Κανονικοί σποροι κανναβης

Οι κανονικοί σπόροι κάνναβης διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο όσον αφορά στις διασταυρώσεις. Χρησιμοποιήστε τους για να καλλιεργήσετε τόσο αρσενικά, όσο και θηλυκά φυτά, για να δημιουργήσετε τις δικές σας ποικιλίες και να παράγετε ανθεκτικούς κλώνους μειώνοντας τον χρόνο καλλιέργειας.

5  προϊόντα
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Τι Είναι Οι Κανονικοί Σπόροι Κάνναβης;

Οι κανονικοί σπόροι κάνναβης έχουν 50/50 πιθανότητα να παράγουν αρσενικά ή θηλυκά φυτά. Αν και πολλοί καλλιεργητές στοχεύουν μόνο σε θηλυκά φυτά για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα βιώσιμα άνθη, οι κανονικοί σπόροι κάνναβης είναι ζωτικής σημασίας για όσους ασχολούνται με τις διασταυρώσεις και για τους καλλιεργητές που τους αρέσει να ξεκινούν τα φυτά τους από κλώνους.

Οι κανονικοί σπόροι κάνναβης ακολουθούν τις επιταγές της φύσης. Ακριβώς όπως και οι σπόροι που βρίσκονται στην άγρια φύση, δεν έχουν υποστεί τροποποιήσεις και προσφέρουν τη δυνατότητα καλλιέργειας αρσενικών φυτών που παράγουν γύρη.

Κανονικοί Σπόροι Κάνναβης Vs Θηλυκοποιημένοι Σπόροι Κάνναβης

Οι κανονικοί σπόροι κάνναβης διαφέρουν από τους θηλυκοποιημένους σπόρους με βάση το φύλο των φυτών που παράγουν. Είναι σαν να ρίχνεις ένα κέρμα, καθώς οι κανονικοί σπόροι έχουν ίσες πιθανότητες να προσφέρουν ένα αρσενικό ή θηλυκό φυτό.

Αντιθέτως, οι θηλυκοποιημένοι σπόροι προσφέρουν 99% πιθανότητα παραγωγής θηλυκών φυτών.

Γιατί Να Καλλιεργήσετε Κανονικούς Σπόρους Κάνναβης;

Οι κανονικοί σπόροι διαθέτουν ισχυρότερη και πιο ανθεκτική γενετική από τους θηλυκοποιημένους ομόλογούς τους, χρησιμεύοντας ως βασικά μητρικά φυτά για τη λήψη μοσχευμάτων. Μόλις ριζώσουν, οι καλλιεργητές μπορούν να δημιουργήσουν κλώνους που οδηγούν σε ακριβή αντίγραφα των φυτών που τους αρέσουν.

Η ικανότητα παραγωγής αρσενικών και θηλυκών φυτών επιτρέπει στους καλλιεργητές να παράγουν τόσο άνθη, όσο και γύρη. Με τη συλλογή αυτού του πολύτιμου γενετικού υλικού από τα αρσενικά φυτά, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις δικές σας ποικιλίες κάνναβης με βάση τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις