποφύγετε τη χρήση της τις ίδιες ημέρες με το Easy Grow και το Easy Bloom.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα κάνναβης της RQS.
Easy Plus

Thicker Flowers

Αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο για να αυξήσετε το μέγεθος των ανθών σας; Το Thicker Flowers λειτουργεί ως οργανικό υγρό διεγερτικό που βελτιώνει την ανάπτυξη και την απόδοση των ανθών. Αυτό το λίπασμα διαθέτει υψηλά επίπεδα φωσφόρου και καλίου—δύο από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά κατά την περίοδο της ανθοφορίας.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Thicker Flowers

Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Thicker Flowers σε εσωτερική καλλιέργεια όταν αλλάξετε τον κύκλο φωτός σε 12 ώρες φως και 12 ώρες σκοτάδι. Όταν πρόκειται για καλλιέργεια σε εξωτερικό χώρο ή για καλλιέργεια φυτών αυτόματης άνθισης σε εσωτερικό χώρο, ξεκινήστε την εφαρμογή όταν παρατηρήσετε τα πρώτα σημάδια ανθοφορίας.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Thicker Flowers κάθε μέρα με το πότισμα. Θα δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα αν ακολουθήσετε το παρακάτω πρωτόκολλο:

 • Εβδομάδα 1: 0.1ml/l
 • Εβδομάδα 2: 0.2ml/l
 • Εβδομάδα 3: 0.3ml/l
 • Εβδομάδα 4: 0.4ml/l
 • Εβδομάδα 5: 0.5ml/l
 • Εβδομάδα 6: 0.6ml/l

Μόλις φτάσετε στην εβδομάδα 7, αρχίστε να μειώνετε κατά 0.1 ml κάθε εβδομάδα και σταματήστε την εφαρμογή 1–2 εβδομάδες πριν από τη συγκομιδή ώστε να ξεπλύνετε τα φυτά σας.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.
Ειδικές οδηγίες
Σημειώστε ότι η χρήση του Thicker Flowers σε συνδυασμό με το Easy Bloom και το Bat Guano μπορεί να οδηγήσει σε περίσσεια φωσφόρου στο χώμα.

Bigger Flowers

Το Bigger Flowers προσφέρει μια σειρά από ευεργετικά θρεπτικά συστατικά και διεγερτικά ανάπτυξης στο έδαφος. Αν και τα φυτά κάνναβης δεν χρειάζονται αυτή τη φόρμουλα για να επιβιώσουν, θα τα βοηθήσει να ξεκλειδώσουν πλήρως το γενετικό τους δυναμικό, να αυξήσουν την απόδοση και να ενισχύσουν την ποιότητα των ανθών.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Bigger Flowers

Το Bigger Flowers βοηθά τα φυτά να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης. Κατά τη βλαστική φάση, προσθέστε 1ml ανά λίτρο νερού και εφαρμόστε κάθε δύο ημέρες. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα:

 • Εβδομάδα 1: 0.5ml/l
 • Εβδομάδα 2–3: 0.8ml/l
 • Εβδομάδα 4: 1ml/l

Παραμείνετε σε δόση 1ml ανά λίτρο μέχρι να αποφασίσετε να ξεπλύνετε τα φυτά σας πριν τη συγκομιδή.

Sweeter Flowers

Το Sweeter Flowers συμβάλλει στην ενίσχυση της δομικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Περιέχει ζωτικά αμινοξέα που χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία για τις πρωτεΐνες, καθώς και κάλιο, το οποίο βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής πρωτεϊνών στα φυτά.

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το Sweeter Flowers

Ξεκινήστε την εφαρμογή του Sweeter Flowers κατά τη πέμπτη εβδομάδα της ανθοφορίας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πρόγραμμα:

 • Εβδομάδα 5: 0.4ml/l
 • Εβδομάδα 6: 0.7ml/l
 • Εβδομάδα 7: 0.8ml/l
 • Εβδομάδα 8: 1ml/l

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Sweeter Flowers περίπου δύο εβδομάδες πριν τη συγκομιδή για να ξεπλύνετε τα φυτά σας.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.

Easy Roots Trichoderma

Το Easy Roots Trichoderma χρησιμεύει ως φυσικό οργανικό μέσο για την ενίσχυση της υγείας των φυτών. Ως μύκητας που προάγει την ανάπτυξη των φυτών (PGPF), ο Trichoderma ενισχύει τον κύκλο των θρεπτικών συστατικών στο έδαφος, καθιστώντας τα βασικά μέταλλα πιο διαθέσιμα στα φυτά κάνναβης. Εκτός από τη βελτίωση της ανάπτυξης, ο Trichoderma εργάζεται σκληρά κάτω στο έδαφος για να καταπολεμήσει τα παθογόνα μικρόβια και να αποτρέψει κοινές ασθένειες των ριζών.

 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Easy Roots Trichoderma

Εμπλουτίστε το χώμα των φυτών σας αναμειγνύοντας 1–2g σκόνης Trichoderma σε νερό. Για να διατηρήσετε έναν υγιή πληθυσμό, εφαρμόστε 0.5–1g κάθε 30 ημέρες.

Ειδικές Οδηγίες: Ο μύκητας Trichoderma έχει τη δυνατότητα να ανταγωνίζεται με τους μυκόρριζους μύκητες στο έδαφος. Όταν χρησιμοποιείτε το Easy Roots Mycorrhiza Mix κατά τη μεταφύτευση, περιμένετε δύο εβδομάδες πριν εφαρμόσετε το Easy Roots Trichoderma για να δώσετε στους μυκόρριζους μύκητες αρκετό χρόνο να εγκατασταθούν.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.

Φύκη

Τα φύκη μπορεί να προέρχονται από τον ωκεανό, αλλά κάνουν πολύ καλό στα χερσαία φυτά. Καθώς είναι πλούσιο σε άζωτο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και σίδηρο, αυτό το φυσικό λίπασμα παρέχει βασικά θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της υγείας και της παραγωγικότητας των φυτών κάνναβης. Όχι μόνο τα φύκη τρέφουν τα φυτά, αλλά αυτή η μορφή οργανικής ύλης βοηθά επίσης τα μικρόβια του εδάφους να ανθίσουν, γεγονός που αυξάνει τη γονιμότητα με την πάροδο του χρόνου.

 • Πώς Να Χρησιμοποιήσετε τα Φύκη

Αναμείξτε 1g φύκη ανά λίτρο χώματος.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.

SuperVit

Το SuperVit προσφέρει μια προσεκτικά κατασκευασμένη φόρμουλα βιταμινών και αμινοξέων που βελτιστοποιούν την ανάπτυξη των φυτών κάνναβης και βοηθούν τα φυτά να διαχειριστούν το στρες. Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β4, Β6 και το φολικό οξύ βοηθούν στην τόνωση του μεταβολισμού των φυτών και της παραγωγής χλωροφύλλης, ενώ τα αμινοξέα (τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης) όπως η γλυκίνη, η L-λευκίνη και η L-τυροσίνη, ενισχύουν τη σοδειά, την παραγωγή ρητίνης και την ανοχή στο στρες. Συνολικά, το SuperVit έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά φυτά.

 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το SuperVit

Αναμείξτε μία σταγόνα SuperVit σε 4.5 λίτρα νερό ή δύο σταγόνες σε 4.5–9 λίτρα νερό, κάθε φορά που ποτίζετε τα φυτά σας.

Συμβατό με:
Οποιοδήποτε άλλο λίπασμα για κάνναβη της RQS.

Χρήση Λιπασμάτων για Κάνναβη της RQS σε Καλλιέργεια Εξωτερικού Χώρου: Royal Gorilla

Τώρα που γνωρίζετε μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα λιπάσματα για κάνναβη, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε αυτή τη γνώση! Αρχικά, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα όταν καλλιεργείτε σε εξωτερικό χώρο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη Royal Gorilla ως παράδειγμα. Εάν εκτιμάτε τα υψηλά επίπεδα THC, θα θέλετε να δοκιμάσετε και αυτήν την ποικιλία!

Απρίλιος

Η καλλιεργητική μας περίοδος ξεκινά στις 18 Απριλίου σε αυτό το παράδειγμα και θα κρατήσει 26 εβδομάδες. Ας αρχίσουμε!

Ξεκινήστε βλασταίνοντας τους σπόρους σας. Επωφεληθείτε από το Easy Start κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχούς βλάστησης και να δώσετε στα σπορόφυτά σας την καλύτερη δυνατή αρχή. Τα σπορόφυτά σας θα χρειαστούν 3–7 ημέρες για να αναδυθούν από το έδαφος. Κρατήστε τα στις ίδιες γλάστρες μέχρι να φτάσουν σε ύψος τα 3–5cm και να αναπτύξουν τα πρώτα τους ζεύγη αληθινών φύλλων.

Μάιος

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου, τα σπορόφυτά σας θα αρχίσουν να αναπτύσσονται ραγδαία, σηματοδοτώντας το πρώιμο στάδιο της βλαστικής φάσης. Ετοιμάστε το νέο τους σπίτι, τοποθετήστε τα στις γλάστρες και δείτε τα να μεγαλώνουν!

Ετοιμάστε το μείγμα χώματος για τις γλάστρες όπου θα μεταφυτεύσετε τα σπορόφυτά σας. Πάρτε λίγο καλοφτιαγμένο σπιτικό κομπόστ ή πάρτε μερικές σακούλες με κανονικό χώμα για γλάστρες. Στη συνέχεια, προσθέστε 50–100 g Easy Boost για κάθε 20 λίτρα χώματος. Έπειτα, προσθέστε 20g Rhizobacter στο μείγμα, ακολουθούμενο από 5g Mycorrhiza Mix. Μετά, ανακατέψτε καλά τα συστατικά. Τα σπορόφυτά σας έχουν σχεδόν όλα όσα χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Κρατήστε τα ποτισμένα και κάτω από δυνατά φώτα για τουλάχιστον 16 ώρες κάθε μέρα.

Χρήση Λιπασμάτων για Κάνναβη της RQS σε Καλλιέργεια Εξωτερικού Χώρου: Royal Gorilla

Ιούνιος

Μέχρι αυτή τη στιγμή, θα δείτε άφθονη νέα βλαστική ανάπτυξη να αναδύεται. Με τη βοήθεια των συμμαχικών τους μικροβίων, τα φυτά σας θα έχουν αξιοποιήσει τα αρχικά θρεπτικά συστατικά που τους παρείχατε. Τώρα, θα πρέπει να αρχίσετε να τα ταΐζετε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντιμετωπίσουν ελλείψεις. Εφαρμόστε τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια όλης της υπόλοιπης βλαστικής φάσης για να διατηρήσετε τα φυτά σας δυνατά και υγιή:

 • Easy Grow: Διαλύστε 1 δισκίο σε 3–5 λίτρα νερού και εφαρμόστε μία φορά κάθε 7 ημέρες.
 • Easy Plus: Αυτό το λίπασμα θα προσφέρει βασικά μικροθρεπτικά συστατικά για να αποφύγετε τυχόν ελλείψεις. Προσθέστε 1 ταμπλέτα σε 5–8 λίτρα νερού και εφαρμόστε κάθε 10 ημέρες. Απλώς φροντίστε να αποφύγετε τη χρήση του Easy Plus την ίδια μέρα που ταΐζετε τα φυτά σας με Easy Grow.
 • Bigger Flowers: Προσθέστε 1ml αυτού του προϊόντος σε κάθε λίτρο νερού και εφαρμόστε κάθε δύο ημέρες για να δώσετε μια ώθηση στα φυτά σας με πρόσθετα θρεπτικά συστατικά και διεγερτικά ανάπτυξης.
 • Rhizobacter: Προσθέστε άλλη μια δόση Rhizobacter στις αρχές Ιουνίου. Η αρχική αποικία θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί μέχρι τώρα, αλλά βοηθάει να προσθέσετε λίγο ακόμα, καθώς το ριζικό σύστημα συνεχίζει να επεκτείνεται. Προσθέστε 1g σε κάθε λίτρο νερού και εφαρμόστε στις ρίζες μουσκεύοντάς τες καλά.

Για να έχετε μια συνέπεια και για να αποφύγετε τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων τις ίδιες ημέρες, σημειώστε τις ημέρες που χορηγείτε κάθε φόρμουλα στο ημερολόγιο της καλλιέργειας σας.

Ιούλιος

Συνεχίστε με το πρόγραμμα σίτισης που περιγράφεται παραπάνω. Τα φυτά κάνναβης διατηρούν αρκετά ομοιόμορφη όρεξη κατά τη βλαστική φάση. Συνεχίστε να τα ταΐζετε και δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν καθώς τα λαχταριστά πράσινα φύλλα, που είναι σαν βεντάλια, συνεχίζουν να σχηματίζονται.

Προσθέστε άλλη μια δόση 1g Rhizobacter στη ρίζα με το πότισμα στις αρχές Ιουλίου για να τονώσετε τον αποικισμό του ριζικού συστήματος και να βελτιώσετε την ανταλλαγή θρεπτικών ουσιών μεταξύ των φυτών σας και των ευεργετικών βακτηρίων.

Χρήση Λιπασμάτων για Κάνναβη της RQS σε Καλλιέργεια Εξωτερικού Χώρου: Royal Gorilla

Αύγουστος: Εβδομάδες 1-4 της Άνθισης

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν συναρπαστικά! Καθώς οι μέρες συνεχίζουν να μικραίνουν, τα φυτά Royal Gorilla στην ύπαιθρο θα αρχίσουν να ανθίζουν. Τα φυτά κάνναβης αλλάζουν τις διατροφικές απαιτήσεις τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, απαιτώντας περισσότερη ποσότητα από ορισμένα θρεπτικά συστατικά και λιγότερη από άλλα.

⇢ Εβδομάδα 1

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τα λιπάσματα για ανάπτυξη με αυτά για τη φάση της ανθοφορίας. Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω προϊόντα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα:

 • Bat Guano: Προσθέστε μία στρώση Bat Guano. Απλώστε 100g σε κάθε μια από τις γλάστρες σας, σκαλίστε ελαφρά και ποτίστε καλά. Αυτό θα παρέχει μια πηγή φωσφόρου και οργανικής ύλης που θα διασπαστεί σε όλη τη φάση της ανθοφορίας, τροφοδοτώντας ταυτόχρονα τα φυτά και το χώμα σας.
 • Easy Bloom: Αυτό το οργανικό λίπασμα θα αυξήσει τα επίπεδα φωσφόρου και καλίου κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας. Προσθέστε 1 ταμπλέτα σε 5–8 λίτρα νερού και χρησιμοποιήστε το μίγμα μία φορά κάθε 7 ημέρες.
 • Easy Plus: Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Easy Plus στην ίδια δόση και συχνότητα. Απλώς αποφύγετε τη χρήση του τις ίδιες μέρες με το Easy Bloom.
 • Bigger Flowers: Θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο εφαρμογής αυτού του λιπάσματος κατά τη φάση της ανθοφορίας. Κατά την 1η εβδομάδα της ανθοφορίας, εφαρμόστε 0.5ml ανά λίτρο κάθε δύο ημέρες.
 • Thicker Flowers: Εφαρμόστε 0.1ml ανά λίτρο κάθε μέρα με το πότισμα.
 • Rhizobacter: Εφαρμόστε άλλη μια δόση 1g Rhizobacter για να βελτιώσετε την παραγωγή κανναβινοειδών κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας.

⇢ Εβδομάδα 2

Διατηρήστε τη χορήγηση του Easy Bloom και του Easy Plus στα ίδια επίπεδα. Αυξήστε τη δόση του Bigger Flowers σε 0.8 ml ανά λίτρο και αυξήστε το Thicker Flowers σε 0.2 ml ανά λίτρο.

⇢ Εβδομάδα 3

Εφαρμόστε τα θρεπτικά συστατικά στις ίδιες ποσότητες με την εβδομάδα 2 της ανθοφορίας. Αυξήστε τη δόση του Thicker Flowers στα 0.3ml ανά λίτρο.

⇢ Εβδομάδα 4

Διατηρήστε τη χορήγηση των Easy Bloom και Easy Plus. Αυξήστε τη δόση του Bigger Flowers σε 1ml ανά λίτρο. Διατηρήστε αυτή τη δόση μέχρι να ξεπλύνετε τα φυτά σας πριν τη συγκομιδή. Αυξήστε τη δόση του Thicker Flowers στα 0.4ml ανά λίτρο.

Χρήση Λιπασμάτων για Κάνναβη της RQS σε Καλλιέργεια Εξωτερικού Χώρου: Royal Gorilla

Σεπτέμβριος: Εβδομάδες 5–8 της Άνθισης

Τα φυτά σας Royal Gorilla θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο στάδιο της ανθοφορίας τον Σεπτέμβριο. Ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να διατηρήσετε τα πράγματα ομαλά.

⇢ Εβδομάδα 5

Τώρα, μπορείτε να αρχίσετε να συμπεριλαμβάνετε το Sweeter Flowers στο πρόγραμμα σίτισης για να περιποιηθείτε τα φυτά με επιπλέον αμινοξέα και κάλιο. Ξεκινήστε δίνοντας 0.4ml ανά λίτρο κατά το πότισμα. Αυξήστε τη δόση του Thicker Flowers σε 0.5 ml ανά λίτρο.

⇢ Εβδομάδα 6

Αυξήστε τη δόση του Sweeter Flowers σε 0.7ml ανά λίτρο και τη δόση του Thicker Flowers σε 0.6ml ανά λίτρο.

⇢ Εβδομάδα 7

Αυξήστε τη δόση του Sweeter Flowers σε 0.8 ml ανά λίτρο. Μειώστε τη δόση του Thicker Flowers σε 0.5 ml ανά λίτρο.

⇢ Εβδομάδα 8

Αυξήστε τη δόση του Sweeter Flowers σε 1ml ανά λίτρο και διατηρήστε αυτήν την ποσότητα μέχρι να ξεπλύνετε τα φυτά σας. Μειώστε τη δόση του Thicker Flowers σε 0.4ml ανά λίτρο.

Οκτώβριος: Ώρα Συγκομιδής και Ξεπλύματος

Ήρθε σχεδόν η ώρα να δοκιμάσετε τους καρπούς του κόπου σας! Δώστε στα φυτά σας μια τελευταία φορά τα ακόλουθα λιπάσματα και συμπληρώματα πριν από το ξέπλυμα. Τροφοδοτήστε με Easy Bloom στις ίδιες ποσότητες. Δώστε μια τελευταία φορά το Sweeter Flowers σε αναλογία 1ml ανά λίτρο και το Thicker Flowers σε αναλογία 0.4ml ανά λίτρο. Μπορείτε να αναμένετε τη συγκομιδή των φυτών Royal Gorilla στις 16 Οκτωβρίου. Ξεκινήστε το ξέπλυμα των φυτών σας δύο ημέρες μετά την τελευταία φορά που θα ταΐσετε τα φυτά σας την 1η Οκτωβρίου.

Χρήση Λιπασμάτων για Κάνναβη της RQS σε Καλλιέργεια Εξωτερικού Χώρου: Royal Gorilla

Χρήση των Λιπασμάτων της RQS σε Καλλιέργεια Εσωτερικού Χώρου: Green Gelato Automatic

Εάν προτιμάτε να καλλιεργείτε σε εσωτερικό χώρο, θα σας καθοδηγήσουμε για τη σωστή χρήση λιπασμάτων για κάνναβη της RQS. Θα χρησιμοποιήσουμε την Green Gelato Automatic ως παράδειγμα. Αυτή η ποικιλία αυτόματης άνθισης, όπου κυριαρχεί η γενετική Sativa, προσφέρει υψηλά επίπεδα THC, γευστικά τερπένια και μεγάλη ταχύτητα ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε τα θρεπτικά συστατικά και τα συμπληρώματά μας για να διατηρήσετε τα φυτά σας δυνατά, υγιή και παραγωγικά. Απλώς να έχετε κατά νου ότι οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης απαιτούν λιγότερα θρεπτικά συστατικά από τις αντίστοιχες ποικιλίες φωτοπεριόδου. Θα παρατηρήσετε ότι έχουμε μειώσει στο μισό τα παρακάτω θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσουν σωστά σε αυτά τα γρήγορα φυτά.

Εβδομάδα 1: Βλάστηση

Πρώτα πρώτα, πρέπει να βλαστήσετε τους σπόρους σας. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Easy Start για να παρέχετε ένα βέλτιστο περιβάλλον και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχούς βλάστησης. Τοποθετήστε τους σπόρους σας στο καλλιεργητικό μέσο και περιμένετε 3–7 ημέρες για να ξεπροβάλλουν πάνω από το έδαφος.

Όσο περιμένετε υπομονετικά, δημιουργήστε το μείγμα του χώματος για τη γλάστρα σας. Οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης ευδοκιμούν σε ελαφρύ και ευάερο χώμα. Η ακόλουθη συνταγή παρέχει το τέλειο μέσο καλλιέργειας για αυτά τα γρήγορα φυτά:

 • 3 μέρη τύρφη
 • 3 μέρη κομπόστ
 • 2 μέρη περλίτη, προβρεγμένο
 • 1 μέρος βερμικουλίτη, προβρεγμένο

Μόλις δημιουργήσετε το μείγμα σας, προσθέστε 50–100g Easy Boost και 20g Rhizobacter σε κάθε 20 λίτρα χώματος και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, γεμίστε τις γλάστρες σας.

Χρήση των Λιπασμάτων της RQS σε Καλλιέργεια Εσωτερικού Χώρου: Green Gelato Automatic

Εβδομάδα 2: Αρχίζει η Βλαστική Φάση

Μέχρι τώρα, τα σπορόφυτά σας θα πρέπει να έχουν ύψος περίπου 3–5cm και να έχουν μερικά μικρά αληθινά φύλλα. Μεγαλώνουν, άρα χρειάζονται ένα νέο σπίτι. Κάντε μια τρύπα στη μέση των γλαστρών σας. Προσθέστε 5g Mycorrhiza Mix σε κάθε τρύπα για να ενισχύσετε το ριζικό σύστημα με ευεργετικά μικρόβια. Τοποθετήστε τα σπορόφυτά σας στις νέες τους γλάστρες και ποτίστε τα.

Εβδομάδα 3

Τα φυτά σας φτάνουν ήδη στο τέλος της βλαστικής φάσης! Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δώστε τους μια ώθηση για να τροφοδοτήσετε τις τελευταίες ημέρες ανάπτυξης των φύλλων. Αραιώστε 1 δισκίο Easy Grow σε 7–10 λίτρα νερού και εφαρμόστε το μία φορά κάθε 7 ημέρες. Μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε τα φυτά σας με διεγέρτες ανάπτυξης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσθέστε 0.5ml Bigger Flowers σε κάθε λίτρο νερού και εφαρμόστε κάθε δύο ημέρες μέχρι να αρχίσει η ανθοφορία.

Εβδομάδα 4: Έναρξη ανθοφορίας

Σας είπαμε, η Green Gelato Auto μεγαλώνει γρήγορα! Καλώς ήρθατε στο στάδιο της ανθοφορίας. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τα θρεπτικά συστατικά σας, καθώς τα φυτά σας γίνονται όλο και πιο πεινασμένα για φώσφορο και κάλιο. Χρησιμοποιήστε το παρακάτω μείγμα για βέλτιστα αποτελέσματα:

 • Bat Guano: Περιχύνουμε κάθε μία από τις γλάστρες με 50g Bat Guano για ενίσχυση του φωσφόρου.
 • Easy Bloom: Προσθέστε 1 δισκίο σε 12–16 λίτρα νερού και χρησιμοποιήστε το μία φορά κάθε 7 ημέρες σε όλο το στάδιο της ανθοφορίας.
 • Bigger Flowers: Προσθέστε 0.25ml ανά λίτρο νερού κάθε δύο ημέρες.
 • Thicker Flowers: Βάλτε 0.05ml ανά λίτρο κάθε μέρα που ποτίζετε.
Χρήση των Λιπασμάτων της RQS σε Καλλιέργεια Εσωτερικού Χώρου: Green Gelato Automatic

Εβδομάδα 5

Τα ανθοφόρα φυτά σας πρέπει να φαίνονται ζωντανά αυτή τη στιγμή! Κάντε τις ακόλουθες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα διατροφής για να τα διατηρήσετε υγιή:

 • Διατηρήστε το Easy Bloom όπως πριν.
 • Αυξήστε το Bigger Flowers σε 0.4ml ανά λίτρο.
 • Αυξήστε το Thicker Flowers σε 0.1ml ανά λίτρο.

Εβδομάδα 6

Ήρθε η ώρα να δώσετε στα πράσινα μωρά σας άλλη μια δόση Rhizobacter για να διατηρήσετε την αποικία στις ρίζες. Προσθέστε 1g σκόνης στο χώμα πάνω από τη ρίζα σε κάθε φυτό. Αυξήστε τη δόση του Thicker Flowers σε 0.15ml ανά λίτρο.

Εβδομάδα 7

Θα χρειαστεί να αυξήσετε ξανά τα θρεπτικά συστατικά σας. Αυτή η τελική τροφή θα βοηθήσει στον σχηματισμό λουλουδιών και στη σύνθεση κανναβινοειδών. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Διατηρήστε την τροφοδοσία με Easy Bloom όπως πριν.
 • Αυξήστε τη δόση Bigger Flowers σε 0.5ml ανά λίτρο.
 • Αυξήστε τη δόση του Thicker Flowers σε 0.2ml ανά λίτρο.

Εβδομάδα 8: Ξέπλυμα και Συγκομιδή

Η σκληρή δουλειά έχει σχεδόν τελειώσει! Σταματήστε κάθε είδους παροχή λιπασμάτων σε αυτό το σημείο και ξεπλύνετε τα φυτά σας με σκέτο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι έτοιμα για συγκομιδή σε περίπου δύο εβδομάδες.

Χρήση των Λιπασμάτων της RQS σε Καλλιέργεια Εσωτερικού Χώρου: Green Gelato Automatic

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Ευρετήριο Θεμάτων Οδηγού Καλλιέργειας

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις