Ποικιλίες Ανθεκτικές στη Μούχλα

Ζείτε σε μια περιοχή με ζέστη και υγρασία; Τότε πιθανότατα γνωρίζετε πολύ καλά την καταστροφική επίδραση που μπορεί να έχει η μούχλα, όπως ο βοτρύτης και το πύθιο, στη σοδειά της κάνναβής σας. Αλλά μην ανησυχείτε, παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε από μια συλλογή ποικιλιών που είναι ανθεκτικές στη μούχλα και είναι ιδανικές τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς κήπους.

8  προϊόντα
  • Stress Killer Automatic
  • Shining Silver Haze
  • Power Flower
  • Royal Moby
  • Northern Light
  • Orion F1
  • Apollo F1
  • Hyperion F1

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Γιατί είναι σημαντική η αντοχή στη μούχλα;

Ενώ στην κάνναβη αρέσει το ζεστό περιβάλλον και το άφθονο νερό, η υπερβολική υγρασία μπορεί να δημιουργήσει ένα γόνιμο έδαφος αναπαραγωγής για μούχλα, όπως το πύθιο και ο βοτρύτης που προκαλούν το σάπισμα και τη σήψη των ανθών του φυτού. Εάν η υγρασία είναι μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά για τον κήπο ή τη ντουλάπα/δωμάτιό σας, η καλλιέργεια ειδικών ποικιλιών υψηλής υγρασίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε προβλήματα που σχετίζονται με τη μούχλα.

Πώς να καλλιεργήσετε ποικιλίες ανθεκτικές στη μούχλα;

Οι ανθεκτικές στη μούχλα ποικιλίες κάνναβης έχουν δημιουργηθεί για να ανθίζουν γρήγορα και να αναπτύσσουν ανοιχτές δομές που μεγιστοποιούν τη ροή του αέρα και τη διείσδυση του φωτός για να αποτρέψουν τη συσσώρευση υγρασίας. Αυτές οι ποικιλίες μπορούν να καλλιεργηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, αν και οι καλλιεργητές εξωτερικού χώρου αντιμετωπίζουν την υγρασία δυσκολότερα από τους καλλιεργητές εσωτερικού χώρου. Καλλιεργήστε τις ανθεκτικές στη μούχλα ποικιλίες μας σε ένα μέσο με καλή αποστράγγιση, μαζί με θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας και απολαύστε μεγάλες, αρωματικές σοδειές.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις