ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ MARIJUANA

Οι σπόροι κάνναβης αυτόματης άνθισης είναι σπόροι που ανθίζουν από μόνοι τους μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Για να ανθίσουν οι κανονικές θηλυκοποιήμενες ποικιλίες Indica και Sativa πρέπει να εκτεθούν σε εσωτερικό φως για 12 ώρες ακριβώς μετά τη συγκομιδή. Δεν πρόκειται να ανθίσουν σε εξωτερικό χώρο γιατί οι ώρες της ημέρας είναι πολύ λίγες αυτήν την περίοδο.

Οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης είναι Indica ή Sativa φυτά διασταυρωμένα με κάνναβη Ruderalis, ένα είδος κάνναβης που αναπτύσσεται σε περιοχές όπου το καλοκαίρι είναι πολύ σύντομο αλλά η ημέρα διαρκεί πολλές ώρες (από 22 ως 24 ώρες). Τα φυτά Ruderalis ανθίζουν αυτομάτως σε μια πολύ σύντομη περίοδο (συνήθως από 2 έως 4 εβδομάδες) ενώ προέρχονται κυρίως από περιοχές της Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας και από άλλες γειτονικές χώρες όπως η Κίνα και η Μογγολία. Στη φύση αυτό το φυτό περιέχει πολύ λιγότερο THC από τα Indica και Sativa φυτά. Υπάρχουν και ορισμένα είδη Ruderalis τα οποία είναι γνωστά για την ικανότητα τους να ανθίζουν μέσα σε 5 εβδομάδες. Δυστυχώς όμως αυτές οι ποικιλίες περιέχουν ελάχιστο THC, οπότε δεν είναι κατάλληλες για μια ικανοποιητική σοδειά κάνναβης.

Ωστόσο, με τη διασταύρωση των φυτών Ruderalis με τις ποικιλίες Indica και Sativa, το αποτέλεσμα είναι ένα είδος που ανθίζει γρήγορα έχει καλή περιεκτικότητα σε THC και εξαιρετική δομή.

Τα πλεονεκτήματα των θηλυκοποιημένων φυτών αυτόματης άνθισης της Royal Queen Seeds:

  • Τα φυτά παραμένουν σε μικρό μέγεθος (30-60 cm)
  • Τα φυτά ανθίζουν αυτόματα μετά από 2-4 εβδομάδες
  • Η μέση περίοδος από τη φύτευση μέχρι τη συγκομιδή είναι 10 εβδομάδες
  • Τα φυτά είναι πολύ μικρά και δεν τραβούν την προσοχή
  • Η μυρωδιά είναι πολύ πιο διακριτική σε σχέση με τις κανονικές ποικιλίες
  • Μπορείτε να έχετε πολλές καλλιέργειες μέσα σε μια εποχή
  • Οι σπόροι μας αυτόματης άνθισης είναι επίσης θηλυκοποιημένοι

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.