• grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner
 • grow-planner + 1

Grow Planner Κάνναβης

Το Grow Planner της RQS είναι ένα ημερολόγιο καλλιέργειας σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να λάβετε τα μέγιστα από την καλλιέργειά σας. Με συμβουλές, κόλπα και άφθονο χώρο ώστε να κρατάτε αρχείο του τι συμβαίνει κάθε μέρα στην καλλιέργειά σας, δεν θα χάσετε καμία αλλαγή που θα υποστούν τα φυτά σας και θα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε μετά. Δείτε τη βελτίωσή σας με την πάροδο του χρόνου.
(7)
Γράψτε μια κριτική
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • ερωτήσεις (1)
 • αξιολογήσεις (7)

Grow Planner Κάνναβης: Οργανώστε Την Καλλιέργειά Σας!

Video id: 740303882

Η οργάνωση είναι το κλειδί της επιτυχίας και αυτό ισχύει και για την καλλιέργεια κάνναβης. Με το Grow Planner της RQS, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την πρόοδο της καλλιέργειάς σας. Καταγράφοντας την πρόοδό σας, θα δείτε τι λειτουργεί, τι όχι και γενικότερα θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, θα διασφαλίσετε ότι θα αντιμετωπίσετε εγκαίρως τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσουν τα φυτά σας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους.

Χρησιμοποιώντας τις ημερήσιες σελίδες καταγραφής και το διάγραμμα βαθμολογίας υγείας, μπορείτε να καταγράψετε αποτελεσματικά την κατάσταση των φυτών σας. Βελτιώνονται ή χειροτερεύουν όσον αφορά στην υγεία τους; Γυρίζοντας πίσω και αξιολογώντας τις αλλαγές με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να ενεργήσετε όταν είναι απαραίτητο, σώζοντας έτσι την αγαπημένη σας σοδειά.

Με κενά χρονοδιαγράμματα για καταγραφή της ποσότητας θρεπτικών συστατικών, σελίδες πληροφοριών για ποικιλίες, είδη πρώτης ανάγκης για τον κήπο, μια λίστα προμηθειών και ακόμη κι έναν οδηγό γεύσης, το Grow Planner της RQS καλύπτει όλες τις πτυχές, από τον σπόρο έως την κατανάλωση.

Εκτός από απίστευτα χρήσιμο, το Grow Planner της RQS έχει όμορφο ματ πράσινο χρώμα και είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από βιώσιμα υλικά. Στην πραγματικότητα, είναι φτιαγμένο με τόση προσοχή για το περιβάλλον μας που ο κατασκευαστής με τον οποίο συνεργαζόμαστε κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο Ecovadis το 2021.

Με μικρό μέγεθος A5 (148 × 210mm), δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο, αλλά χρησιμεύει πάρα πολύ στη ζωή σας ως καλλιεργητής. Αγοράστε το τώρα και αναβαθμίστε την καλλιέργειά σας.


  Από V. S. Στις 12/May/2023 :

  Τίτλος : Top
  Σχόλιο : Journal de culture très qualitatif et très complet, parfait pour le suivi.

  Από J. O. Στις 29/Aug/2022 :

  Τίτλος : M
  Σχόλιο : Not a bad product but definitely not necessary. There are a few tips in the journal but nothing you can't find online. The product is well made though. All in all, unnecessary but cool to have.

  Από D. N. Στις 31/May/2022 :

  Τίτλος : Great Journal
  Σχόλιο : Great journal to keep track of the tomatoes

  Από L. S. Στις 19/Apr/2022 :

  Τίτλος : Pefect Grow Journal
  Σχόλιο : Great journal, perfect for documenting all aspects of your grow. Its layed out really nicely and even has a 'tasting notes' section for you to document the final product and its quality.

  Από D. C. Στις 17/Jan/2022 :

  Τίτλος : 1st time grower
  Σχόλιο : Great Journal to keep on track every win and every defeat

  Από J. Š. Στις 06/Jan/2022 :

  Τίτλος : Jindřich
  Σχόλιο : 👍

  Από P. M. Στις 29/Nov/2021 :

  Τίτλος : Philippe
  Σχόλιο : Dommage je n'avais pas vu que l'on pouvait choisir la langue


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν
From Sascha Völkel | 2022-08-31 20:32:24

Give it the book in german language to?

Royal Queen Seeds Team

The Grow Planner is only in English.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.