• Λίπασμα Bat Guano

Λίπασμα Bat Guano

Τα οργανικά στοιχεία δεν θρέφουν απλώς τα φυτά της κάνναβης, αλλά και πολλά μικρόβια που ζουν μέσα στο χώμα και συμβάλλουν στην υγιή τους ανάπτυξη. Το Λίπασμα Bat Guano της προσφέρει μια πλούσια αναλογία NPK, μαζί με μικροθρεπτικά συστατικά και ένζυμα στο καλλιεργητικό μέσο. Χρησιμοποιήστε το σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στην αρχή του κύκλου καλλιέργειας και αργότερα στη φάση άνθισης.
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 10.90

€ 10.90 tax incl. (--1%)

Αγοράστε και κερδίστε 11 Πόντοι
Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • Παράμετροι
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Λίπασμα Bat Guano: Γεμάτο Με Σημαντικά Θρεπτικά Στοιχεία Για Την Κάνναβη

Το Λίπασμα Bat Guano της προσφέρει μεγάλες ποσότητες ενζύμων, NPK, και μικροθρεπτικών συστατiκών. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των φυτών κάνναβης και την επίτευξη υψηλών αποδόσεων. Ως μια 100% φυσική και οργανική ουσία το bat guano θρέφει και τα μικρόβια στο χώμα.

Η θρεπτική περιεκτικότητα του φυσικού αυτού προϊόντος διαφέρει ελαφρώς ανά παρτίδα, αλλά ένα πακέτο 500g εγγυάται μια ελάχιστη αναλογία NPK 1:10:1. Συνδυαστικά, αυτά τα κρίσιμα μακροθρεπτικά συστατικά βοηθούν το φυτό της κάνναβης να ενισχύσει τον ρυθμό ανάπτυξης του, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγή ανθών, την ποιότητα του φυλλώματος και τη φωτοσύνθεση.

Τα μικροθρεπτικά συστατικά του bat guano επίσης συμβάλλουν στην παράγωγη πρωτεϊνών, στη δημιουργία χλωροφύλλης και στην ενίσχυση των αντιστάσεων του φυτού ενάντια σε ασθένειες.

Το bat guano είναι μια δραστική πηγή θρεπτικών συστατικών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλιέργεια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ενώ δεν παράγει ανεπιθύμητες οσμές. Οι καλλιεργητές μπορούν να κρατήσουν το πακέτο για χρόνια χωρίς να ανησυχούν για την ημερομηνία λήξης, εφόσον το φυλάξουν σε σκιερό και ξηρό μέρος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Λίπασμα Bat Guano της

Σε καλλιέργεια εξωτερικού χώρου, προσθέστε ½kg Λίπασμα Bat Guano της για κάθε 2–5m² καλλιεργητικού μέσου. Κατά την περίοδο άνθισης, πασπαλίστε περισσότερο guano στο χώμα.

Όταν καλλιεργείτε σε εσωτερικό χώρο αναμείξτε 100g Λίπασμα Bat Guano της σε 15 λίτρα χώματος πριν φυτέψετε σπόρους ή πριν μεταφυτέψετε μοσχεύματα. Έπειτα, πασπαλίστε λίγο ακόμα bat guano στις γλάστρες και ποτίστε καλά.

Λίπασμα Bat Guano - 500 γραμμάρια

Λίπασμα Bat Guano data sheet
Proïónton kalliérgeias: Nutrition
    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.