ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Οι θηλυκοποιημένοι σπόροι κάνναβης είναι γενετικώς τροποποιημένοι ώστε να παράγουν μόνο θηλυκά φυτά. Συνήθως ένας σπόρος κάνναβης θα παράγει είτε ένα αρσενικό είτε ένα θηλυκό φυτό, ενώ όλη η διαδικασία καθορίζεται από τα χρωμοσώματα Χ και Υ. Ένα φυτό με δύο χρωμοσώματα Χ θα είναι θηλυκό στο 99,99% των περιπτώσεων, ενώ ένα φυτό με Χ και Υ χρωμοσώματα θα είναι σχεδόν πάντα αρσενικό.

Η Royal Queen Seeds έχει καταφέρει να εγγυάται πως τα θηλυκά φυτά της θα παράγουν αρσενικά άνθη χάρη σε μια θεραπεία με κολλοειδές άργυρο που μεταμορφώνει τα θηλυκά φυτά σε ερμαφρόδιτα, καθιστώντας τα ικανά να παράγουν σπόρους χρησιμοποιώντας μόνο θηλυκά χρωμοσώματα. Το πλεονέκτημα των θηλυκοποιημένων σπόρων έγκειται στο γεγονός πως τα φυτά θα είναι θηλυκά στο 99,99% των περιπτώσεων. Η θηλυκοποιημένη κάνναβη αποδίδει μια πολύ πλουσιότερη περιεκτικότητα σε ενεργά στοιχεία, όπως το THC, το CBD ή το CBN σε σύγκριση με τα αρσενικά φυτά.

Πριν ξεκινήσει επίσημα η κυκλοφορία τους στην αγορά, οι σπόροι μας ελέγχονται εξονυχιστικά και καλλιεργούνται με τεράστια φροντίδα ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε πως τα φυτά μας είναι γενετικώς σταθερά και σε συμφωνία με τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς που θέτουμε.

Στη Royal Queen Seeds, σας προσφέρουμε μόνο θηλυκοποιημένους σπόρους κάνναβης.

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.