• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Προσδεθείτε για ένα ταξίδι με την Alien OG—την πιο πρόσφατη δημιουργία των έμπειρων καλλιεργητών μας. Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, η Alien OG είναι μια αγαπημένη ποικιλία στις πολιτείες με νόμιμη χρήση, όπως η Καλιφόρνια, η Αλάσκα, η Νεβάδα κ.ά. Τώρα, μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε εξαιρετική κάνναβη Alien OG στο σπίτι με αυτούς τους θηλυκοποιημένους σπόρους. Παραγγείλτε τους δικούς σας σήμερα.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • Παράμετροι
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Alien OG: Μια Επαγγελματικού Επιπέδου Διασταύρωση OG

Η καλλιέργεια ισχυρής αμερικάνικης κάνναβης είναι ένα όνειρο για τους καλλιεργητές παντού. Και με τους θηλυκοποιημένους σπόρους μας Alien OG, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Καλλιεργήστε την Alien OG (γνωστή και ως Alien OG Kush) και, σε λίγες εβδομάδες, θα συλλέξετε ισχυρά άνθη επαγγελματικής ποιότητας. Προετοιμάστε το ψαλίδι τριμαρίσματος για μια πλούσια συγκομιδή από σφιχτά, γεμάτα τριχίδια άνθη που μυρίζουν πεύκο και εσπεριδοειδή, με γήινες νότες και μυρωδιά που μοιάζει με καύσιμο.

Σπόροι Κάνναβης Alien OG: Alien Kush x Tahoe OG Kush

Οι ΗΠΑ είναι το αδιαμφισβήτητο σπίτι της πραγματικής κάνναβης OG. Έτσι, πήγαμε εκεί ακριβώς για να προμηθευτούμε τη γενετική για τη δική μας Alien OG. Πρώτη στη γονιδιακή δεξαμενή αυτής της ποικιλίας είναι η Alien Kush, μια διάσημη καλιφορνέζικη διασταύρωση των LVPK και Alien Dawg με έντονα γήινα, ξυλώδη και λουλουδάτα αρώματα και εγκεφαλικές επιδράσεις. Ο δεύτερος γονέας της Alien OG, η Tahoe OG, είναι ένας μοναδικός φαινότυπος της αυθεντικής OG Kush που αγαπήθηκε για τις γρήγορες και ισχυρές επιδράσεις της. Όπως και οι πρόγονοί της, η δική μας Alien OG διατηρεί μια ισχυρή, πεμπτουσία OG και έντονες επιδράσεις που καταπραΰνουν το σώμα ενώ εξυψώνουν το μυαλό.

Γεύση και Επίδραση της Ποικιλίας Alien OG

Οι σπόροι μας Alien OG παράγουν εξαιρετικά ρητινώδη άνθη με κλασικό στιλ OG. Αυτή η ποικιλία έχει χρώμα φωτεινό πράσινο, με μεγάλους κάλυκες, πλούσια τριχίδια και πορτοκαλί τρίχες και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό από τις πρώτες εβδομάδες της ανθοφορίας της. Μετά την αποξήρανση και την ωρίμαση, η Alien OG μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κλασικό άρωμα OG με κεντρικές νότες φρέσκου πεύκου, υγρού χώματος και εσπεριδοειδών—φανταστείτε το άρωμα ενός πευκοδάσους σε συνδυασμό με αυτό ενός γεμάτου μπαρ με χυμούς. Η γεύση της είναι εξίσου πλούσια, με νότες πεύκου και γης στην εισπνοή και απαλή γεύση εσπεριδοειδών στην εκπνοή. Περιέχοντας έως και 25% THC, η Alien OG προσφέρει ισχυρές επιδράσεις από την πρώτη στιγμή που εισπνέετε τον πυκνό καπνό/ατμό της. Μπορείτε να περιμένετε μια ευφορική, εγκεφαλική εμπειρία σε συνδυασμό με έντονη σωματική χαλάρωση. Καθώς οι επιδράσεις της αρχίζουν να γίνονται αισθητές, μπορείτε να παραμερίσετε τις υποχρεώσεις σας και απλά να απολαύσετε αυτό το δια-γαλαξιακό ταξίδι.

Καλλιέργεια Σπόρων Alien OG στο Σπίτι

Αν νομίζατε ότι τα αρώματα και οι επιδράσεις της Alien OG φτάνουν για να ενθουσιαστείτε, απλώς περιμένετε μέχρι να καλλιεργήσετε αυτούς τους σπόρους στον κήπο σας. Χάρη στην εξαιρετική δουλειά των ειδικών μας, η Alien OG της Royal Queen Seeds διαθέτει ιδιαίτερα εύκολα χαρακτηριστικά ανάπτυξης και εξαιρετικές αποδόσεις. Σε εσωτερικό χώρο, αυτά τα φυτά αποδίδουν τέλεια, φτάνοντας σε μέγιστο ύψος τα 80–120cm και προσφέρουν αποδόσεις έως και 500g/m² μετά από μόλις 8–10 εβδομάδες άνθισης. Σε εξωτερικό χώρο, τα φυτά Alien OG θα γίνουν λίγο ψηλότερα, φτάνοντας το μέγιστο ύψος των 180cm. Στις αρχές Οκτωβρίου, τα φυτά σας Alien OG σε εξωτερική καλλιέργεια θα είναι έτοιμα για συγκομιδή, αποδίδοντας περίπου 500g/φυτό.

Alien OG data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
Γενετικό Υπόβαθρο: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Χαμηλός
Χρόνος Άνθισης: 8 - 10 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Αρχές Οκτώβρη
Τύπος: Sativa 50% Indica 50%
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 120 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 180 cm
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/plant
Επίδραση: Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση, Χαρά
Γεύση: Γήινη, Εσπεριδοειδών, Πεύκου
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.