• Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus
 • Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus
 • Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus

Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus

Από μακριά, τα περισσότερα φυτά κάνναβης μοιάζουν ίδια. Πλησιάζοντας, όμως, θα ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο τριχίδια, ύπερους—και μερικές φορές έντομα. Με το Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus μπορείτε να δείτε τα φυτά σας με άλλο μάτι, να αναγνωρίσετε τη χλωρίδα και την πανίδα του κήπου σας, να ελέγξετε την υγεία των φυτών σας και να αποφασίσετε πότε ακριβώς πρέπει να γίνει η συγκομιδή.
(66) Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 18.95

€ 18.95 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (54)

Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus: Δείτε Τα Φυτά Σας Με Άλλο Μάτι

Τα περισσότερα φυτά κάνναβης μοιάζουν από μακριά με πράσινες μάζες από φύλλα και ρητίνη. Αν τα κοιτάξετε, όμως, από κοντά θα ανακαλύψετε έναν πλούσιο κόσμο, γεμάτο από όμορφα μοτίβα, μικροσκοπικά έντομα και διάφορες ιδιαιτερότητες που συναντώνται αποκλειστικά στην ανατομία των φυτών κάνναβης. Το να πλησιάσετε τα φυτά σας τόσο κοντά, εκτός από άπειρες ώρες διασκεδαστικής ενασχόλησης, θα σας προσφέρει και τη δυνατότητα να τα μάθετε σε βάθος. Έτσι, θα μπορείτε να αναγνωρίσετε καλύτερα τις διάφορες καταστάσεις τους και να γνωρίζετε πως να τους φερθείτε σε κάθε περίσταση. Το Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus διαθέτει έως και 120x μεγέθυνση μαζί με έντονο φως LED για να προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας όλων των τμημάτων του φυτού. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια τα τριχίδια, τους ύπερους αλλά και τα διάφορα μικροσκοπικά έντομα.

Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus: Δείτε τα φυτά σας με άλλο μάτι

Με την προσθήκη του Μικροσκοπίου Τσέπης Carson Microbrite Plus στην εργαλειοθήκη σας θα δώσετε μια νέα διάσταση στην εμπειρία καλλιέργειας. Με αυτή τη συσκευή θα μπορείτε να δείτε τα αδενικά τριχίδια των φυτών σας από εξαιρετικά κοντινή απόσταση και να γνωρίζετε έτσι ακριβώς πότε πρέπει να γίνει η συγκομιδή. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την καλύτερη δυνατή σοδειά και τα βέλτιστα επίπεδα κανναβινοειδών, κάθε φορά.

Το Μικροσκόπιο Τσέπης Carson Microbrite Plus θα σας επιτρέψει, επίσης, να εξερευνήσετε την πραγματική βιοποικιλότητα του κήπου σας. Δείτε από κοντά όλα τα μικροσκοπικά έντομα που ζουν κοντά στα φυτά σας και αναγνωρίστε εάν είναι ευεργετικά ή όχι. Σε περίπτωση που είναι ευεργετικά, τότε μάλλον τα συντροφικά φυτά που έχετε επιλέξει κάνουν καλά τη δουλειά τους. Από την άλλη, αν είναι παράσιτα, τότε θα πρέπει να εφαρμόσετε κάποια στρατηγική απομάκρυνσής τους.

How to use the Carson Microbrite Plus Pocket Microscope

  Από R. T. Στις 12/Sep/2022 :

  Τίτλος : pasta
  Σχόλιο : Vraiment top. Utilisation uniquement à plat pour ma part. Observation très précise des trichomes et j'ai pu comprendre pourquoi mes plantes allaient mal (je pensais à des problèmes d'engraissage), c'était une belle invasion de tarsonèmes. Super outil et pas cher. Le meilleur que j'ai eu.

  Από A. S. Στις 29/Aug/2022 :

  Τίτλος : Ottimo
  Σχόλιο : Prodotto perfetto..

  Από M. B. Στις 22/Aug/2022 :

  Τίτλος : Very useful
  Σχόλιο : Good product, works good Thanks

  Από F. P. Στις 18/Aug/2022 :

  Τίτλος : Gut
  Σχόλιο : Es ist schwer durch die große vergrößerung di pflanze zu finden und scharf zu betrachten weil das bild nur in einem sehr kleinen bereich scharf ist. Ansonste funktioniert das produkt gut.

  Από K. V. Στις 01/Aug/2022 :

  Τίτλος : K
  Σχόλιο : A bit of a learning curve but works really well

  Από T. P. Στις 01/Aug/2022 :

  Τίτλος : Πολύ καθαρή εικόνα
  Σχόλιο : Πεντακάθαρη εικόνα για να παρατηρείς τις τριχρωμιες ομως αντιστρέφει την εικόνα λόγω των 2 φακων που έχει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαζέψεις το φυτό γιατί πρέπει να κάνεις άκρως αντίθετα τις κινήσεις (πχ δεξιά αντί για αριστερά και κάτω αντι για πάνω). Για σταθερή εικόνα όμως είναι τέλειο. Θέλει σταθερό χέρι..

  Από C. A. Στις 05/Jul/2022 :

  Τίτλος : Buono
  Σχόλιο : Microscopio funzionale

  Από S. P. Στις 21/Jun/2022 :

  Τίτλος : Perfect
  Σχόλιο : It works very well just place it on the glass in front turn on the led and focus

  Από V. R. Στις 15/Jun/2022 :

  Τίτλος : VR
  Σχόλιο : Handy tool, I like it.

  Από D. S. Στις 23/May/2022 :

  Τίτλος : Den
  Σχόλιο : TOP

  Από J. S. Στις 23/May/2022 :

  Τίτλος : zinzin
  Σχόλιο : Super rapport qualité/prix !

  Από A. B. Στις 18/Apr/2022 :

  Τίτλος : Ota.
  Σχόλιο : Bon rapport qualité / prix, adapté pour ce que l'on veut en faire. Néanmoins une petite prise en main est nécessaire.

  Από A. G. Στις 03/Apr/2022 :

  Τίτλος : Ddz
  Σχόλιο : Pas des plus pratique mais fais le taff 👍

  Από M. M. Στις 20/Mar/2022 :

  Τίτλος : Nice Toy
  Σχόλιο : This is perfect for trichomes. Works perfectly. More fun to smoke up and start putting random objects under the lens and dive into the micro world though. Old school, reliable tech.

  Από M. V. Στις 07/Mar/2022 :

  Τίτλος : Maarten
  Σχόλιο : Microscoop is goed maar het gebruik vergt enige oefening. Moeilijk stabiel te houden


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.