Σπόροι Κάνναβης Tyson 2.0

Τι δημιουργείται όταν δύο γίγαντες του κόσμου της κάνναβης συγκρούονται; Μα εξαιρετική γενετική, φυσικά. Σας παρουσιάζουμε τους Σπόρους Tyson 2.0, μια αποκλειστική σειρά ποικιλιών κάνναβης που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Iron Mike και της Royal Queen Seeds.

7  προϊόντα
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto
  • Υφασμάτινη Γλάστρα Tyson x RQS

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Μια Τιτανομαχία — Η Tyson 2.0 και η RQS Ενώνουν τις Δυνάμεις τους για να Δημιουργήσουν Μοναδικές Ποικιλίες

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Προερχόμενες από ισχυρές γενετικές σειρές και εμπνευσμένες από την αγάπη του Tyson για την κάνναβη, οι Ποικιλίες Tyson 2.0 διαθέτουν ανθεκτικότητα, υψηλές αποδόσεις και έντονες επιδράσεις που ταιριάζουν για κάθε είδους χρήστες—από γνώστες μέχρι ολιστικούς χρήστες και όλους τους ενδιάμεσους. Εξερευνήστε μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από πρωταθλητές γενετικής που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την οικιακή σας εμπειρία. Αυτή η συλλογή σπόρων δημιουργήθηκε από έναν άνθρωπο που έχει ως θησαυρό την κάνναβη στη "σιδερένια" καρδιά του και μια ομάδα που γνωρίζει το φυτό όσο καμία άλλη.

Σπόροι Tyson 2.0 — Μια Απόδειξη για έναν Διαρκή Δεσμό με την Κάνναβη

Ο Mike Tyson, γνωστό όνομα τόσο εντός όσο και εκτός των ρινγκ, διοχέτευσε τον ενθουσιασμό του για την κάνναβη στη δημιουργία του brand Tyson 2.0. Ενώ έχει κρεμάσει τα γάντια του εδώ και καιρό, ο Tyson εμφανίστηκε στο ρινγκ όχι μόνο ως αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής, αλλά και ως ένας γνήσιος λάτρης της κάνναβης. Με πάθος για αυτό το αρχαίο φυτό, τροφοδοτούμενο από την εμπειρία του από πρώτο χέρι με τις θεραπευτικές του δυνάμεις, ο Tyson και η ομάδα του συνεργάστηκαν με τη Royal Queen Seeds για να δημιουργήσουν μια νέα σειρά πρωταθλητών γενετικής για τον οικιακό καλλιεργητή.

Παραγγείλετε τους Σπόρους Tyson 2.0 Αποκλειστικά από τη RQS και Γεμίστε την Ντουλάπα Καλλιέργειάς σας με Πρωταθλητές

Οι ποικιλίες που εμφανίζονται στη συλλογή Σπόρων Tyson 2.0 ξεπερνούν τα πάντα εκτός από την αγάπη του Iron Mike για την κάνναβη. Κάθε ποικιλία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διασφαλίσει ανθεκτικότητα, σθένος και σταθερά χαρακτηριστικά ανάπτυξης, με την ποιότητα του ανθού της κάνναβης να μην είναι τίποτα λιγότερο από κορυφαία. Περιηγηθείτε στην πλήρη συλλογή των σπόρων κάνναβης Tyson 2.0 παρακάτω, κάντε την παραγγελία σας και ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι που αποτελεί απόδειξη του διαρκούς δεσμού μεταξύ του GOAT, της RQS και του αρχαίου φυτού που είναι η κάνναβη.