ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας (ή τμήματα αυτής) εντός 14 ημερών από την παραλαβή της χωρίς εξηγήσεις, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα εξακολουθούν να είναι εργοστασιακά σφραγισμένα (ισχύουν περαιτέρω εξαιρέσεις).

Η περίοδος επιστροφής θα λήξει 14 ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία εσείς (ή ένα προκαθορισμένο τρίτο πρόσωπο, εκτός του διανομέα) έχετε παραλάβει το προϊόν. Εάν έχετε παραγγείλει πολλά προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης στην ίδια παραγγελία, η περίοδος επιστροφής λήγει 14 ημέρες μετά τη λήψη του τελευταίου προϊόντος της παραγγελίας.

Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε μείωση της αξίας του προϊόντος, ανάλογα με τον χειρισμό ή τη χρήση του, πέραν του πλαισίου διαπίστωσης της λειτουργικότητας/κατάστασης του. Επίσης, θα πρέπει να επιστραφούν και τυχόν δωρεάν προϊόντα που ελήφθησαν με την παραγγελία, διαφορετικά η αξία των δωρεάν προϊόντων (ανάλογα με τη λιανική αξία τους) θα αφαιρεθεί από την επιστροφή των χρημάτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, πρέπει να ενημερώσετε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντας ένα email στην παρακάτω διεύθυνση:

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona
[email protected]
Τηλ. 34 93 737 98 46 (από 8:00 έως16:00)
VAT: ESB-65812810
Αριθμός στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (Coc Number): B-65812810

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα υπαναχώρησης. Λάβετε υπόψη ότι τυχόν έξοδα επιστροφής *δεν* θα σας επιστραφούν, εάν το προϊόν επιστραφεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Τα ακόλουθα προϊόντα δεν καλύπτονται από το δικαίωμα επιστροφής:

  • Προϊόντα που έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία
  • Προϊόντα που επιστρέφονται μετά τη λήξη της περιόδου επιστροφής
  • Ατμοποιητές ή πίπες που έχουν ανοιχτεί μετά την παράδοση (για λόγους υγιεινής)
  • Ατμοποιητές που επιστρέφονται εντός εγγύησης, αλλά εν μέρει—θα πρέπει να επιστραφούν όλα τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία
  • Αναλώσιμα είδη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αφού ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής, όλες οι πληρωμές (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) θα σας επιστραφούν εντός 14 ημερών. Εάν έχετε επιστρέψει το προϊόν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων για τυχόν έξοδα αποστολής. Ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε τον κωδικό παρακολούθησης του δέματος ως απόδειξη επιστροφής, πριν από την επιστροφή των χρημάτων σας.

Ανάλογα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Τραπεζική μεταφορά – Τραπεζική μεταφορά
  • Πιστωτική κάρτα – Πιστωτική κάρτα (ή τραπεζική μεταφορά, εάν έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από την αρχική πληρωμή)
  • BitCoin – Τραπεζική μεταφορά
  • BitCanna – Τραπεζικό έμβασμα

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.