RQS Haarlemstraat Shop

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Το κατάστημα της Royal Queen Seeds άνοιξε στην καρδιά του Άμστερνταμ πριν από μερικά χρόνια. Πρόκειται για ένα μικρό αλλά υψηλής εξειδίκευσης κατάστημα, το οποίο γέμισε πελάτες από την πρώτη κιόλας ημέρα. Πέρα από την ευνοϊκή τοποθεσία του, διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες έχουν επισκεφθεί το κατάστημα μας, καθιστώντας το σημείο αναφοράς για καλλιεργητές από όλη την Ευρώπη.

Ο κατάλογος του καταστήματος είναι προσαρμοσμένος βάσει του διεθνούς οράματος μας. Λόγω της αυξημένης ζήτησης τους, υπάρχει πληθώρα θηλυκοποιημένων σπόρων στον κατάλογο. Οι σπόροι γέννημα - θρέμμα της Royal Queen Seeds, είναι οι καταλληλότεροι και σπουδαιότεροι στην αγορά. Παρόλ' αυτά, θα βρείτε στο κατάστημα μας φυσικά και άλλες γνωστές ποικιλίες όπως : White Widow, Northern Lights, Critical (Ισπανική επιτυχία) και Amnesia Haze (παραδοσιακό Ολλανδικό).

Όλοι οι σπόροι μας έχουν καλλιεργηθεί, βελτιωθεί, σταθεροποιηθεί και θηλυκοποιηθεί από καταρτισμένους Ισπανούς καλλιεργητές που εργάζονται αποκλειστικά για τη Royal Queen Seeds!

ΔΆΜΣΤΡΑΑΤ: TO ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ RQS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ

Το κατάστημα της Royal Queen Seeds , δεν πρέπει να το χάσει κανένας αγοραστής σπόρων από όπου κι αν κατάγεται. Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στην περιοχή μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε για να συζητήσετε με τους κατάλληλα καταρτισμένους πωλητές μας, εκ των οποίων ο ένας μιλάει 5 γλώσσες. Η Ευρωπαϊκή τράπεζα σπόρων, εκτός του ότι εντοπίζεται πιο εύκολα από όλες στο Άμστερνταμ, είναι σίγουρα και η πιο συμφέρουσα οικονομικά.

Royal Queen Seeds Store

Πως θα μας βρείτε; Στρίψτε από την πλατεία Dam προς το ξενοδοχείο Krasnapolsky και περπατήστε ευθεία στo δρόμο με τα μαγαζιά δεξιά του ξενοδοχείου (Damstraat). Θα φτάσετε σε μια γέφυρα που οδηγεί στο ''de Wallen'', σε αυτό το σημείο θα δείτε το κατάστημά μας στα δεξιά σας! Τα καταφέρατε!

RQS Damstraat Shop
Κατάστημα της RQS στην οδό Damstraat Από όπου κι αν έρχεστε, εάν ενδιαφέρεστε για σπόρους, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείψετε να επισκεφθείτε το κατάστημα της Royal Queen Seeds στην οδό Damstraat.

HAARLEMMERSTRAAT: NEΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ύπαρξη ενός δεύτερου (επώνυμου) καταστήματος της Royal Queen Seeds στο Άμστερνταμ. Εάν θέλετε να περιπλανηθείτε στον παραδεισένιο κόσμο ενός ερασιτέχνη καλλιεργητή, όπου μπορεί να βρει ότι κι αν χρειάζεται, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην οδό Haarlemmerstraat στο Άμστερνταμ. Εκεί μπορεί κανείς να βρει από σπόρους, μέχρι ατμοποιητές, grinders, bongs και φυσικά τις καλύτερες συμβουλές από τους ειδικευμένους υπαλλήλους μας.

Royal Queen Seeds Store

Πώς θα μας βρείτε; Κατευθυνθείτε από την δυτική πλευρά του κεντρικού σταθμού προς το σούπερ μάρκετ 'Albert - Heijn' (οδός Prins-Hendrikkade 20). Στη συνέχεια ακολουθήστε την οδό 'Prins-Hendrikkade' , με τέτοια φορά ώστε η αρίθμηση των σπιτιών να έχει αύξουσα σειρά. Μόλις φτάσετε στο τέλος του δρόμου, διασχίστε το κανάλι και κατευθυνθείτε αριστερά στη 'Singel'. Έπειτα πηγαίνετε ευθεία και πάρτε τον πρώτο δρόμο δεξιά. Τώρα έχετε εισέλθει στην οδό 'Haarlemmerstraat' και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε μέχρι τον αριθμό 66Β για να σας καλωσορίσουμε στο κατάστημά μας. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την περιπλάνηση στον χώρο μας!

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ RQS ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour
RQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam Google Maps LinkRQS Haarlemmerstraat 66B, 1013 ET Amsterdam

Επιπλέον επώνυμα καταστήματα της RQS

RQS Βαρκελώνη

Σύστημα εντοπισμού καταστήματος

  • Ανακαλύψτε κι άλλα επώνυμα καταστήματα της RQS
  • Βρείτε ένα κατάστημα της RQS

Βρείτε ένα κατάστημα της RQS

 

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 20794 αξιολογήσεις