Οι Τοποθεσίες Των Καταστημάτων Μας

Η Royal Queen Seeds είναι η μόνη τράπεζα σπόρων με 3 φυσικά, επώνυμα καταστήματα, η ύπαρξη των οποίων δεν είναι καθόλου τυχαία.

Στην RQS, οι στόχοι μας υπερβαίνουν την παροχή εξαιρετικών γονιδίων. Θέλουμε να βοηθήσουμε αφοσιωμένους καλλιεργητές, όπως εσάς, να αξιοποιήσουν στο έπακρο το δυναμικό των φυτών τους, προσφέροντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών και εξειδίκευση. Ως εκ τούτου, θεωρούμε απαραίτητη την ύπαρξη φυσικών καταστημάτων, καθώς επιτρέπουν την άμεση επαφή μεταξύ των πελατών και του καταρτισμένου προσωπικού μας, που προσφέρει πολύτιμες συμβουλές, αλλά και τη γνωριμία με τα προϊόντα μας από κοντά.

Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε στο Άμστερνταμ (στην οδό Damstraat), στην καρδιά της Ευρωπαϊκής κουλτούρας κάνναβης. Στη συνέχεια ανοίξαμε άλλα τρία καταστήματα, ένα στη Βαρκελώνη . Πρόσφατα, ένα ολοκαίνουργιο τετραώροφο κατάστημα της RQS άνοιξε στην Μπανγκόκ, το οποίο προσφέρει τα προϊόντα μας στην πάντα ζωντανή και συναρπαστική πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Όλα τα καταστήματα RQS προσφέρουν μια πλήρη γκάμα σπόρων κάνναβης, καθώς και μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ και άλλων προϊόντων κάνναβης. Επιπλέον, όλα τα καταστήματα μας αποτελούν συγχρόνως και σημεία εξυπηρέτησης των πελατών μας, στα οποία μπορούν να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις σε τυχόν απορίες, καθώς και εκτενής ενημέρωση για τα προϊόντα μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

- Damstraat 46

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

- Carrer Tallers 1B

ΜΠΑΝΓΚΟΚ

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Όλα τα επώνυμα καταστήματά μας διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως η πλήρης σειρά των σπόρων κάνναβης μας (θηλυκοποιημένοι, αυτόματης άνθισης και φαρμακευτικοί), αξεσουάρ καπνίσματος (όπως πιπάκια νερού και ατμοποιητές), αξεσουάρ καλλιέργειας (όπως δισκία θρεπτικών συστατικών) και πολλά άλλα.

Οι Τοποθεσίες Των Καταστημάτων Μας

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RQS;

Όπως εσείς, έτσι και το προσωπικό μας είναι παθιασμένο με την κάνναβη και αφοσιώνεται στο να υποστηρίξει τους καλλιεργητές σχετικά με οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό.

Η καταρτισμένη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη ποικιλία, με βάση τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις και τις εκάστοτε περιβαλλοντικές συνθήκες ανάπτυξης των φυτών σας. Επίσης, παρέχει συμβουλές σχετικά με συγκεκριμένες τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό των φυτών σας. Συνολικά, τα καταστήματά μας προσφέρουν στους πελάτες μας την εμπειρία μιας εξατομικευμένης προσέγγισης από ειδικούς σε θέματα κάνναβης.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ;

Η κουλτούρα κάνναβης στο Άμστερνταμ διαφέρει αρκετά από εκείνη στη Βαρκελώνη. Ενώ στο Άμστερνταμ η κουλτούρα κάνναβης είναι περισσότερο καθιερωμένη και αρκετά διαδεδομένη (προσελκύοντας ιδιαίτερα τους τουρίστες), στη Βαρκελώνη η κουλτούρα αυτή είναι σχετικά νέα.

Ωστόσο, η Βαρκελώνη αναδεικνύεται όλο και περισσότερο ως η δεύτερη πρωτεύουσα κάνναβης στην Ευρώπη. Εμείς θεωρούμε ότι η Βαρκελώνη θα επηρεάσει στο μέλλον σημαντικά την κουλτούρα κάνναβης σε Ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο..

Οι Τοποθεσίες Των Καταστημάτων Μας

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Το νέο μας Σύστημα Εντοπισμού Καταστήματος είναι σε λειτουργία που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα και άμεσα να εντοπίσετε το πλησιέστερο επώνυμο κατάστημα ή εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα καταστήματά μας χρησιμοποιώντας το Google Maps, όπου θα βρείτε μια απεικόνιση 360º των καταστημάτων μας. Δείτε τα εδώ!

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.