Νέες Ποικιλίες

Εξερευνήστε και Ανακαλύψτε Συναρπαστικές Νέες Ποικιλίες Κάνναβης

  • All
  • Tyson 2.0
  • Θηλυκοποιημένοι
  • Αυτο-άνθισης

Στη Royal Queen Seeds, προσπαθούμε πάντα για ένα καλύτερο μέλλον, γι' αυτό οι καλλιεργητές μας δε σταματούν ποτέ να δημιουργούν νέες, συναρπαστικές ποικιλίες. Παρακάτω θα βρείτε μια διαρκώς αυξανόμενη συλλογή από τις καλύτερες νέες μας ποικιλίες, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τον κήπο σας γεμάτο με τις νεότερες γενετικές.

Βρείτε τις πιο Πρόσφατες και Καλύτερες Νέες Ποικιλίες Κάνναβης

Η βιομηχανία της κάνναβης εξελίσσεται συνεχώς και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε στη δυναμική εξέλιξή της. Είτε αναζητάτε νέες ποικιλίες με ταχύτερους χρόνους ανθοφορίας και μεγαλύτερες αποδόσεις είτε εξωτικά υβρίδια με νέες, τολμηρές γεύσεις, θα τα βρείτε όλα εδώ. Οι κυνηγοί ποικιλιών μας ψάχνουν πάντα σε όλο τον κόσμο για νέες ποικιλίες κάνναβης που θα συμπεριληφθούν στον κατάλογό μας ή θα χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία των μοναδικών ποικιλιών μας με την υπογραφή της RQS.

Να Επισκέπτεστε Τακτικά την Ιστοσελίδα μας για Περισσότερες Νέες Ποικιλίες Κάνναβης!

Από τα πιο πρόσφατα υβρίδια των Η.Π.Α. έως τις αρχαίες ντόπιες ποικιλίες που βρίσκονται κρυμμένες σε απομακρυσμένες περιοχές, η καλλιεργητική ομάδα της RQS είναι περήφανη που σας προσφέρει μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή ποικιλιών για τον κήπο σας. Από κανονικούς σπόρους μέχρι αυτόματης άνθισης και υβρίδια F1, ο κατάλογός μας με τις ποικιλίες κάνναβης αυξάνεται συνεχώς, γι' αυτό φροντίστε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα μας!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.