Αποκλειστική Διαδικτυακή Προσφορά: Δωρεάν Σπόροι Κάνναβης Και Προϊόντα RQS

Δωρεάν σπόροι

€ 25,- 1 Δωρεάν σπόροι
€ 50,- 3 Δωρεάν σπόροι
€ 75,- 5 Δωρεάν σπόροι
€ 110,- 8 Δωρεάν σπόροι
€ 135,- 10 Δωρεάν σπόροι
€ 200,- 15 Δωρεάν σπόροι
€ 260,- 20 Δωρεάν σπόροι
€ 325,- 25 Δωρεάν σπόροι
€ 390,- 30 Δωρεάν σπόροι
€ 455,- 35 Δωρεάν σπόροι
€ 520,- 40 Δωρεάν σπόροι
€ 585,- 45 Δωρεάν σπόροι
€ 650,- 50 Δωρεάν σπόροι
€ 715,- 55 Δωρεάν σπόροι
€ 780,- 60 Δωρεάν σπόροι
Θα παραλάβετε ένα τυχαίο πακέτο εμπορευμάτων από τη συλλογή της Royal Queen Seeds

Υψηλή Αξία

Καλύτερη Προσφορά

Εμπορεύματα

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
Grinder Χαρτάκια Αναπτήρας

Υψηλή Αξία

Καλύτερη Προσφορά

Δωρεάν Σπόροι

Η RQS προσφέρει δωρεάν, τυχαίως επιλεγμένους σπόρους κάνναβης με *αγορές που γίνονται μέσω του e-shop μας. Απλώς πραγματοποιήστε μια αγορά ελάχιστης αξίας 25€ για να κερδίσετε έναν δωρεάν σπόρο. Για κάθε βαθμίδα άνω των 25 ευρώ, κερδίζετε επιπλέον σπόρους. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 60 δωρεάν σπόρους! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους πίνακες που δίνονται παρακάτω. Όλοι οι σπόροι επιλέγονται τυχαία από τον κατάλογο της Royal Queen Seeds. 

Δωρεάν Προϊόντα RQS

Μαζί με την προσφορά Δωρεάν Σπόρων, έχουμε και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούν να αποκτηθούν δωρεάν για *αγορές που γίνονται μέσω του e-shop μας. Οι παραγγελίες από 25€ και άνω θα κερδίζουν ένα δωρεάν grinder . Για κάθε επόμενη βαθμίδα (άνω των 25€), θα μπορείτε να κερδίζετε χαρτάκια και  αναπτήρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τους πίνακες που δίνονται παρακάτω.

  • Επιπλέον, η προσφορά Δωρεάν Σπόρων και Προϊόντων της Royal Queen Seeds δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και εκπτώσεις.
  • Τέλος, τα κόστη κανονικής και διακριτικής αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του κόστους.
  • Παρακαλούμε, όπως λάβετε υπόψη πως το προϊόν ατμοποιητές δεν περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Δωρεάν Προϊόντων της Royal Queen Seeds

Μόνο οι δωρεάν σπόροι θα ισχύουν για παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν είναι δυνατό να αποσταλούν άλλα δωρεάν εμπορεύματα, όπως χαρτάκια, αναπτήρες ή grinders.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για την προσφορά Δωρεάν Σπόρων ή για την προσφορά Δωρεάν Προϊόντων RQS, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ

Free feminized cannabis seeds with your order

Δωρεάν θηλυκοποιημένοι σπόροι κάνναβης με την παραγγελία σας
Από όλα τα δωρεάν προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά μας, αυτό που λογικά τράβηξε περισσότερο την προσοχή σας είναι οι σπόροι. Οι Δωρεάν Σπόροι επιλέγονται τυχαία. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε όμως, καθώς όλοι τους ανήκουν σε εκλεκτές ποικιλίες όπως η Amnesia Haze, η Royal Moby, η White Widow και άλλες βραβευμένες ποικιλίες. Η διασκέδαση κρύβεται στην τελική ανακάλυψη της ποικιλίας κάθε σπόρου. Όπως και να 'χει, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Σας δίνουμε Δωρεάν ένα Grinder της RQS με κάθε παραγγελία σπόρων κάνναβης

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Σας δίνουμε Δωρεάν ένα Grinder της RQS με κάθε παραγγελία σπόρων κάνναβης
Ο τέλειος τρόπος για να αλέσετε τους φρέσκους βασιλικούς ανθούς σας. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να τους καπνίσετε ή να τους χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κέικ. Ένα grinder είναι εξαιρετικά χρήσιμο ώστε η κάνναβη που θα χρησιμοποιήσετε να μπορεί να απλωθεί ομοιόμορφα στο κέικ ή το τσιγάρο σας. Όχι πια δάχτυλα που κολλάνε επειδή θρυμματίσατε ένα άνθος με τα χέρια. Όλη η κολλώδης μαγεία τώρα θα πηγαίνει στο τσιγάρο σας.

Δωρεάν Αυτοκόλλητα Κάνναβης

ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ

Free smoking papers and rolling papers

Δωρεάν χαρτάκια και φιλτράκια
Τα χαρτάκια και φιλτράκια που προσφέρουμε είναι απλά εξαιρετικά. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καίγονται ομοιόμορφα και να διασφαλίζουν πως θα απολαύσετε μια αργή και γεμάτη εμπειρία καπνίσματος. Ξεκινούν από τα 4,5 εκατοστά και φτάνουν μέχρι τα 10,8 εκατοστά και δεν επηρεάζουν καθόλου τη γεύση της ποικιλίας που καπνίζετε. Το φιλτράκι, από την άλλη, θα σας επιτρέψει να απολαύσετε κάθε εκατοστό του απολαυστικού σας τσιγάρου χωρίς να καείτε.

Δωρεάν αναπτήρας RQS

ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ

Free RQS Lighter

Δωρεάν αναπτήρας RQS

Ο αναπτήρας Clipper εδώ και πολύ καιρό έχει συσχετιστεί με το lifestyle της μαριχουάνας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄ αυτό. Ο αναπτήρας έχει μακρύ σχήμα που τον καθιστά ασφαλή και εύκολο στη χρήση. Η αποσπώμενη τσακμακόπετρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να σπρώχνετε την κάνναβη στην κορυφή του τσιγάρου, ενώ επειδή μπορείτε να την αντικαταστήσετε και είναι επαναγεμιζόμενος θα τον έχετε για πολλά χρόνια. Ο αναπτήρας της Royal Queen Seeds είναι σχεδιασμένος με το λογότυπο μας σε μαύρο χρώμα, τη διεύθυνση των γραφείων μας, την ιστοσελίδα μας και την ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Είναι ένας από τους καλύτερους αναπτήρες που κυκλοφορούν.

Δωρεάν αφίσες κάνναβηςΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.