Νέο Seedfinder κάνναβης—βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

  • Critical Regular
  • Critical Regular

Critical Regular

Η Critical Regular είναι η απόδειξη πως μπορείτε να τα έχετε όλα. Προσφέρει την τέλεια αναλογία μεταξύ δραστικότητας, απόδοσης, γεύσης και ανθεκτικότητας. Είναι ιδανική για όσους ψάχνουν να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της σοδειάς τους και τα κέρδη τους. Καλλιεργείται σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο παράγοντας άνθη με 18% THC, τα οποία θα σας προσφέρουν μια χαλαρωτική σωματική επίδραση.
Αριθμός σπόρων:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Αγοράστε και κερδίστε 60 Πόντοι
  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • Παράμετροι
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Critical Regular: Μην Κάνετε Το Λάθος Και Την Υποτιμήσετε

Αν θέλετε να πετύχετε μεγάλες σοδειές, τότε χρειάζεστε μια ποικιλία που μπορεί να σας προσφέρει αξιόπιστες αποδόσεις, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες καλλιέργειας. Η Critical Regular είναι η ιδανική επιλογή, καθώς διαθέτει σταθερά, παραγωγικά γενετικά χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.

[h3]Critical Regular: Ένα Εντυπωσιακό Γενετικό Υπόβαθρο/h3]

Λίγες ποικιλίες μπορούν να προσφέρουν τέτοια δραστικότητα και γεύση, προσφέροντας παράλληλα και τόσο μεγάλες σοδειές. Δημιουργήσαμε την Critical έχοντας ένα πράγμα στο μυαλό μας—την παραγωγικότητα. Η ποικιλία είναι μια μίξη μεταξύ των γενετικών χαρακτηριστικών Afghan και Skunk, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο—συγκεκριμένα το μικρό ανάστημα και έναν ταχύτατο κύκλο άνθισης. Στην κανονική έκδοση, οι σπόροι παράγουν τόσο αρσενικά, όσο και θηλυκά φυτά. Έτσι, πρόκειται για την ιδανική επιλογή αν θέλετε να πειραματιστείτε.

Critical Regular: Περίπλοκη Γεύση και Καθηλωτική Επίδραση

Η γεύση της Critical είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός γήινων, φρουτένιων και κωνοφόρων τόνων, με μια επίδραση που χαλαρώνει και ηρεμεί. Μπορείτε να περιμένετε μια κυρίως σωματική εμπειρία, ιδανική για τη καταπράυνση σωματικών πόνων. Η Critical Regular προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καπνίσματος και είναι ιδανική για τσιγάρα, bong και ατμοποιητές. Διαθέτει 18% THC και η επίδρασή της διαρκεί πολύ και ταξιδεύει από το μυαλό στο σώμα, καθώς περνάει η επήρειά της. Όσοι ψάχνουν να απολαύσουν μια υπέροχη εμπειρία καπνίσματος στο τέλος της μέρας τους ή σε κενές μέρες δεν χρειάζεται να ψάξουν άλλο: μόλις βρήκαν την τέλεια ποικιλία!

Καλλιεργώντας Την Critical Regular: Εξαιρετικά Παραγωγική

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Critical Regular είναι η παραγωγικότητα και αξιοπιστία της. Η ποικιλία αποδίδει εξαιρετικά καλά σε όλες τις συνθήκες, αν και τα θερμά κλίματα θα αναδείξουν τις πραγματικές της δυνατότητες. Μια σύντομη περίοδος άνθισης 7–9 εβδομάδων σε εσωτερικό χώρο διασφαλίζει πως θα λάβετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο χρόνο. Καθώς παραμένει κάτω από τα 140cm σε ύψος, μπορείτε να καλλιεργήσετε πολλά φυτά σε έναν σχετικά μικρό χώρο. Μπορείτε, λοιπόν, να αναμένετε μέχρι και 600g/m² όταν καλλιεργείτε σε εσωτερικό χώρο, ενώ σε εξωτερικό χώρο μπορεί να σας προσφέρει μέχρι και 650g/φυτό, φτάνοντας έως και τα 2 μέτρα σε ύψος!

Αν προτιμάτε τη θηλυκοποιημένη έκδοση ή την έκδοση αυτό-άνθισης της Critical μπορείτε να τις βρείτε στο κατάστημα της RQS: το μέρος με τις καλύτερες ποικιλίες κάνναβης στην αγορά.

Critical Regular data sheet
Τύπος ποικιλίας: Kanonikoi
THC: 18%
CBD: Χαμηλός
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 600 - 650 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 80 - 140 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 180 - 220 cm
Χρόνος Άνθισης: 7 - 9 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Σεπτέμβρη
Γενετικό Υπόβαθρο: Afghan S1 x Skunk S1
Τύπος: Sativa 40% Indica 60%
Επίδραση: Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Skunk, Γήινη, Καραμελένια, Πεύκου, Φρουτώδης
    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Κάνε μια ερώτηση
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Κάνε μια ερώτηση

συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ