Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Έχετε δικαίωμα να κάνετε επιστροφή της παραγγελίας (ή μέρος της) μέσα σε διάστημα 14 ημερών μετά την παραλαβή της, χωρίς να υποβάλετε οποιαδήποτε δικαιολόγηση.

Κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας περιόδου επιτρέπεται να χειριστείτε το προϊόν όπως θα κάνατε αν ήσασταν σε κάποιο κατάστημα. Μπορείτε να ανοίξετε το πακέτο μέσα στο οποίο βρίσκεται το προϊόν, εκτός και αν αυτό είναι κλεισμένο αεροστεγώς. Αν έχετε προβεί σε ενέργειες πέραν από τις άκρως απαραίτητες ώστε να αξιολογήσετε το προϊόν, ενδέχεται να χρεωθείτε για τυχόν μείωση της αξίας του.

Η περίοδος επιστροφής θα πάψει να ισχύει 14 ημέρες μετά από τη χρονική στιγμή που εσείς ή κάποιος τρίτος πέραν του μεταφορέα λάβει το προϊόν.

Αν έχετε κάνει μια παραγγελία με προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, η περίοδος απόσυρσης λήγει 14 ημέρες μετά την ημέρα όπου παραδόθηκε το τελευταίο προϊόν.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής που έχετε, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημέρών χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα μας ή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση [email protected] Θα σας στείλουμε έπειτα οδηγίες ώστε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή μαζί με μια ετικέτα επιστροφής. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος τότε θα καλύψουμε τα έξοδα επιστροφής.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επιστροφής. Παρακαλούμε σημειώστε πως οποιαδήποτε κόστη επιστροφής δεν πρόκειται να καλυφθούν αν το προϊόν σταλεί προς επιστροφή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Επιστροφή χρημάτων

Αφού ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής, όλα τα έξοδα που κάνατε (συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής) θα σας επιστραφούν εντός 14 ημερών. Αν επιστρέψετε το προϊόν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ίσως να σας ζητήσουμε έναν κωδικό παρακολούθησης και ανίχνευσης του προϊόντος ως απόδειξη επιστροφής, πριν πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας.

Ανάλογα με την αρχική μέθοδο πληρωμής, η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Τραπεζική μεταφορά - Τραπεζική μεταφορά
Πιστωτική κάρτα - Πιστωτική κάρτα (ή τραπεζική μεταφορά αν έχουν περάσει περισσότερες από 30 μέρες από την αρχική πληρωμή)
Sofortüberweisung - Τραπεζική μεταφορά
MrCash/Bancontact - Τραπεζική μεταφορά

Για τα ακόλουθα προϊόντα δεν ισχύει το δικαίωμα επιστροφής (ή υπαναχώρησης)

Προϊόντα που έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους

Πληροφορίες

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
t. 34 93 737 98 46 (from 8:00 to 16:00)
VAT: ESB-65812810
Coc Number: B-65812810

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.