🌔 Υβρίδια F1: Μια Επανάσταση της Κάνναβης ⏤ Αγόρασε Εδώ ⬇️

 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1

Epsilon F1

Η Epsilon F1 είναι μια από τις πρώτες ποικιλίες στον πρώτο παγκοσμίως κατάλογο σπόρων κάνναβης F1. Συνδυάζοντας γενετική από καθαρές γενετικές γραμμές που προέρχονται από τις Blue Dream, Blueberry, Amnesia και Black Domina, αυτή η ποικιλία προσφέρει ομοιόμορφη ανάπτυξη, ωραία αρώματα και άφθονα κανναβινοειδή. Επιπλέον, είναι η πιο γρήγορη ποικιλία αυτόματης άνθισης σε ολόκληρη τη σειρά F1.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Epsilon F1: Ισχυρή, Εύγευστη και Γρήγορη

Η Epsilon F1 είναι η πιο γρήγορη από όλες τις ποικιλίες κάνναβης F1 και συνδυάζει γενετικά χαρακτηριστικά από μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες ποικιλίες κάνναβης των τελευταίων δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένων των Blue Dream, Blueberry, Amnesia Lemon Haze και Black Domina. Διαθέτει υπέροχα αρώματα, άφθονα κανναβινοειδή και, όπως όλοι οι σπόροι F1 της RQS, ασυναγώνιστη σταθερότητα, με αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη καλλιέργεια που παράγει πάντα άνθη υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό της αυτόματης άνθισης και ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος ανθοφορίας της, καθιστούν την ποικιλία Epsilon F1 ιδανική επιλογή για καλλιεργητές που επικεντρώνονται στο να φτάσουν στη συγκομιδή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Epsilon F1

Επιδράσεις, Γεύσεις και Αρώματα της Epsilon F1: Νότες Εσπεριδοειδών, Βοτάνων και Μούρων με Χαλαρωτικά Αποτελέσματα

Χάρη στα έντονα αρωματικά προφίλ των μητρικών της ποικιλιών, η Epsilon F1 διαθέτει ένα πλούσιο άρωμα που συνδυάζει νότες φρέσκων βοτάνων και εσπεριδοειδών με γεμάτους γήινους τόνους και πινελιές από βατόμουρα και λεβάντα. Η Epsilon F1 είναι μια ποικιλία μεσαίας ισχύος, που παράγει σταθερά επίπεδα THC και ένα προφίλ τερπενίων που κυριαρχείται από μυρσένιο, φαρνεσένιο, οκιμένιο και λιμονένιο. Αυτά τα τερπένια δεν επηρεάζουν μόνο το υπέροχο άρωμα της Epsilon F1, αλλά και την επίδρασή της, προσφέροντας σωματική χαλάρωση με μεγάλη διάρκεια, που καταπραΰνει ολόκληρο το σώμα (κυρίως χάρη στο μυρσένιο, τη λιναλοόλη και το φαρνεσένιο), μαζί με μια ώθηση χαράς (χάρη στο λιμονένιο).

Epsilon F1

Καλλιεργώντας Epsilon F1: Μικρά, Ομοιόμορφα Φυτά με Πολύ Σύντομο Χρόνο Ανθοφορίας

Η Epsilon F1 επιδεικνύει εξαιρετικό σθένος και ανθεκτικότητα. Τα φυτά τείνουν να είναι μικρά και συμπαγή, έχοντας παρόμοια ύψη και παρόμοια δομή (κοντά με λίγα πλευρικά κλαδιά), με αποτέλεσμα μια πολύ ομοιόμορφη καλλιέργεια. Επιπλέον, μόλις η Epsilon F1 εισέλθει αυτόματα στη φάση της ανθοφορίας, θα παρατηρήσετε με χαρά ότι τα αναπτυσσόμενα άνθη της παράγουν ελάχιστα έως καθόλου αρώματα μέχρι τη συγκομιδή. Σε συνδυασμό με τον γρήγορο χρόνο ανθοφορίας των 30 ημερών (60 ημέρες από τη βλάστηση έως τη συγκομιδή), η Epsilon F1 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια διακριτική καλλιέργεια.

Epsilon F1
Epsilon F1 data sheet
Variety: F1 Hybrid auto
Γενετικό Υπόβαθρο: Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
THC: Very High
Yield: XXL
Ύψος: 50 - 70 cm
Χρόνος Άνθισης: 30 - 40 days
Harvest: 60 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Καρυοφυλλένιο, Πινένιο, Το μυρσένιο
Γεύση: Βοτανική, Εσπεριδοειδών, Λάιμ, Λεβάντα, Μύρτιλο
Επίδραση: Ηρεμία, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.