Royal Queen Seeds Barcelona Shop

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ROYAL QUEEN SEEDS ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά από την τεράστια επιτυχία του καταστήματος μας στην καρδιά του Άμστερνταμ, η Royal Queen Seeds τώρα ανοίγει νέο κατάστημα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. 

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σπόρων κάνναβης στην Ευρώπη, η Royal Queen Seeds οδεύει προς το να γίνει παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς. Με το νέο μας κατάστημα στη Βαρκελώνη, η Royal Queen Seeds θα είναι πλέον παρούσα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής κουλτούρας της κάνναβης!

Το κατάστημα μας στη Βαρκελώνη θα εξειδικεύεται στην παροχή ύψιστης ποιότητας σπόρων κάνναβης, καθώς και διάφορων αξεσουάρ και εξαρτημάτων, όλα με την επωνυμία της Royal Queen Seeds, φυσικά.

Κατάστημα RQS στη Βαρκελώνη επί της οδού Carrer Pelai 3
Για όσους ψάχνουν να βρουν θηλυκοποιημένους, αυτόματους ή φαρμακευτικούς σπόρους κάνναβης σε εξαιρετική ποιότητα και ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Εκμεταλλευτείτε μερικά από τα καλύτερα γονίδια παγκοσμίως που οδήγησαν στους κορυφαίους σπόρους της Royal Queen Seeds. Πρόκειται για σπόρους οι οποίοι έχουν αποσπάσει πληθώρα βραβείων κατά τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας κύπελλα, όπως το πολύ γνωστό Highlife Cup και το High Times Cannabis Cup.

Μπορείτε να βρείτε κλασσικές ποικιλίες όπως:

 

Αλλά και ποικιλίες παγκοσμίου φήμης, όπως:

 

Όλοι οι σπόροι μας καλλιεργούνται οργανικά, συλλέγονται με το χέρι και ελέγχονται τακτικά για την ποιότητα και το ρυθμό βλάστησης τους.

Πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του και ένα δεύτερο κατάστημα της Royal Queen Seeds στην καρδιά της Βαρκελώνης, το οποίο διαθέτει σπόρους κάνναβης, διάφορα αξεσουάρ, εξοπλισμό και πολλά άλλα.

CARRER DEL CARME: ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ RQS ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ

Κατάστημα RQS στη Βαρκελώνη

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο μας κατάστημα στο Άμστερνταμ, ανακοινώνουμε με περηφάνια το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος της Royal Queen Seeds, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Βαρκελώνης.

Αυτό το νέο μέλος της οικογένειας της Royal Queen Seeds, θα φιλοξενεί τους διάσημους, υψηλής ποιότητας σπόρους κάνναβης που διαθέτουμε, καθώς και επώνυμα αξεσουάρ και εξαρτήματα. Είτε αναζητάτε μια από τις κλασσικές μας ποικιλίες, όπως η White Widow, είτε ψάχνετε κάτι πιο ασυνήθιστο, σας εγγυόμαστε ότι θα μπορείτε να το βρείτε στη νέα μας τοποθεσία στη οδό Carrer del Carme 39, στη Βαρκελώνη.

RQS Barcelona shop
Η Royal Queen Seeds μόλις άνοιξε ένα δεύτερο επώνυμο κατάστημα στην καρδιά της Βαρκελώνης, που διαθέτει σπόρους κάνναβης ύψιστης ποιότητας, αξεσουάρ και πολλά άλλα!

Πέρα από τις κλασσικές ποικιλίες μας, το νέο μας κατάστημα θα διαθέτει και κάποιες από τις πιο εκλεπτυσμένες μας ποικιλίες όπως: η Royal Gorilla, η Royal Cookies, η Stress Killer και πολλές άλλες.

Επιπλέον η νέα μας τοποθεσία στη Βαρκελώνη θα λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης και επικοινωνίας για όλους τους πελάτες της RQS. Πλέον, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με το φιλικό προσωπικό μας για να διευθετηθούν τυχόν απορίες ή αμφιβολίες που μπορεί να έχετε. Επίσης, θα μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με νέες διαθέσιμες ποικιλίες και άλλα συναρπαστικά προϊόντα.

Όλοι οι σπόροι της RQS είναι οργανικής καλλιέργειας και υποβάλλονται σε τακτικούς ελέγχους ώστε να εξασφαλιστεί ο ρυθμός βλάστησης τους. Έτσι διασφαλίζουμε ότι το προϊόν που θα πάρετε στα χέρια σας θα είναι πάντα εγγυημένο ποιοτικά. Πολλές ποικιλίες μας έχουν βραβευτεί σε αξιόλογα φεστιβάλ κάνναβης, λαμβάνοντας κύπελλα όπως τα διάσημα High Life και High Times cannabis cups. Προσθέτοντας, λοιπόν, αυτές τις ποικιλίες στον κήπο σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπνευστείτε από την άμεση επαφή σας με φυτά-νικητές.

Κατάστημα RQS στη Βαρκελώνη

CARRER DELS TALLERS - ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Nº3 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Royal Queen Seeds έχει αρχίσει πλέον να απλώνει τις ρίζες της στη Βαρκελώνη. Με την προσθήκη του νέου μας επώνυμου καταστήματος στη Βαρκελώνη, κοντά στην οδό Las Ramblas και συγκεκριμένα στην οδό Carrer dels Tallers 15, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να εισέλθουν στο βασίλειο της Royal Queen Seeds από 3 διαφορετικές τοποθεσίες. Επιπροσθέτως, η RQS είναι η μόνη τράπεζα σπόρων που έχει τόσο πολλά φυσικά καταστήματα.

Η Βαρκελώνη είναι η νέα πρωτεύουσα της κάνναβης στην Ευρώπη. Με 3 καταστήματα μέσα στην πόλη, η Royal Queen Seeds αποτελεί το επίκεντρο των σεισμικών δονήσεων κάνναβης παγκοσμίως. Εμείς γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Cannabis Seeds Shop

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Περνώντας από το κατώφλι της Carrer dels Tallers 15, εισέρχεστε αυτόματα στο βασίλειο της κάνναβης της Royal Queen Seeds. Όλοι οι αγαπημένοι σας θηλυκοποιημένοι, φαρμακευτικοί και αυτόματοι σπόροι της RQS, καθώς και ρούχα, αξεσουάρ και διάφορα άλλα εμπορεύματα σας περιμένουν στο κατάστημά μας.

Ανοίγοντας ένα τρίτο κατάστημα στη Βαρκελώνη, όλοι εμείς στην Royal Queen Seeds αποδεικνύουμε έμπρακτα πως το μέλλον είναι σίγουρα πράσινο, τόσο για την πόλη όσο και για τον πλανήτη ολόκληρο. Πατάμε σταθερά στα πόδια μας και δημιουργούμε σταθερά θεμέλια. Όπου και να βρίσκεστε μέσα στη πόλη, σίγουρα δεν θα είστε πολύ μακριά από ένα κατάστημα της Royal Queen Seeds.

 

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Pelai 3 Barcelona Google Maps LinkRQS C/ Pelai 3 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39

Περισσότερα Καταστήματα RQS

RQS Άμστερνταμ

Εντοπισμός Καταστήματος

  • Ανακαλύψτε Περισσότερα Επώνυμα Καταστήματα RQS
  • Βρείτε τους Μεταπωλητές και Συνεργάτες μας

Βρείτε ένα Κατάστημα RQS

 

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.