Ποικιλίες Κάνναβης Blueberry

Η γενετική Blueberry είναι εκεί όπου η γεύση συναντά τις ισχυρές επιδράσεις. Η συλλογή μας από ποικιλίες κάνναβης Blueberry προέρχεται από την αυθεντική ποικιλία, εμπλουτισμένη με φρουτώδη τερπένια και THC. Εξερευνήστε την κληρονομιά της γενετικής Blueberry εδώ.

8  προϊόντα
  • Haze Berry
  • Royal Skywalker
  • Royal Bluematic
  • Fruit Spirit
  • Blue Gelato
  • Blue Cheese Auto
  • Blue Mystic
  • Haze Berry Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Η προέλευση της γενετικής Blueberry χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970, όταν ο διάσημος καλλιεργητής, ο DJ Shorts διασταύρωσε την Purple Thai με την Thai. Το αποτέλεσμα; Μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica που κέρδισε το High Times Cannabis Cup για την καλύτερη ποικιλία Indica. Είναι νόστιμη, ισχυρή και πολύ παραγωγική. Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις;

Πώς δημιουργήσαμε τις Ποικιλίες Blueberry

Για να δημιουργήσουμε τη διάσημη σειρά μας γενετικής Blueberry, χρησιμοποιήσαμε τις μητρικές ποικιλίες Blueberry, Shining Silver Haze, Mazar, Oregon Blueberry, Northern Light και άλλες. Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με τέτοιες ποιοτικές ποικιλίες μας επέτρεψε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στη δημιουργία αυτού του μύθου. Οι ποικιλίες μας είναι νόστιμες και προσφέρουν έντονες επιδράσεις.

Τα Οφέλη των Ποικιλιών Blueberry

Τώρα, δε θέλουμε να περιαυτολογήσουμε αλλά η Blueberry γενετική μας μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μακρά λίστα πλεονεκτημάτων. Αυτές οι ποικιλίες είναι συμπαγείς και εύκολο να καλλιεργηθούν, ενώ παράλληλα παράγουν πολλά κολλώδη άνθη και θα σας αφήσουν να νιώθετε ευχάριστα χαλαρωμένοι για ώρες. Αλλά, πάνω από όλα, τα νόστιμα τερπενικά προφίλ κερδίζουν τους περισσότερους καλλιεργητές.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις