Ποικιλίες Κάνναβης White Widow

Ανακαλύψτε την κληρονομιά των ποικιλιών White Widow, με αυθεντικά γονίδια και τις καλύτερες διασταυρώσεις. Αυτοί οι απόγονοι προσφέρουν μια κοινωνική και παρακινητική εμπειρία, ιδανική για δραστήριες μέρες. Εξερευνήστε τες παρακάτω.

5  προϊόντα
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Γενετική Κάνναβης White Widow: Από Πού Προέρχεται;

Η White Widow είναι μία από τις πιο γνωστές ποικιλίες κάνναβης. Αλλά από πού ακριβώς προήλθε; Λοιπόν, η ιστορία ξεκινά με μια ομάδα διάσημων καλλιεργητών και κυνηγών ποικιλιών. Ο Scott Blakey (Shantibaba), ο Arjan Roskam και ο Ingemar De Sjamaan έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην εξασφάλιση της γονικής γενετικής και στη δημιουργία των απογόνων. Ακολούθησε η ποικιλία White Widow, μια διασταύρωση μιας τοπικής ποικιλίας Sativa της Βραζιλίας και μιας ποικιλίας Indica της Νότιας Ινδίας.

Τα Οφέλη των Ποικιλιών White Widow

Η White Widow και πολλοί απόγονοί της είναι διάσημοι για τις ενεργητικές, δημιουργικές και ομιλητικές επιδράσεις τους. Σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, η αρχική ποικιλία διαθέτει μόνο μέτριες ποσότητες THC. Ωστόσο, η παρουσία ξυλωδών, πικάντικων και φυτικών τερπενίων ενισχύει την επίδραση. Θα τα πάτε εξαιρετικά καλά με τη γενετική White Widow, αν προτιμάτε ευδιάθετες ποικιλίες που προσφέρουν κίνητρο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37835 αξιολογήσεις