Ποικιλίες Κάνναβης Cheese

Ανακαλύψτε τις ποικιλίες Cheese της RQS, που λατρεύουν όσοι αναζητούν μια ήρεμη, ευφορική εμπειρία. Η αυθεντική ποικιλία Cheese εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 κάτω από αινιγματικές συνθήκες. Εξερευνήστε τους καλύτερους απογόνους αυτής της κλασικής βρετανικής ποικιλίας για να απολαύσετε τις ξεχωριστές γεύσεις τους και να βυθιστείτε στο μοναδικά πικάντικο άρωμά τους.

5  προϊόντα
  • Royal Cheese (Fast Flowering)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Οι ποικιλίες Cheese είναι από τις πιο αξιοσέβαστες γενετικά. Ξεκίνησαν ταπεινά από το Ηνωμένο Βασίλειο—μια περιοχή σχετικά αυστηρής απαγόρευσης. Παρά αυτό το εμπόδιο, οι τοπικοί καλλιεργητές χρησιμοποίησαν έναν φαινότυπο Skunk #1 για να δημιουργήσουν μια ποικιλία που διαθέτει από τις πιο έντονες μυρωδιές στον κόσμο της κάνναβης.

Πώς Δημιουργήσαμε τις Ποικιλίες Cheese

Οι ειδικοί μας αξιοποίησαν τη γενετική Cheese για να δημιουργήσουν μία εντελώς νέα σειρά ποικιλιών Cheese. Ξεκινώντας με τις ποικιλίες Cheese, Afghani, Old School Skunk και Juanita la Lagrimosa, δημιούργησαν μερικές ποικιλίες με πολύ έντονη επίδραση που ξεχειλίζουν από ρητίνη.

Τα Οφέλη των δικών μας Ποικιλιών Cheese

Οι ποικιλίες κάνναβης Cheese που διαθέτουμε είναι για χρήστες που λατρεύουν τη σωματική χαλάρωση. Είναι γεμάτες με υψηλά επίπεδα THC και παράγουν σε μεγάλες ποσότητες το τερπένιο μυρσένιο—μια σίγουρη συνταγή για κόκκινα μάτια, γέλια και βαθιά χαλάρωση. Εκτός από τις επιδράσεις που προσφέρουν, αυτά τα φυτά διατηρούν μια συμπαγή δομή, που τα καθιστά κατάλληλα για μια διακριτική καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις