Ποικιλίες Κάνναβης Diesel

Δεν εκτιμούν όλοι οι καπνιστές τα γλυκά τερπένια και την έντονη χαλάρωση που μπορεί να νιώσουν. Αν αγαπάτε περισσότερο τα άνθη κάνναβης με άρωμα που μοιάζει με καύσιμο και ανεβάζουν τις στροφές στον κινητήρα του μυαλού σας, ρίξτε μια ματιά στις ποικιλίες Diesel. Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η ποικιλία Diesel και οι απόγονοί της προσφέρουν μια τολμηρή γεύση και διεγερτικά αποτελέσματα.

8  προϊόντα
  • Sour Diesel
  • HulkBerry
  • Kali Dog
  • Royal Gorilla
  • HulkBerry Auto
  • Sweet ZZ Auto
  • Solomatic CBD
  • Diesel Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Τι είναι οι Ποικιλίες Diesel;

Η αυθεντική ποικιλία Diesel δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. από Μεξικάνικη και Αφγανική γενετική. Αμέσως μετά, νέα υβρίδια που έφεραν τη μοναδική γενετική και τα χαρακτηριστικά της Diesel άρχισαν να κυριαρχούν στην αγορά. Ανάμεσά τους ήταν και η παγκοσμίου φήμης πλέον Sour Diesel, αλλά και η αυθεντική New York Diesel πιστεύεται επίσης ότι σχετίζεται στενά με την Chemdog και την OG Kush. Στη Royal Queen Seeds, διαθέτουμε μια ποικιλία μοναδικών ποικιλιών Diesel με κλασικά αρώματα, γεύσεις και επιδράσεις, μαζί με μερικές μοντέρνες πινελιές.

Πώς να Καλλιεργήσετε Ποικιλίες Κάνναβης Diesel:

Οι ποικιλίες κάνναβης Diesel είναι αρκετά εύκολο να καλλιεργηθούν. Τα φυτά φτάνουν σε μέτριο ύψος σε εσωτερικό χώρο, ενώ θα γίνουν αρκετά μεγάλα σε εξωτερικό χώρο ώστε να παράγουν μεγάλες σοδειές. Παράγουν πυκνά, παγωμένα άνθη με μεγάλους, διογκωμένους κάλυκες και μια κολλώδη επίστρωση ρητίνης, πλούσια σε THC και τερπένια. Είτε τις καλλιεργείτε σε ντουλάπα είτε σε εξωτερικό χώρο είτε σε θερμοκήπιο, οι Diesel ποικιλίες μας είναι βέβαιο ότι ταιριάζουν με όλες τις εγκαταστάσεις και είναι ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους καλλιεργητές.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις