• grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner +1

grow-planner

Το Grow Planner της RQS είναι ένα ημερολόγιο καλλιέργειας σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να λάβετε τα μέγιστα από την καλλιέργειά σας. Με συμβουλές, κόλπα και άφθονο χώρο ώστε να κρατάτε αρχείο του τι συμβαίνει κάθε μέρα στην καλλιέργειά σας, δεν θα χάσετε καμία αλλαγή που θα υποστούν τα φυτά σας και θα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε μετά. Δείτε τη βελτίωσή σας με την πάροδο του χρόνου.
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Αγοράστε και κερδίστε 25 Πόντοι
  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Grow Planner Κάνναβης: Οργανώστε Την Καλλιέργειά Σας!

Η οργάνωση είναι το κλειδί της επιτυχίας και αυτό ισχύει και για την καλλιέργεια κάνναβης. Με το Grow Planner της RQS, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την πρόοδο της καλλιέργειάς σας. Καταγράφοντας την πρόοδό σας, θα δείτε τι λειτουργεί, τι όχι και γενικότερα θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, θα διασφαλίσετε ότι θα αντιμετωπίσετε εγκαίρως τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσουν τα φυτά σας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους.

Χρησιμοποιώντας τις ημερήσιες σελίδες καταγραφής και το διάγραμμα βαθμολογίας υγείας, μπορείτε να καταγράψετε αποτελεσματικά την κατάσταση των φυτών σας. Βελτιώνονται ή χειροτερεύουν όσον αφορά στην υγεία τους; Γυρίζοντας πίσω και αξιολογώντας τις αλλαγές με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να ενεργήσετε όταν είναι απαραίτητο, σώζοντας έτσι την αγαπημένη σας σοδειά.

Με κενά χρονοδιαγράμματα για καταγραφή της ποσότητας θρεπτικών συστατικών, σελίδες πληροφοριών για ποικιλίες, είδη πρώτης ανάγκης για τον κήπο, μια λίστα προμηθειών και ακόμη κι έναν οδηγό γεύσης, το Grow Planner της RQS καλύπτει όλες τις πτυχές, από τον σπόρο έως την κατανάλωση.

Εκτός από απίστευτα χρήσιμο, το Grow Planner της RQS έχει όμορφο ματ πράσινο χρώμα και είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από βιώσιμα υλικά. Στην πραγματικότητα, είναι φτιαγμένο με τόση προσοχή για το περιβάλλον μας που ο κατασκευαστής με τον οποίο συνεργαζόμαστε κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο Ecovadis το 2021.

Με μικρό μέγεθος A5 (148 × 210mm), δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο, αλλά χρησιμεύει πάρα πολύ στη ζωή σας ως καλλιεργητής. Αγοράστε το τώρα και αναβαθμίστε την καλλιέργειά σας.

  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Κάνε μια ερώτηση
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Κάνε μια ερώτηση

συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.