🤯 Auto Madness: Έως -50% στις αυτόματες ποικιλίες  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ 🔥

 🤯 Auto Madness: Έως -50% στις αυτόματες
ποικιλίες ⏤ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ 🔥

 • Biscotti
 • Biscotti
 • Biscotti

Biscotti

Gelato 25 x Triangle Kush

Από το όνομα και μόνο θα ανυπομονείτε να τη δοκιμάσετε. Η ποικιλία Biscotti διαθέτει ένα γλυκό και ελαφρώς πιπεράτο προφίλ τερπενίων, που θα διεγείρει τους γευστικούς σας κάλυκες. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η επίδρασή της είναι ενεργητική και θα σας παρακινήσει να σηκωθείτε και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ως απόγονος των Gelato 25 και South Florida OG, τι άλλο θα περιμένατε;
(1) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (1)

Biscotti: Ευφορική, με Γλυκιά Γεύση Ξηρών Καρπών

Όχι, δε μιλάμε για τα γνωστά μπισκότα αμυγδάλου από την Τοσκάνη. Ωστόσο, η ποικιλία Biscotti εξακολουθεί να προσφέρει τις γλυκές και γεμάτες νότες ξηρών καρπών γεύσεις που συνδέονται με το διάσημο ιταλικό γλύκισμα. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποδόσεις και μια ευφορική διάθεση που θα σας βοηθήσει να αδράξετε τη μέρα.

Biscotti: Η Απόγονος της Gelato 25 και της South Florida OG

Αυτή η ποικιλία κάνναβης, που είναι πραγματικά μια γλυκιά απόλαυση, προέρχεται από ένα μάλλον ιδιαίτερο ζεύγος. Για να ξεκινήσει η διαδικασία της αναπαραγωγής, η εξειδικευμένη ομάδα μας επιστράτευσε τη θρυλική γενετική Gelato 25. Αυτή η άριστη ποικιλία προέρχεται από το αυθεντικό Gelato, το οποίο είναι απόγονος των Sunset Sherbet και Thin Mint Girl Scout Cookies. Στη συνέχεια, οι ειδικοί μας πρόσθεσαν την ποικιλία Florida OG στην εξίσωση, ένα μείγμα Lemon Thai και Hindu Kush που χτυπά το σώμα με υψηλά επίπεδα THC. Έτσι, από αυτές τις μητρικές ποικιλίες δημιουργήθηκε μια ποικιλία με γενετικό προφίλ 80% Indica και 20% Sativa.

Γεύση και Επιδράσεις της Biscotti

Το όνομά της τα λέει όλα. Αυτό το υβρίδιο, όπου κυριαρχεί η γενετική Indica, είναι αντάξιο του ονόματός του όσον αφορά στη γεύση και το άρωμα. Μια γλυκιά γεύση ξηρών καρπών επικρατεί, ενώ θα σας αφήσει μια επίγευση από νότες πιπεριού, ντίζελ και φρούτων. Σύντομα, αφότου αυτές οι σκανδαλώδεις γεύσεις αρχίσουν να εξασθενούν, θα νιώσετε να παίρνει τη σκυτάλη η δημιουργικότητα και η απόλυτη ευφορία. Με επίπεδα THC που φτάνουν το 25% διασφαλίζει ότι θα συνεχίσετε να νιώθετε έτσι για αρκετή ώρα.

Χαρακτηριστικά Ανάπτυξης της Biscotti

Η ποικιλία Biscotti φτάνει σε μεσαίο ύψος και παράγει εξαιρετικά ικανοποιητικές σοδειές. Αυτή η ποικιλία έχει μια χαρακτηριστική μορφολογία Indica, με θαμνώδη δομή και πλατιά φύλλα. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φτάνουν σε ύψος τα 120cm, αλλά με τις κατάλληλες τεχνικές εκπαίδευσης μπορείτε να τα κάνετε να παραμείνουν στα 80cm. Μετά από 8 έως 10 εβδομάδες άνθισης, μπορείτε να αναμένετε σοδειά έως και 550g/m² με επαρκή φωτισμό και βέλτιστο πρόγραμμα παροχής θρεπτικών συστατικών. Σε εξωτερικό χώρο, αυτή η ποικιλία επωφελείται από τον άπλετο χώρο και φτάνει σε ύψος τα 180cm. Ετοιμαστείτε για μια τεράστια σοδειά 550–650g/φυτό τον Οκτώβριο.

Biscotti data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
THC: 25%
CBD: Χαμηλός
Γενετικό Υπόβαθρο: Gelato 25 x Triangle Kush
Τύπος: Sativa 20% Indica 80%
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 120 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 180 cm
Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Οκτώβριος
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Επίδραση: CeΠνευματικό και ανεβαστικό, Δημιουργικότητα
Γεύση: Καυσίμου, Μπισκότο, Πιπεράτη, Φρουτώδης

  Από J. L. Στις 18/May/2023 :

  Τίτλος : Monsieur
  Σχόλιο : Germination effectuer avec succès , la plante est sortie de terre en 48h . Je ne met que 4 étoiles sur 5 car sur les 5 plantes que j’avais mise en terre , il y en a une qui est sortie de terre beaucoup plus petite et beaucoup plus fine que les autres plantules . Elle était si fine et si petite qu’après quelques jours / semaines d’observation ça me semblait compliquer de la maintenir en vie . J’insiste sur le fait qu’elle était vraiment minuscule par rapport aux 4 autres qui ont été planté dans les mêmes conditions . Alors voilà je met 4 car ça se voit que c’est une variété robuste et intéressante mais , une de mes graines a donner une plantule minuscule alors je met 4/5


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 23974 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.