Ποικιλίες Κάνναβης Thai

Όλες οι ποικιλίες μας Thai προέρχονται από ενεργητικές, ντόπιες Sativa που βρίσκονται σε διάφορες υγρές, ζεστές και τροπικές περιοχές. Αυτοί οι απόγονοι της ποικιλίας Thai θα σας προσφέρουν ευφορία, δημιουργικές ιδέες στο κεφάλι σας και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

5  προϊόντα
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Μπορείτε να εντοπίσετε την προέλευση των ποικιλιών Thai μέχρι τον αρχικό Sativa πρόγονό τους. Μετά τα ταξίδια τους, οι κυνηγοί ποικιλιών εισήγαγαν αυτές τις γενετικές στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του '70. Από τότε, οι καλλιεργητές χρησιμοποιούν αυτή τη γενετική για να δημιουργήσουν πολλές από τις πιο ευφορικές ποικιλίες που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Πώς Δημιουργήσαμε τις δικές μας Ποικιλίες Thai

Για να δημιουργήσουμε τη σειρά μας με τις ποικιλίες κάνναβης Thai, προμηθευτήκαμε αυθεντικές γενετικές Thai και τις διασταυρώσαμε με μια σειρά από ποικιλίες Indica για να δημιουργήσουμε πιο συμπαγείς και ισορροπημένες ποικιλίες. Συνολικά, αξιοποιήσαμε τις ποικιλίες Thai, Cannalope Haze, Afghan, Mexican, Pakistani Kush, Oregon Blueberry, Northern Light και Lemon Thai.

Τα Οφέλη των Ποικιλιών Thai

Σπείρετε τους σπόρους των Thai ποικιλιών μας, εάν αναζητάτε μια παραγωγική και ενεργητική επίδραση. Αυτά τα φυτά φτάνουν σε μεσαίο μέγεθος και παράγουν αυξημένες ποσότητες μεγάλων συστοιχιών από άνθη. Μόλις αποξηράνετε και ωριμάσετε τα άνθη, απολαύστε τα σε ένα μπονγκ ή τσιγάρο για το τέλειο πρωινό ξύπνημα.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις