Royal Queen Seeds Rebranding

Video id: 910331219

Καλώς ήρθατε στη Royal Queen Seeds. Ναι, εμείς είμαστε. Έχουμε αλλάξει λίγο. Αλλά εμπιστευτείτε μας—είναι για καλό!

«Αν κάτι λειτουργεί, μην το αγγίζετε». 

– Μου αρέσει η γοτθική γραμματοσειρά, είναι σαν ένας χαρακτήρας από τον Βορρά, μια μάρκα πολύ παλιά, που ήταν πάντα παρούσα. Το έντονο μαύρο χρώμα και το λιοντάρι. Είναι τόσο έξυπνο, το να καπνίζει ένα τσιγάρο κάνναβης. Καλή σκέψη.

Royal Queen Seeds Rebranding

— Γιατί να αλλάξετε;, μπορεί να αναρωτιέστε. Μου αρέσει το χρυσό χρώμα και το λιοντάρι. Εμπνέει ένα αίσθημα ασφάλειας, αξιοπιστίας και συναδελφικότητας. Μπορώ εύκολα να το δω να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες τράπεζες σπόρων. Αυτό το "Queen", κάτι μου θυμίζει… Απλώς δεν ξέρω γιατί μου αρέσει αυτή η γραμματοσειρά.

Royal Queen Seeds Rebranding

Σκεφτήκαμε ότι χρειαζόμασταν μια αναβάθμιση. Ήταν μια καταπληκτική διαδικασία--και μας έδωσε επίσης την ευκαιρία να δούμε πόσο μακριά έχουμε ήδη φτάσει. Ευτυχώς, ήμασταν όλοι ενωμένοι σε αυτό το ταξίδι.

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε αλλαγή είναι δύσκολη στην αρχή. Η αλλαγή μπορεί να φαίνεται τρομακτική και μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε: εργάζονται οι ίδιοι άνθρωποι εκεί; Προσφέρουν τους ίδιους σπόρους; Μπορώ να συνεχίσω να τους εμπιστεύομαι;

Ναι, ναι, και ναι!

Απλώς, τα τελευταία χρόνια εξελισσόμαστε συνεχώς. Γρήγορα. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο γρήγορα. Φάσεις όπου εμφανίζονται συναρπαστικές ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Μεταξύ άλλων κατορθωμάτων μας, φτάσαμε στις ΗΠΑ και παρουσιάσαμε τους πρώτους υβριδικούς σπόρους κάνναβης F1 στον κόσμο. Επιπλέον, συνεχίζουμε να εξερευνούμε νέες συνεργασίες και ξεπερνάμε τα όρια για να αναπτύξουμε την τελευταία και πιο μοντέρνα γενετική. Θυμάστε την Tropical Mirage; Μια ποικιλία που τονώνει τη δημιουργικότητα…

Αυτό μας φέρνει ξανά εδώ, στη δημιουργικότητα. Και στην ευκαιρία.
Σας παρουσιάζουμε τη νέα Royal Queen Seeds.
Ας ξανασυστηθούμε. Χαρήκαμε για τη γνωριμία.

Royal Queen Seeds Rebranding

Το Λιοντάρι

Το λιοντάρι άρχισε να μεγαλώνει. Το αγαπούσαμε φυσικά. Είναι ακόμα στο DNA μας. Είναι ολλανδικό, είναι γενναίο, είναι δυνατό και δυναμικό. Αντιπροσωπεύει τη Royal πλευρά μας— δεν μπορείς να το αγγίξεις, είναι αδιαπραγμάτευτο.

Αλλά το να έχεις ένα λιοντάρι σε λογότυπο είναι επίσης απίστευτα δημοφιλές.

Σε έναν ψηφιακό κόσμο με εκατοντάδες χιλιάδες επωνυμίες, πολλές από τις οποίες είναι γνωστές παγκοσμίως, υπάρχουν χιλιάδες λιοντάρια. Κάντε το τεστ, ψάξτε λίγο online. Αν και το δικό μας ήταν μοναδικό, πάντα νιώθαμε ότι ήταν λίγο περίεργο. Πάρα πολύ άγριο, ίσως; Και σκεφτήκαμε, γιατί να μην το αλλάξουμε κάπως;

Αλλά, πώς;

Αποφασίσαμε να του δώσουμε περισσότερη έμφαση. Αντί για το σώμα του, εστιάσαμε στο κεφάλι του για να μπορούμε να βλέπουμε καλύτερα την έκφρασή του.

Το νέο λιοντάρι είναι δυνατό. Είναι επίσης υπομονετικό και σοφό. Είναι γενναίο, αλλά και ευγενικό, με μια έκφραση που εμπνέει εμπιστοσύνη. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εύκολα αναγνωρίσιμο. Και πάνω από όλα, είναι μοναδικό.

Ήταν μια πρόκληση αυτή η αλλαγή. Έπρεπε να το φανταστούμε από την αρχή. Πολλές από τις επιλογές μας ήταν όμορφες, αλλά ήταν λίγο άγριες, κάπως απλές, λίγο αυστηρές ή απόμακρες. Έπρεπε να επικεντρωθούμε στην έκφραση του λιονταριού. Να είναι πιο υπομονετικό. Πιο ήρεμο. Όχι πια τόσο νέο. Ακόμα πιο τολμηρό και γρήγορο, αλλά πιο ώριμο. Να εμπνέει σεβασμό. Ένας σύμμαχος στη διαδικασία της καλλιέργειας, για να τα συμπεριλάβουμε όλα. 

Royal Queen Seeds Rebranding

Η Γραμματοσειρά

Λοιπόν, είχαμε ένα θέμα με τη γραμματοσειρά. Θυμάστε γιατί σας άρεσε τόσο πολύ το "Queen"; Μπορεί να ακούγεται οικείο για κάποιο λόγο. Πάνω από όλα, δόθηκε έμφαση στο "Queen", χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Το "Royal" και το "Seeds" είναι εξίσου σημαντικά. Κανείς δεν μας ξέρει ως "Queen". Μας έλειπε η ισορροπία.

Επιπλέον, η γραμματοσειρά –αν και όμορφη και κομψή– έδειχνε την εμπειρία μας, αλλά με ψυχρό τρόπο. Δεν ήταν γειωμένη ή οργανική και δεν ήταν κοντά σε εσάς.

Κατά την επιλογή μιας νέας γραμματοσειράς για το λογότυπο, θέλαμε να δώσουμε έμφαση στη βιολογική φύση του προϊόντος, στο περιβάλλον μας και στην καθημερινότητά μας—μια έντονη γραμματοσειρά που είναι παιχνιδιάρικη και κατανοητή, πιο παχιά και πιο ορατή, επιτρέποντάς μας να συνδεθούμε με νέους τρόπους.

Αυτή η γραμματοσειρά θα χρησιμοποιηθεί επίσης στην ιστοσελίδα μας και στις επικοινωνίες μας. Θα μας βοηθήσει να δείχνουμε τι είναι σημαντικό, με έναν οργανικό, λειτουργικό και σύγχρονο τρόπο.

Royal Queen Seeds Rebranding

RQS –– Επιστροφή στην Πηγή

Πολλοί από εσάς μας γνωρίζετε και ως RQS. Το καταλαβαίνουμε. Το Royal Queen Seeds είναι ένα μακρύ όνομα για να συλλαβιστεί (και να αρθρωθεί). Η χρήση μόνο του "Royal" δεν διευκρινίζει πολλά. Άλλωστε, δεν αναδεικνύει τον κύριο σκοπό μας: το "Seeds".

Έτσι, όπως κάναμε και στο παρελθόν, αναπτύξαμε και ένα πιο σύντομο λογότυπο της "RQS" που θα συνόψιζε το όνομά μας και θα μας επέτρεπε να το χρησιμοποιήσουμε σε πιο μικρά μηνύματα.

Αλλά όταν το κάναμε, ανακαλύψαμε κάτι. Αυτός ο χώρος στο Q, και η ουρά… φαίνονται οικεία. Είναι ο πυρήνας του γράμματος, ο πυρήνας του ονόματος, αλλά και ο πυρήνας της ουσίας μας. Το Q κρατά έναν σπόρο μέσα του. Είναι απλά τέλειο, έτσι δεν είναι; Το παρατηρήσατε; Να είστε ειλικρινείς!

Royal Queen Seeds Rebranding

Τα Χρώματα

Α, ναι, τα χρώματα. Αν και ήταν πολύ αναγνωρίσιμα, ήταν επίσης αρκετά δύσκολο να τα επεξεργαστείς. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι μπορούσαν να τραβήξουν πολλή προσοχή, αλλά ταυτόχρονα να κουράσουν γρήγορα το βλέμμα. Και πέρα από αυτούς τους τυπικούς λόγους, κοινοποιούσαν (φώναζαν) ένα μήνυμα που δεν μας αντιπροσώπευε πλέον.

Το χρώμα είναι πολύ σημαντικό. Σκεφτείτε τα ρούχα σας ή τα χρώματα των τοίχων σας στο σπίτι, το αυτοκίνητό σας ή τον τόνο των αγαπημένων σας ταινιών.

Κάθε χρώμα έχει κάτι να πει—ο κορεσμός του, η απόχρωσή του και ο συνδυασμός τους μεταδίδει ένα μήνυμα.

Σκεφτήκαμε ότι, εκτός από το λογότυπο και τη γραμματοσειρά, τα χρώματα ήταν κάτι που έπρεπε να βελτιωθεί. Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, τα βελτιώσαμε. Περάσαμε σε πιο βασικά χρώματα, πιο κοντά στους οργανικούς, γήινους τόνους, που προσφέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Και το καλύτερο απ' όλα; Συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους!

Ένας νέος κόσμος γεμάτος δυνατότητες μόλις άνοιξε μπροστά στα μάτια μας. Σκεφτόμαστε ήδη πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε: στη συσκευασία, στην ιστοσελίδα μας, στα social media και… στα προϊόντα μας!

Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά ρούχων και να τη μοιραστούμε μαζί σας, καθώς και όλο τον εξοπλισμό που θα ετοιμάσουμε τους επόμενους μήνες!

Royal Queen Seeds Rebranding

Το Μήνυμα

Από την αρχή, στόχος μας ήταν να μάθουμε και να μοιραστούμε την εμπειρία μας με την κοινότητά μας. Η καλλιέργεια οποιουδήποτε φυτού από σπόρους δεν είναι εύκολη (αν και με τις κατάλληλες πληροφορίες και καθοδήγηση, φαίνεται ότι είναι).

Όντας θετικοί και τολμηροί, λέγαμε "Keep on Growing". Η αύξηση της καλλιέργειας οδηγεί σε βαθύτερη γνώση της διαδικασίας, μετατρέποντας σταδιακά τους αρχάριους σε ειδικούς. Ουσιαστικά, η απλή υπενθύμιση του "Keep on Growing" οδηγεί με φυσικό τρόπο στην προσωπική εξέλιξη.

Πριν από μερικά χρόνια παρουσιάσαμε το "Growing, Together" ως εναλλακτικό μότο. Ήταν ένα συναισθηματικό επόμενο βήμα στη σχέση μας. Νιώσαμε ότι μαθαίναμε από την ακμάζουσα κοινότητά μας, όπως μαθαίνατε κι εσείς από εμάς.

Σήμερα, ενώ ο κόσμος της κάνναβης γύρω μας μεταμορφώνεται τόσο γρήγορα και όλα είναι συναρπαστικά, νιώθουμε ότι πρέπει να εξελιχθούμε. Η μετάβαση σε αυτό το νέο όραμα είναι μια ευκαιρία να προωθήσουμε τα πράγματα περαιτέρω. Δραστήρια. Μαζί. Πιο τολμηρά. Πιο ψηλά. Βλέπετε τις δυνατότητες; Είστε μαζί μας;

Royal Queen Seeds Rebranding

Μια σημείωση στη συσκευασία

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μετάβαση από μια καθιερωμένη επωνυμία σε μια νέα εικόνα είναι μια διαδικασία που απαιτεί λίγο χρόνο. Μπορεί να συναντάτε ακόμη το παλιό μας λογότυπο εδώ κι εκεί, αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε ακόμα εμείς. Για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα αυτής της μετάβασης – μια βασική αξία για εμάς – θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την τρέχουσα συσκευασία μας μέχρι την ολοκλήρωσή της προτού αγκαλιάσουμε πλήρως τη νέα μας εικόνα.

Αυτό δε σημαίνει ότι οι σπόροι σας είναι παλιοί! Αντίθετα, προέρχονται από μια στρατηγική απόφαση που προέρχεται από μια μεγάλη παραγγελία συσκευασιών που υποβάλαμε. Δεσμευόμαστε να ελαχιστοποιούμε τα απόβλητα και να έχουμε οικολογική συνείδηση, και το να πετάξουμε τις ήδη υπάρχουσες καλές συσκευασίες αντίκειται σε αυτήν την αρχή.

Από Το Ξεκίνημά Μας Μέχρι και Σήμερα, "Είμαστε" Στην Πρώτη Θέση

Το να είμαστε σε αυτό το ταξίδι μαζί είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι. Αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν. Χρειάζεται να εξελίξουμε την κοινωνία μας και να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε καλλιεργητή να είναι πιο γνώστης, βιώσιμος και αυτάρκης. Χρειαζόμαστε παθιασμένους και καταρτισμένους ανθρώπους για να μας βοηθήσουν να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα, ώστε να μπορέσουμε όλοι να φτάσουμε πιο ψηλά από ό,τι πιστεύαμε ποτέ.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.